tag heuer monaco v4 titanium replica replica rolexes fake ice watches for sale uk Audemars Piguet Replica precio de reloj rolex daytona replica

Saveti

Idealan dan za prosidbu

28. 12. 2013.
Idealan dan za prosidbu - Dan zaljubljenih - najbolji dan za DA

Kažu da je ovo najlepše doba godine, a sada su božićni praznici i službeno proglašeni najboljim periodom za prosidbu Na prvom mestu najpopularnijih dana u godini za prosidbu sa 32 posto glasova našao se Badnji dan, a Noć veštica je    opširnije »

Čitanja: 1277 | Komentara: 0

Kako da se negujete zimi?

11. 12. 2013.
Kako da se negujete zimi? - negovanje koze, negovanje kose, negovanje noktiju

Zimski period u mnogome utiče na kvalitet kože, kose i lica. Hladni vetar, kiša i sneg isušuju kožu i onima koji inače nemaju ovakve probleme. Kako da se zaštitimo? Šta da koristimo za zimsku negu? Ovaj članak će Vam dati    opširnije »

Čitanja: 979 | Komentara: 0

Kako izabrati pravi štampač?

11. 12. 2013.
Kako izabrati pravi štampač? - Ketridzi za stampac i toneri za stampac

Pre nego što krenete u kupovinu štampača, morate odlučiti za šta ćete ga koristiti. Njegova namena je vrlo važan faktor u izboru. Nije sve jedno da li ćete nedeljno jednom odštampati jedan dokumenat ili sliku, ili će on biti stalno    opširnije »

Čitanja: 1303 | Komentara: 0

Pobedite ose

02. 09. 2013.
Pobedite ose - Pobedite ose

U borbi sa osama pomažu eukaliptus, metvica i lažno gnezdo, a ubod će ublažiti sirće, kockice leda i mešavina soda bikarbone. Žute nijanse odeće treba izbegavati... Najezda osa je posledica duge i hladne zime. Ose izlaze u rojevima u potrazi    opširnije »

Čitanja: 864 | Komentara: 0

Evo kako da nestanete s interneta

26. 08. 2013.
Evo kako da nestanete s interneta - Evo kako da nestanete s interneta

Ako zaista želite da izbrišete svoj profil na nekoj društvenoj mreži, moraćete da se dobro potrudite da biste pronašli upustva za to. Ali, uvek ima prečica - sajt Justdelete.me odradiće taj posao umesto vas. Često se kaže da ono što    opširnije »

Čitanja: 751 | Komentara: 0

7 komadića Sokratove mudrosti

25. 07. 2013.
7 komadića Sokratove mudrosti - 7 komadića Sokratove mudrosti

Sokrat se smatra jednim od glavnih osnivača zapadne filozofije. Za Sokrata znamo pre svega preko drugih pisaca: preko njegovog učenika Platona, preko Ksenofona, istoričara, kao i iz drama Aristofana. Prvenstveno kroz Platonova dela došli smo do razumevanja dubine Sokratove mudrosti.    opširnije »

Čitanja: 963 | Komentara: 0

Kako pobediti napor

11. 07. 2013.
Kako pobediti napor - Kako pobediti napor

Zašto je lakše da radimo ono što želimo da radimo od onoga što nam je dosadno... Da li ste se ikada upitali šta se dešava u našim glavama kada uspevamo da uprkos nezainteresovanosti, umoru ili bilo kom drugom razlogu dekoncentrisanosti,    opširnije »

Čitanja: 857 | Komentara: 0

Poruka jednog bicikliste vozačima

22. 06. 2013.
Poruka jednog bicikliste vozačima - Poruka jednog bicikliste vozačima

Deset stvari koje bi vozači automobila stvarno trebalo da nauče. Između ostalih, poruke vozačima su: biciklista je takođe učesnik u saobraćaju a to što si jači ne znači da ne treba da me propustiš, iskuliraj nervozu kada si za volanom.....    opširnije »

Čitanja: 817 | Komentara: 0

Šta sa starim košuljama?

15. 06. 2013.
Šta sa starim košuljama? - Šta sa starim košuljama?

Veliko spremanje zahteva promene u vašoj kući. Evo korisnog saveta ukoliko vam je teško da se odvojite od omiljenih odevnih predmeta... Pored krečenja soba u jarke boje, kupovine sitnica i dekoracija za vaš dom, postoji i ono čuveno bacanje stare    opširnije »

Čitanja: 1464 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 21  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

Otvorena izložba SaŠiveni

Sinoć je u galeriji Stepenište u Šumatovačkoj otvorena prva samostalna izložba Marije Nešković, pod nazivom „SaŠiveni“. Izložbu su otvorili direktor