[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='44.222.186.148' AND browser='claudebot'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('44.222.186.148','1711690356','claudebot','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija »

FINASIJSKI IZVEŠTAJI DO 2. MARTA

01. 03. 2009.

FINASIJSKI IZVEŠTAJI DO 2. MARTA - Narodna banka Srbije (NBS) je podsetila preduzeća i preduzetnike da finansijske izveštaje za 2008. godinu mogu dostaviti najkasnije u ponedeljak, 2. marta.

Centralna banka je obezbedila sve uslove za izradu finansijskih izveštaja u elektronskoj formi, i njihovo dostavljanje bez naknade i očekuje da više od polovine od ukupno 160.000 izveštaja, koliko bi trebalo da bude dostavljeno, stigne u elketronskoj formi.

Obrada finansijskih izveštaja je počela 25. februara, a NBS će do kraja aprila obraditi skoro sve dostavljene izveštaje i sredinom maja prezentovati ih javnosti. U toku obrade izveštaja NBS dostavlja podatke Poreskoj upravi, a krajni rok za obradu svih izveštaja je 30. juni.

Protiv preduzeća koja ne dostave finansijski izveštaj NBS će podneti prijavu za privredni prestup, a ako preduzetnici ne ispune tu obavezu protiv njih će biti podneta prijava za prekršaj.

Prošle godine je NBS dostavljeno 140.000 finansijskih izveštja a podneto je 2.000 prijava protiv firmi i preduzetnika koji izveštaj nisu dostavili u zakonskom roku.


Izvor: [ b92.net ]

Čitanja: 2210 | Komentara: 0 | Dodaj komentar

TV gubi tron, internet reklamni gigant -
TV gubi tron, internet reklamni gigant

Internet će do 2017. biti najveći medij za reklamiranje na 12 ključnih tržišta, koja čine 28 odsto globalne potrošnje na
Struja skuplja -
Struja skuplja

Predlog Vlade MMF-u je da zasad građani ne plaćaju akcizu na struju, što znači da ona tokom leta poskupi, ali
Lični bankrot -
Lični bankrot

Narodna banka, državni organi, u saradnji sa MMF-om, Svetskom bankom i EBRD-om, rade na strategiji za sistemsko rešavanje problema problematičnih
kad će nam biti bolje? -
kad će nam biti bolje?

Računica Fiskalnog saveta kaže da, uz predviđene mere, nema šanse da do kraja 2017. Srbija „izađe na zelenu granu”. Za
Plan otkaza u javnom sektoru -
Plan otkaza u javnom sektoru

Krajem aprila biće predstavljen zakon o racionalizaciji javnog sektora, kaže za „Blic“ ministarka državne uprave Kori Udovički.Udovički je objasnila da

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda