tag heuer monaco v4 titanium replica replica rolexes fake ice watches for sale uk Audemars Piguet Replica precio de reloj rolex daytona replica

Penzioni fondovi

MILION PENZIONERA PRIMA DO 200 EVRA -

Više od 787 hiljada penzionisanih radnika mesečno ne podiže više od 21 hiljade dinara, pokazuju podaci Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Toliki iznos "ne prebacuje" ni 33.600 penzionisanih privatnika,dok su ubedljivi rekorderi u rvanju sa siromaštvom bivši poljoprivridneci.    opširnije »

Čitanja: 1544 | Komentara: 0

BEZ POVEĆANJA PLATA I PENZIJA -

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio da ne vidi realne izvore za povećanje plata i penzija i ukazao da se protivi zaduživanju i povećanju budžetskog deficita za te svrhe. Deficit državnog budžeta biće u granicama planiranog, posebno posle    opširnije »

Čitanja: 1321 | Komentara: 0

U PENZIJU JOŠ PO STAROM -

Novi zakon o penzijskom osiguranju stupiće na snagu tek u aprilu sledeće godine. Kako što povoljnije, po sada važećim propisima, okončati radni vek Izmene i dopune zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koje je na prošloj sednici usvojila Vlada Srbije,    opširnije »

Čitanja: 1785 | Komentara: 0

PENZIJE OD KOJE ĆETE PRISTOJNIJE ŽIVETI -

Mada postoje već četiri godine, u dobrovoljnim penzijskim fondovima u Srbiji tek 2,2 odsto stanovništva štedi za starost na ovaj način. S obzirom na izmene Zakona o penzijama koje stupaju na snagu od sledeće godine, valjalo bi što pre razmisliti    opširnije »

Čitanja: 1683 | Komentara: 0

PENZIONERIMA 2.000 DINARA POMOĆI -

Vlada i MMF najbliži su rešenju da se penzionerima isplati 2.000 dinara, a funkcionerima, tj. zaposlenima u javnoj upravi 5.000 dinara jednokrantne pomoći. U produženom roku za pregovora vlade Srbije sa MMF biće definisan iznos jednokratne pomoći koji će biti    opširnije »

Čitanja: 1564 | Komentara: 0

PENZIJE MOGU BITI MANJE -

MMF ne može da prihvati predlog po kome iznos na čeku ne bi smeo da padne ispod 60 odsto od prosečne zarade, jer za to – nema para Predlog našeg pregovaračkog tima da novom reformom penzijskog sistema penzije ne bi    opširnije »

Čitanja: 1539 | Komentara: 0

NBS dala dozvolu za spajanje Hipo i Garant penzionih fondova -

Nakon što se izvrši spajanje društava obaviće se i pripajanje fonda Hipo fondu Garant, koji će takođe poslovati kao Hipo-Garant. Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je izdala dozvolu za spajanje Garant i Hipo (Hypo) društava za upravljanje    opširnije »

Čitanja: 1772 | Komentara: 0

DDOR PENZIJA PLUS: PRINOS 17,77 ODSTO -

Rast imovine fonda u 2009. godini iznosio je 26,19 odsto I pored negativnih kretanja na finansijskom tržištu, tokom 2009.godine Dobrovoljni penzijski fond DDOR Penzija plus ostvario je prinos od 17,77 odsto, Tokom 2009.godine zabeležen je rast neto imovine Fonda od    opširnije »

Čitanja: 2431 | Komentara: 0

STROŽI USLOVI, ALI I VEĆE PENZIJE -

Reforma penzionog sistema predviđa podizanje starosne granice kod porodičnih penzija po nekoliko meseci godišnje, počev od 2012. godine, piše Politika. Vlada koja je pod pritiskom nabujale javne potrošnje i MMF-a krenula u reformu penzijskog sistema istovremeno je preuzela na sebe    opširnije »

Čitanja: 3419 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

Otvorena izložba SaŠiveni

Sinoć je u galeriji Stepenište u Šumatovačkoj otvorena prva samostalna izložba Marije Nešković, pod nazivom „SaŠiveni“. Izložbu su otvorili direktor