[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='52.90.121.17' AND browser='claudebot'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('52.90.121.17','1711717476','claudebot','')

Verzija za štampu rss Bookmark and Share Početak » Novosti » Ekonomija » Banke »

SUBVENCIONISANI KREDITI ZA PRIVREDU

27. 02. 2009.

SUBVENCIONISANI KREDITI ZA PRIVREDU - Folksbanka je počela da prima zahteve preduzeća za subvencionisane kredite po programu Vlade Srbije.

Krediti za likvidnost odobravaju se na period od 12 meseci, sa godišnjom kamatnom stopom od 5,5 odsto, a investicioni krediti na tri do pet godina, sa grejs periodom šest do 12 meseci i kamatom oko šest odsto. Krediti se odobravaju najviše do sledećih iznosa:

- za preduzetnike do 20.000 evra;

- za mala preduzeća do 50.000 evra;

- za srednja preduzeća do 500.000 evra;

- za velika preduzeća do 2.000.000 evra.

Krediti se odobravaju u zavisnosti od kreditne sposobnosti i boniteta, a Fond za razvoj i Garancijski fond donose odluku o odobravanju sufinansiranja (sa izuzetkom kredita za likvidnost). Obezbeđenje kredita zavisi od iznosa sredstava, boniteta klijenta, rokova otplate i procene rizika za svaki konkretan plasman.

Zahtevi mogu da se podnesu u svim ekspoziturama Folksbanke širom Srbije.

Pravo na korišćenje kredita subvencionisanih od strane države imaju privredna društva i preduzetnici u Republici Srbiji, koji su registrovani u skladu sa zakonom kojim se uređuje registracija privrednih subjekata i koji banci, uz zahtev za korišćenje kredita sa subvencionisanom kamatnom stopom, dostave svu potrebnu dokumentaciju o investicionim ulaganjima, saglasno proceduri banke za odobravanje plasmana i Uredbi o procedurama ugovornih strana za odobravanje ove vrste kredita.


Izvor: [ biznisnovine.com ]

Čitanja: 3664 | Komentara: 0 | Dodaj komentar


John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda