tag heuer monaco v4 titanium replica replica rolexes fake ice watches for sale uk Audemars Piguet Replica precio de reloj rolex daytona replica

Novi Sad

Podnošenje zahteva za parking mesto za osobe sa invaliditetom -

Ova parking mesta mogu da koriste osobe koje imaju prijavljeno prebivalište u Novom Sadu, kojima su oštećeni ekstremiteti (najmanje 70% telesnog oštećenja), oboleli od distrofije, paraplegije, kvadriplegije i cerebralne paralize, osobe koje imaju oštećenje vida najmanje 90%, ratni i mirnodopski    opširnije »

Čitanja: 2746 | Komentara: 0

Umro Velja ribar

06. 01. 2015.
Umro Velja ribar -

Velimir Teodorović, poznatiji kao Velja ribar, koji je spasao iz Dunava devet ljudi prilikom rušenja Mosta slobode za vreme NATO bombardovanja, 3. aprila 1999. godine, preminuo je u 58. godini. - Najpre sam na kameničkoj obali izvukao sedmoro. Nešto kasnije    opširnije »

Čitanja: 984 | Komentara: 0

Vek i po slovačke štampe -

Počeci književnosti vojvođanskih Slovaka datiraju iz 19. veka, a vezani su za Josifa Podrgradskog, književnika, izdavača i pedagoga koji je u Somboru osnovao nemačko-srpsku, a u Leskovcu nižu gimnaziju, rečeno u Skupštini Vojvodine na obeležavanju 150 godina slovačke kulture i    opširnije »

Čitanja: 1135 | Komentara: 0

Slovenačka lutkarska umetnost -

Izložba pod nazivom "100 godina slovenačke lutkarske umetnosti" biće otvorena večeras u 18 sati u novosadskoj Galeriji likovne umetnosti – Poklon zbirci Rajka Mamuzića. Na svečanom otvaranju biće prisutni Njegova ekselencija Franc But, ambasador Republike Slovenije, Dragan Srećkov, pomoćnik pokrajinskog    opširnije »

Čitanja: 1025 | Komentara: 0

Sledeće sedmice i do 28 stepeni -

Sutra pretežno sunčano i još toplije. Duvaće umerena, povremeno i jaka košava. Minimalna temperatura 11, maksimalna 24°C. Narednih dana pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura i preko 25°C, početkom sledeće sedmice čak i do 28°C. U petak će duvati    opširnije »

Čitanja: 642 | Komentara: 0

Sajam zapošljavanja sutra na Spensu -

Sajam zapošljavanja, 14. po redu, održaće se u četvrtak, 9. oktobra od 10 do 15 časova, u zapadnom holu Spensa. Svoje učešće na Sajmu je potvrdilo 55 poslodavaca koji su prijavili 414 slobodnih radnih mesta. Nezaposlenima će biti ponuđen posao    opširnije »

Čitanja: 587 | Komentara: 0

Fijakerijada 14. septembra na Salajci -

Druga Novosadska fijakerijada održaće se 14. septembra na terenu "Slavije" na Salajci. Organizatori su najavili da će ova kulturno-sportskа mаnifestаcijа okupiti preko stotinu zаpregа. U takmičarskom delu očekuju se nastupi dvoprega i četvoroprega, a osim brzine i spretnosti prolaska poligona    opširnije »

Čitanja: 780 | Komentara: 0

Haos na ulicama

03. 09. 2014.
Haos na ulicama -

Glavni grad Vojvodine pogodilo je danas nevreme s jakim pljuskom, koje je veliki broj Novosađana zateklo na ulicama. Obilne padavine praćene jakim udarima vetra, grmljavinom, ponegde i gradom krenule su u pohod regionom, a sudeći prema upozorenjima nadležnih službi, ceo    opširnije »

Čitanja: 768 | Komentara: 0

Još dve biciklističke stanice -

Stanice za iznajmljivanje bicikala, pored postojećih osam, nalaziće se na još dve nove lokacije i to u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu i u Podgoričkoj kod zgrade NIS-a. Radovan Jeknić, portparol "Parking servisa" za 021 kaže da su radovi u toku    opširnije »

Čitanja: 773 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 88  Prikazano: 1 - 10

{title} - {opis}

Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square

Poznati švajcarski house DJ u Beogradu ove subote! Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square ROBY ROB je velika

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square

Poznati švajcarski house DJ u Beogradu ove subote! Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square ROBY ROB je velika