tag heuer monaco v4 titanium replica replica rolexes fake ice watches for sale uk Audemars Piguet Replica precio de reloj rolex daytona replica

Servisi

Produžen rok za prijavu na konkurs za ulične zabavljače -

Sekretarijat za kulturu produžio je rok za prijavu na Konkurs za ulične zabavljače do ponedeljka, 20. aprila 2015, imajući u vidu da je zbog prošlih praznika smanjen broj radnih dana, saopštio je „Beokom servis”. Takođe, sami umetnici zamolili su produženje    opširnije »

Čitanja: 1631 | Komentara: 0

Od aprila 4G mreža

21. 03. 2015.
Od aprila 4G mreža -

Inače, nedavno su sva tri mobilna operatora, „Telekom Srbija“, „Telenor“ i „VIP mobajl“ dobila frekvencije koje im omogućavaju uvođenje četvrte generacije mobilne telefonije. „Tehnologija 4G je definitivno pred našim vratima i svi se radujemo tom događaju“, naglasila je Matićeva. VIP,    opširnije »

Čitanja: 866 | Komentara: 0

Snežna mećava

05. 02. 2015.
Snežna mećava -

Obilan sneg pada širom Hrvatske i Slovenije. Snežna mećava zatvorila je pojedine škole u Sloveniji i izazvala poteškoće u drumskom saobraćaju, javio je AP. Slovenačke vlasti saopštile su da je današnja mećava najveća ove zime. Prema njihovom saopštenju, obilne snežne    opširnije »

Čitanja: 897 | Komentara: 0

Stiže topli talas

10. 01. 2015.
Stiže topli talas -

Dnevne temperature će od Svetog Jovana biti i veće od 12 stepeni, a toplo vreme očekuje nas već od vikenda. Veoma hladno vreme kojim je počela 2015. već je iza nas, jer nas već za vikend očekuje otopljenje sa slabim    opširnije »

Čitanja: 884 | Komentara: 0

Ledeno na Božić

06. 01. 2015.
Ledeno na Božić -

Vetar će biti slab na jugu i umeren severni, severozapadni, posle podne i krajem dana u skretanju na istočni, jugoistočni U Srbiji će sutra ujutro biti umeren i jak mraz i ponegde magla sa temperaturom od -15 do -7 stepeni,    opširnije »

Čitanja: 713 | Komentara: 0

Regionu preti snežno nevreme -

Meteorološke službe u regionu upozoravaju da će u dane vikenda snežno nevreme zahvatiti celo područje. Vozačima se preporučuje da na put ne kreću bez preke potrebe, prenosi RTS. U Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji meteorološke službe upozoravaju da je zahlađenje    opširnije »

Čitanja: 669 | Komentara: 0

Sutra sneg

30. 11. 2014.
Sutra sneg -

Vreme u Srbiji konačno će se poklopiti sa kalendarom, pa će nam uz decembar stići -prava zima. Tako će u celoj zemlji, počev od sutra, temperatura naglo padati, biće oblačno i vetrovito, uglavnom sa kišom, a u Timočkoj krajini sa    opširnije »

Čitanja: 833 | Komentara: 0

Od Nove godine cena vrtića 5.700 dinara -

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada dostavio predloge pravilnika Ministarstvu prosvete Predlozi pravilnika koji će propisati niže učešće roditelja u troškovima boravka dece u beogradskim vrtićima stigli su u Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, saznaje „Politika”. Sekretarijat za    opširnije »

Čitanja: 635 | Komentara: 0

Veći računi Infostana -

Gradski odbornici su, razmatrajući poslovanje javnih preduzeća na poslednjoj sednici, odobrili i povećanje cena pojedinih komunalnih usluga za 20 do 25 odsto. Ova poskupljenja prošla su gotovo nezapaženo na sednici Skupštine grada... Iznenađenje očekuje Beograđane već sa decembarskim računima Infostana,    opširnije »

Čitanja: 1609 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 701  Prikazano: 1 - 10

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square

Poznati švajcarski house DJ u Beogradu ove subote! Švajcarska DJ zvezda ove subote u klubu Square ROBY ROB je velika