Evropa

Bugarska: Ozvučena cela vlada? - Bugarska-Ozvučena cela vlada

Bivši ministar poljoprivrede Bugarske Miroslav Najdenov izjavio je u četvrtak da su nezakonito prisluškivani svi članovi vlade bivšeg premijera Bojka Borisova. Najdenov je istakao da odgovornost za to snosi bivši zamenik premijera i ministar unutra    opširnije »

Čitanja: 1252 | Komentara: 0

Rumunija plaća odštetu građanima - rumunija-placa-odstetu-gradjanima

Evropski sud za ljudska prava (EĆR) naložio je Rumuniji da, u 2012. plati ukupno 1.277.194 evra oštete svojim građanima po presudama tog suda u Strazburu, ali je prošle godine u toj zemlji ipak zabeležen silazni trend kako u pogledu tužbi    opširnije »

Čitanja: 1330 | Komentara: 0

Srbiji sada otvorena vrata - Srbiji sada otvorena vrata

Sporazumom između Beograda i Prištine, Srbiji su sada otvorena vrata da ubrzanim tempom zauzme svoje pravo mesto u regionu i Evropskoj uniji    opširnije »

Čitanja: 1293 | Komentara: 0

EK predložila datum za Srbiju - EK predložila datum za Srbiju

Evropska komisija preporučila je juče šefovima evropske diplomatije u Luksemburgu otvaranje pregovora o članstvu Srbije u Evropskoj uniji. Ministri se nisu izjašnjavali o toj preporuci, koja će se na dnevnom redu ponovo naći u junu. Poručeno je da će u    opširnije »

Čitanja: 1409 | Komentara: 0

Brisel: Slede nove runde dijaloga - Brisel: Slede nove runde dijaloga

Nove runde dijaloga Beograda i Prištine posvećene primeni sporazuma uskoro se očekuju u Briselu, saznaje "Tanjug". To pitanje suviše komplikovano da bi se moglo rešiti na nivou radnih grupa i zbog toga će biti neophodno da se dijalog nastavi na    opširnije »

Čitanja: 1256 | Komentara: 0

Tropski raj u hangaru

21. 02. 2013.
Tropski raj u hangaru - Tropski raj u hangaru

Peščane plaže, bistra plava voda, palme... sve što je karakteristično za jedno tropsko ostrvo, ali usred Nemačke. Ovo „letovalište“ se, zapravo, nalazi u gradu Krausniku, u hangaru koji je bio sovjetska baza za cepeline za transport tereta na v    opširnije »

Čitanja: 2156 | Komentara: 0

Šta ako Škoti kažu nezavisnost - Škotska zastava i škotlanđanin

Šta očekuje škotsku ako na referendumu izglasa nezavisnost, očekivanja, obaveze i prepreke, budućnost eventualne nove države    opširnije »

Čitanja: 1671 | Komentara: 0

VAŽNA I DANSKA ZA EU

08. 01. 2012.
VAŽNA I DANSKA ZA EU - Vazna i Danska za EU 2

Dansko predsedavanje Evropskom unijom važno za Srbiju, ali posmatraèi ukazuju da odluke donosi Vašington i Berlin, odnosno Berlin i Pariz. Danska, koja je prvog januara preuzela predsedavanje Evropskom unijom, mogla bi da ima važnu ulogu u donošenju odluke o srpskoj    opširnije »

Čitanja: 1555 | Komentara: 0

SRBIJA DOBILA STATUS KANDIDATA - Srbija dobila status kandidata

Šefovi država ili vlada 27 zemalja èlanica EU odluèili su da Srbiji dodele status kandidata za èlanstvo u Uniji. Odluka je doneta na radnoj veèeri koja je poèela u èetvrtak oko 19h, prvog dana evropskog Samita koji se održava 1.    opširnije »

Čitanja: 1670 | Komentara: 0

POSTIGNUT DOGOVOR O KANDIDATURI -

Francuski ministar spoljnih poslova Alan Žipe izjavio je danas u Briselu da je na sastanku šefova diplomatija država članica EU postignut dogovor o dodeljivanju statusa kandidata Srbiji. Visoka predstavnica EU Ketrin Ešton je podnela izveštaj o radu misije Euleks i    opširnije »

Čitanja: 1600 | Komentara: 0

678910111213 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 91 - 100

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda