Evropa

Srbija je mora dobro pripremiti -

Predsednik Evropskog pokreta Srbije Vlastimir Matejić smatra da je za Srbiju dobro što će prva poglavlja u pregovorima sa EU biti 32 i 35, koja se tiču kontrole javnih finansija i Kosova, ali i upozorava da se za najteža poglavlja    opširnije »

Čitanja: 1404 | Komentara: 0

Usvojen plan za evrointergracije - Akcioni plan za ispunjavanje preporuka EK

Vlada Srbije usvojila je Akcioni plan za ispunjavanje preporuka EK sadržanih u godišnjem izveštaju o napretku Srbije u procesu evropskih integracija. Primena Akcionog plana obuhvata period do 1. septembra ove godine i odnosi se na aktivnosti i preporuke iz nadležnosti    opširnije »

Čitanja: 1550 | Komentara: 0

Nema zaustavljanja

08. 02. 2014.
Nema zaustavljanja - Srbija u EU

Šefica pregovaračkog tima Srbije u pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji Tanja Mičević je izjavila da je eksplanatorni skrining o Poglavlju 3 "Poslovno nastanjivanje i sloboda pružanja usluga" prvo koje je otvoreno po raspisivanju parlamentarnih izbora. Mičević je izjavila da    opširnije »

Čitanja: 1458 | Komentara: 0

Srbija - EU

21. 01. 2014.
Srbija - EU - istorijski dan za Srbiju i EU

Dobar dan, dobro došli. Ovo je istorijski dan za Srbiju i EU", rekao Štefan File na srpskom jeziku. I Dačić i Vučić ponovili plan da Srbija bude u EU do 2020. Nakon Međuvladine konferencije, kojom je i zvanično Srbija počela    opširnije »

Čitanja: 1514 | Komentara: 0

Malo je prostora za pregovaranje - Pregovori sa EU

Početak pregovora o članstvu Srbije u EU je važan događaj, ali vlasti moraju da se što pre posvete sprovođenju bolnih reformi, ocenio Džejms Ker-Lindzi. "Vlada mora da bude iskrena sa građanima u vezi sa procesom pristupanja EU. Bez obzira što    opširnije »

Čitanja: 1327 | Komentara: 0

Da li ćemo putovati bez viza - sta posle 9 januara kad su vize i pitanju

U Evropskoj uniji 9. januara stupa na snagu odluka o mogućnosti suspenzije vizne liberalizacije u slučaju drastičnog povećanja ilegalnih migranata ili lažnih azilanata, a među zemljama koje bi mogle da se nađu na udaru te mere je i Srbija. Šef    opširnije »

Čitanja: 1544 | Komentara: 0

MMF dolazi sledeće nedelje - MMF I SRBIJA

Ministar Krstić izjavio je da će sledeće nedelje u Beograd doći tehnička misija MMF-a sa kojom će se razgovarati o paketu mera za fiskalnu konsolidaciju. Ministar finansija Lazar Krstić je novinarima, koji su danas pratili 5. Nacionalni budžetski forum u    opširnije »

Čitanja: 1352 | Komentara: 0

Datum će se znati do 17. decembra - Odgovor za datum pregovora do 17 decembra

Ministar zadužen za evrointegracije Branko Ružić kaže da je za Srbiju simbolički važno da se međuvladina konferencija sa EU održi ovog meseca. On je takođe, u izjavi za Novosti, najavio da će sve biti poznato najkasnije 17. decembra, posle sastanka    opširnije »

Čitanja: 1363 | Komentara: 0

Miščevićeva glavni pregovarač sa EU - Miščevićeva glavni pregovarač sa EU

Tanja Miščević je potvrdila za B92 da je razgovarala sa prvim potpredsednikom Vlade i da je prihvatila njegovu ponudu da bude glavni pregovarač Srbije sa EU. Ona je izjavila da je ova ponuda za nju velika čast, ali da sledi    opširnije »

Čitanja: 1710 | Komentara: 0

Pozvan sam da pomognem ka EU - Pozvan sam da pomognem ka EU

Pozvan sam da savetujem i podržim srpsku vladu u njenim naporima da postane član Evropske unije, izjavio za Novosti bivši kancelar Austrije Alfred Guzenbauer. "Optimista sam kada je reč o budućoj saradnji sa vašim vlastima i smatram da bi ulazak    opširnije »

Čitanja: 1428 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda