Evropa

USKLAÐIVANJE STANDARDA SA EU -

Nacrt Nacionalnog programa integracije (NPI) Srbije u EU predstavlja plan usklađivanja sa standardima Unije, kaže Tanja Miščević. "Srbija treba da se uskladi sa standardima EU, u smislu zakona koji bi trebalo da budu usvojeni, prakse koja bi trebalo da bude    opširnije »

Čitanja: 2300 | Komentara: 0

ISPUNJAVANJE USLOVA ZA EU -

U procesu proširenja Evropske unije "ispunjavanje uslova dolazi ispred vremenskog rasporeda", rekao Oli Ren. "Pozivam novu vladu da nastavi da unapređuje pozitivni razvoj situacije preuzimanjem neophodnih koraka za ispunjenje ovog uslova", rekao je Ren. Evropski komesar za proširenje Oli Ren    opširnije »

Čitanja: 3670 | Komentara: 0

SRBIJA SPREMNA ZA EU 2012. -

U razgovoru sa predstavnicima najvećih stranih i domaćih kompanija, članica Američke privredne komore u Srbiji, Žozep Ljoveras    opširnije »

Čitanja: 2506 | Komentara: 0

UTICAJ KRAHA LISABONA NA SRBIJU -

Srbija može da ima posledice zbog odluke irskih građana da odbace Lisabonski sporazum, ali ih trenutno ne treba očekivati Problem oko Lisabonskog ugovora otvara pitanje da li evropske integracije Srbije zavise samo od unutrašnjih političkih faktora ili i od trenutnih    opširnije »

Čitanja: 3427 | Komentara: 0

EU POSLE IRSKOG NE

15. 06. 2008.
EU POSLE IRSKOG NE -

Žoze Manuel Barozo izjavio je da ostale članice EU treba da nastave sa ratifikovanjem Lisabonskog sporazuma, uprkos tome što je odbačen na referendumu u Irskoj. "Smatram da je sporazum živ i da sada treba da pokušamo da pronađemo rešenje", rekao    opširnije »

Čitanja: 3676 | Komentara: 0

PLAN INTEGRACIJE U EU

31. 05. 2008.
PLAN INTEGRACIJE U EU -

Srbija će u prvoj polovini juna, prvo u Beogradu, a zatim i u Briselu, predstaviti nacionalni program za integraciju u Evropsku uniju, izjavio Božidar Ðelić. Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Ðelić rekao je danas da će u prvoj polovini juna, prvo    opširnije »

Čitanja: 4631 | Komentara: 0

EU ZADOVOLJNA SRBIJOM

25. 05. 2008.
EU ZADOVOLJNA SRBIJOM -

Ministri Evropske unije izrazili zadovoljstvo zbog podrške proevropskim snagama. Šefovi diplomatija Evropske unije će u ponedeljak u Briselu razmotriti nastojanja da se u Srbiji formira stabilna proevropska vlada, uz poruku da uspeh proevropskih snaga na izborima ubrzava pridruživanje i otvara    opširnije »

Čitanja: 3247 | Komentara: 0

BALKANU MILIJARDU EVRA

14. 05. 2008.
BALKANU MILIJARDU EVRA -

Ministri Evropske unije usvojili su Investicioni plan u okviru kojeg je uspostavljen fond za podršku prioritetnim projektima u Srbiji i regionu Osnivanjem investicionog plana Evropa želi da pomogne Srbiji i celom regionu da ubrzaju evropske integracije Ministri ekonomije i finansija    opširnije »

Čitanja: 3830 | Komentara: 0

SRBIJA POTPISALA SSP

29. 04. 2008.
SRBIJA POTPISALA SSP -

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Ðelić i predsedavajući EU Dimitrij Rupel potpisali u Luksemburgu Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Beograda i Brisela. Šefovi diplomatija EU su danas odlučili da ponude Srbiji potpisivanje SSP-a. Potpisivanju Sporazuma je prisustvovao i predsednik Srbije    opširnije »

Čitanja: 3548 | Komentara: 0

EU NUDI SRBIJI KOMPROMIS -

Holandija i Belgija su zatražile od partnera u Evropskoj uniji da se Srbiji ponudi da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) posle parlamentarnih izbora 11. maja, iako ostale članice EU i Evropska komisija smatraju da to treba učiniti odmah.    opširnije »

Čitanja: 2967 | Komentara: 0

2122232425262728 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 241 - 250

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda