Evropa

O SRBIJI 29. APRILA

21. 04. 2008.
O SRBIJI 29. APRILA -

Savet ministara Evropske unije razgovaraće o Srbiji 29. aprila u Luksemburgu. Savet ministara Evropske unije razgovaraće o Srbiji na sastanku u Luksemburgu u utorak 29. aprila, a ne 28. aprila kao što je ranije bilo planirano zato što su pravoslavne    opširnije »

Čitanja: 2394 | Komentara: 0

KO MOŽE POTPISATI SSP

15. 04. 2008.
KO MOŽE POTPISATI SSP -

Dok predsednik Srbije Boris Tadić poručuje da Sporazum o stabilizaciji sa EU treba potpisati što pre, u stranci premijera Vojislava Koštunice najavljuju da će sprečiti potpisivanje Sporazuma kojim “Srbija priznaje nezavisnost Kosova”. Naglašavajući da potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju    opširnije »

Čitanja: 2497 | Komentara: 0

USAGLAŠAVANJE SA EU

13. 04. 2008.
USAGLAŠAVANJE SA EU -

Primena evropskih propisa Bugarsku (koja ima približno isti broj stanovnika kao Srbija) trebalo bi da košta između 110 i 120 milijardi dolara, kažu u Kancelariji za evrointegracije i dodaju da je korist znatno veća Da bi uskladila svoje zakonodavstvo sa    opširnije »

Čitanja: 2594 | Komentara: 0

POČINJE PROLEĆNO ZASEDANJE SAVETA EVROPE -

U Strazburu počinje prolećno zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (SE) koje će trajati do kraja sedmice i na čijem će dnevnom redu biti i položaj nacionalnih manjina u Vojvodini i status rumunske manjine u Srbiji. Kako je najavljeno na sajtu    opširnije »

Čitanja: 2283 | Komentara: 0

PODRŠKA BRISELA

09. 04. 2008.
PODRŠKA BRISELA -

Poruke podrške evropskoj perspektivi Srbije, koje uoči izbora često stižu od zvaničnika EU, ovdašnji političari dočekuju sa podozrenjem. Zbog čega se ono što bi za Srbiju trebalo da budu pozitivni signali tumači u negativnom kontekstu? Dok bi zalaganje najviših evropskih    opširnije »

Čitanja: 2562 | Komentara: 0

NATO I POLOŽAJ SRBIJE

05. 04. 2008.
NATO I POLOŽAJ SRBIJE -

Globalno-politički položaj Srbije će se ulaskom još dva njena suseda u NATO neminovno promeniti, ocenjuju analitičari. Analitičari smatraju da je vreme konfrontacija sa NATO prošlo i da Srbija, čak i ako reši da trajno ostane van vojnih saveza, treba da    opširnije »

Čitanja: 3680 | Komentara: 0

PUT U EU ILI PUT U NIGDE -

Brdo kod Kranja -- Oli Ren izjavio je da se nada da će do kraja aprila EU uvesti bezvizni režim za Srbiju. Na početku neformalnog susreta ministara spoljnih poslova EU, Gimnih, koji se održava na Brdu kod Kranja, komesar za    opširnije »

Čitanja: 2680 | Komentara: 0

PREČICA ZA EVROPSKU UNIJU -

Predsednik spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta, poljski evro-poslanik Jacek Sarjuš Volski, ponudiće danas Srbiji    opširnije »

Čitanja: 2950 | Komentara: 0

SHEFER: BUDUĆNOST SRBIJE U EU -

Generalni sekretar NATO Jap de Hop Shefer rekao je da je dugoročna budućnost Srbije u evroatlantskim integracijama i da će na samitu NATO idućeg meseca Bukureštu biti poslat "jak signal" Srbiji. "Mi moramo objasniti Beogradu i narodu Srbije da nema    opširnije »

Čitanja: 2522 | Komentara: 0

REZOLUCIJA SPREČAVA INTEGRACIJE -

Boris Tadić izjavio da rezolucija koju predlaže SRS ima za cilj da Srbija više ne pregovara o budućem članstvu u EU. Tadić je rekao da nije sporan stav tog dokumenta koji kaže da bi Srbija trebalo celovita da uđe u    opširnije »

Čitanja: 2363 | Komentara: 0

2223242526272829 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 251 - 260

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda