Evropa

STAGNACIJA ODNOSA SRBIJE I EU -

Evropski pokret u Srbiji ocenio danas da će jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova uticati na odnose Srbije i Evropske unije Pokret ocenjuje da se u narednim nedeljama, pa i mesecima ne može očekivati ponovni uspon tih odnosa. Na predstavljanju rezultata aktivnosti    opširnije »

Čitanja: 3320 | Komentara: 0

MOGUĆE POSLEDICE

15. 02. 2008.
MOGUĆE POSLEDICE -

Agencija Rojters analizira nekoliko scenarija razvoja situacije, koji su, prema oceni ove agencije, mogući u narednih nekoliko dana, nakon što vlasti u Prištini usvoje deklaraciju o proglašenju nezavisnosti Kosova. Srbija bi, prema jednoj od verzija, ukoliko SAD, Velika Britanija, Nemačka,    opširnije »

Čitanja: 2547 | Komentara: 0

ODLAŽE SE POTPISIVANJE -

Zbog krize u Vladi Srbije Evropska unija odlučila je da opet odloži potpisivanje političkog sporazuma sa Srbijom. Oli Ren je sapštio da se EU na ovaj korak odlučila zato što premijer Vojislav Koštunica ometa potpisivanje sporazuma. Političke stranke u Srbiji    opširnije »

Čitanja: 2525 | Komentara: 0

7. FEBRUARA POTPIS UGOVORA SA EU -

Božidar Ðelić uveren da će dobiti ovlašćenje Vlade da u četvrtak, 7. februara, potpiče politički sporazum sa Evropskom unijom. Vicepremijer Srbije nije 28. januara, kako se nadao, potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, ali je uveren da će politički sporazum    opširnije »

Čitanja: 2551 | Komentara: 0

LIBERALIZACIJA VIZNOG REŽIMA -

Dijalog o ukidanju viznog režima za građane Srbije počeo je danas u Beogradu, sastankom sa ekspertima    opširnije »

Čitanja: 5437 | Komentara: 0

STUPIO NA SNAGU SEPA

28. 01. 2008.
STUPIO NA SNAGU SEPA -

Danas je stupio na snagu projekat jedinstvenog plaćanja evrima u Evropskoj uniji, SEPA. U državama evro zone, ostalih 12 država EU, 9 područja pod upravom EU i Lihtenštajnu, Švajcarskoj, Islandu i Norveškoj, danas je stupio na snagu projekat SEPA (Single    opširnije »

Čitanja: 3786 | Komentara: 0

SSP SE NE POTPISUJE

26. 01. 2008.
SSP SE NE POTPISUJE -

Sporazum EU sa Srbijom neće biti potpisan u ponedeljak, postoji mogućnost potpisivanja privremenog sporazuma.    opširnije »

Čitanja: 1784 | Komentara: 0

EU: O UKIDANJU VIZA SA SRBIJOM -

Evropska komisija odlučila je danas da 30.januara pokrene dijalog s vlastima u Beogradu o potpunom ukidanju viza    opširnije »

Čitanja: 2145 | Komentara: 0

HOLANDIJA: NEMA SPORAZUMA SA SRBIJOM -

Ministar spoljnih poslova Holandije Maksim Ferhagen izjavio je nakon susreta sa šefom slovenačke diplomatije Dimitrijom Rupelom da Holandija neće pristati na potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom, sve dok ne dokaže da u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom.    opširnije »

Čitanja: 1725 | Komentara: 0

NEIZVESNOST NASTAVKA EVROPSKIH INTEGRACIJA -

Vladajući krugovi i dalje šire neizvesnost oko nastavka evropskih integracija Srbije i njenog potpisivanja Sporazuma    opširnije »

Čitanja: 1790 | Komentara: 0

23242526272829 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 261 - 270

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda