Evropa

KANDIDATURA ZA ČLANSTVO U EU -

Srbija će potpisati sporazum o stabilizaciji i pridruživanju 28. januara 2008. godine i istog dana uručiće i kandidaturu za članstvo u Evropskoj uniji - izjavio je juče potpredsednik Vlade Božidar Ðelić, na konferenciji za novinare posle redovne sednice Vlade. On    opširnije »

Čitanja: 2156 | Komentara: 0

URUČENE NAGRADE ZA NAJBOLJI NOVINARSKI PRILOG -

Direktor za zapadni Balkan u Direktoratu za proširenje Evropske komisije Pjer Mirel i direktor Kancelarije za pridruživanje EU Vlade Srbije Tanja Miščević danas su svečano uručili nagrade novinarima nagrađenim na konkursu za najbolji prilog o procesu evropske integracije u Srbiji.    opširnije »

Čitanja: 2529 | Komentara: 0

OKRUGLI STO O PRIBLIŽAVANJU SRBIJE EU -

Poslovni okrugli sto o približavanju Srbije Evropskoj uniji počeće u Beogradu uz učešće 150 viskih predstavnika Vlade Srbije i domaćih i stranih privednika. Na dvodnevnom skupu, koji šestu godinu za redom organizuje britanski Ekonomist, učesnici će razgovarati o dugoročnim ekonomskim    opširnije »

Čitanja: 3087 | Komentara: 0

ZA GODINU DANA BIĆEMO KANDIDATI ZA ČLANSTVO -

Evropski pokret u Srbiji obeležio petnaestu godišnjicu postojanja svečanom akademijom, na kojoj je potpredsednik Vlade najavio precizne rokove na putu ka EU Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Ðelić izjavio je da očekuje da će Srbija do kraja januara potpisati sporazum o    opširnije »

Čitanja: 3157 | Komentara: 0

PARAFIRAN SPORAZUM SA EU -

Beograd/Brisel, 7. novembar 2007. godine – Potpredsednik Vlade Republike Srbije Božidar Ðelić i komesar Evropske unije za proširenje Oli Ren parafirali su danas u Briselu Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Srbije Evropskoj uniji. Delegaciju Srbije na svečanosti parafiranja ovog sporazuma    opširnije »

Čitanja: 2180 | Komentara: 0

U EU NA VIDOVDAN 2014

04. 08. 2007.
U EU NA VIDOVDAN 2014 -

Srbija ce postati punopravna clanica Evropske unije na Vidovdan 2014, predvideo srpski vicepremijer Božidar Ðelic. Objašnjavajuci ovo svoje predvidanje, za koje misli da ce se "najverovatnije primeniti", Ðelic je rekao da bi to, simbolicki gledano, bio završetak 20. veka, koji    opširnije »

Čitanja: 2215 | Komentara: 0

2526272829 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 281 - 286

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda