Evropa

Čeka nas prodaja zemlje strancima - Čeka nas prodaja zemlje strancima

Srbija 1. septembra dobija status pridružene zemlje EU, kada automatski na snagu stupa i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, piše Blic. "Zadatak ove vlade jeste da se izbori za rešenje koje bi odložilo primenu dela Sporazuma sa EU o stabilizaciji    opširnije »

Čitanja: 1527 | Komentara: 0

Pravo vreme za promene

18. 08. 2013.
Pravo vreme za promene - Pravo vreme za promene

Evropska komisija očekuje da se od septembra ubrza dijalog Beograda i Prištine i proces evrointegracija Srbije. Rekonstrukcija Vlade Srbije, koja je u toku, neće usporiti tok evropskih integracija naše zemlje, smatraju u sedištu EU. Naprotiv, na jesen očekuju ubrzanje. “Očekujemo    opširnije »

Čitanja: 1492 | Komentara: 0

Pregovori čekaju rekonstrukciju - Pregovori čekaju rekonstrukciju

Rad na evropskim integracijama nije zaustavljen zbog rekonstrukcije Vlade, ali je usled mešanja kadrovskih karata sveden na - tehnički nivo, pišu Novosti. Dok ne bude poznato kako će izgledati novi premijerski kabinet i ko će biti zadužen za odnose sa    opširnije »

Čitanja: 1438 | Komentara: 0

Ovakvi u EU nećemo ući - Ovakvi u EU nećemo ući

Završen deo sednice Glavnog odbora SPS-a koji je bio otvoren za javnost. Premijer kaže da samo promenjena Srbija može imati budućnost. Drugi deo sednice u toku. Dačić kaže da, iako je Srbija pred vratima EU, ovakva u nju neće ući,    opširnije »

Čitanja: 1652 | Komentara: 0

Zaključak sa Brda: Svi u EU - Zaključak sa Brda: Svi u EU

Lideri Zapadnog Balkana usvojili su na Brdu kod Kranja zaključke u kojima dominira zajednička vizija da ceo Zapadni Balkan jednom mora postati deo EU. U danas objavljenom dokumentu koji sadrži pet zaključaka, predsednici Albanije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije    opširnije »

Čitanja: 1418 | Komentara: 0

Ovako je Hrvatskoj u EU - Ovako je Hrvatskoj u EU

Hrvatska je već tri sedmice u EU, a najveće pozitivne promene građani osećaju na granicama gde nema carine ni čekanja, a sve ostalo je za isto, prenosi RFE. Jedino što se za sada promenilo su povećane cene hrane, ali kako    opširnije »

Čitanja: 1487 | Komentara: 0

Švajcarska želi Srbiju u EU - Švajcarska želi Srbiju u EU

Ambasador Švajcarske u Srbiji Žan-Danijel Ruh poručio je da je cilj njegove zemlje da pomogne Srbiji na njenom evropskom putu. Ruh je na prijemu povodom završetka projekta "Upoznaj državu Srbiju" na kojem su najboljim studentima iz dijaspore dodeljeni sertifikati o    opširnije »

Čitanja: 1569 | Komentara: 0

Dok Srbija čeka, EU sve pripremila - Dok Srbija čeka, EU sve pripremila

Nakon dvodnevne posete Evropskog komesara Štefana Filea Beogradu utisak je da je EU mnogo više uradila za predstojeće pregovore o članstvu nego sama Srbija. Državni vrh Srbije ponavlja da hitno treba odrediti pregovarača za pretpristupne pregovore sa EU, a dok    opširnije »

Čitanja: 1511 | Komentara: 0

Čeka nas osam godina pregovora - Čeka nas osam godina pregovora

Profesor Fakulteta političkih nauka Jovan Teokarević kaže da Srbiju očekuju teški i dugi pregovori sa EU, koji će najverovatnije trajati od šest do osam godina. Teokarević dodaje da ti pregovori u svakom trenutku mogu da budu prekinuti. On je za    opširnije »

Čitanja: 1407 | Komentara: 0

Austrija omiljena imigrantima - Austrija omiljena imigrantima

Aktuelni podaci Statističkog zavoda Austrije potvrđuju da je ona ostala omiljena zemlja za imigraciju i da samo zahvaljujući imigrantima raste broj stanovnika. Prošle godine je stanovništvo Austrije poraslo na 8.451.860 stanovnika, što je rast od 0,52 odsto u poredjenju sa    opširnije »

Čitanja: 1422 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda