Evropa

File: Od početka do kraja - File: Od početka do kraja

Pitanje odnosa Beograda i Prištine biće tretirano u poglavlju 35 pregovora Srbije i EU, izjavio Štefan File. Srbija će biti naredna članica EU, očekuje Dačić. Dobrodošlicu evropskom komesaru za poširenje Štefanu Fileu, koji je doputovao u dvodnevnu posetu Beogradu, poželeo    opširnije »

Čitanja: 1368 | Komentara: 0

EU da sledi primer Merkelove - EU da sledi primer Merkelove

 Komesarka za pravdu EU Vivijan Reding pozdravila apel nemačke kancelarke Merkel da se gigantima Interneta nametnu strože obaveze u vezi sa zaštitom privatnosti. Redingova je pozvala i lidere ostalih 27 članica EU da slede primer Merkelove na planu zaštite podataka    opširnije »

Čitanja: 1440 | Komentara: 0

Nema više odugovlačenja - Nema više odugovlačenja

Vreme je za najveći izazov u pregovorima Srbije sa EU, zato ne treba odugovlačiti sa formiranjem pregovaračkog tima, kažu slovenački stručnjaci za B92. Dodali su da je veoma bitno da se ne odugovlači sa izborom šefa tog tima. Oni dodaju    opširnije »

Čitanja: 1476 | Komentara: 0

Novi šef odbora za evrointegracije - Novi šef odbora za evrointegracije

Poslanica Demokratske stranke Nataša Vučković izabrana je danas za predsednicu skupštinskog Odbora za evropske integracije. Novoizabrana predsednica Odbora za evropske integracije Nataša Vučković izjavila je danas da je zadatak tog odbora da što više poslanika i drugih skupštinskih odbora uključi    opširnije »

Čitanja: 1557 | Komentara: 0

Glade se odnosi sa velikim silama - Glade se odnosi sa velikim silama

Vesna Pešić je u Utisku nedelje ocenila da se ova Vlada koncentrisala na glađenje odnosa sa velikim silama i na put ka EU, i da je tu nešto urađeno. Mi sada ulazimo u jednu umereniju politiku, kaže sociološkinja i ističe    opširnije »

Čitanja: 1443 | Komentara: 0

“Pregovarač nije klimoglavac” - Pregovarač nije klimoglavac

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavljuje da će Srbija uskoro imenovati šefa tima za pregovore sa Evropskom unijom. Dok Beograd razmišlja kako što brže da sprovede briselski sporazum, pred njim je još jedan izazov - da što pre formira pregovarački    opširnije »

Čitanja: 1361 | Komentara: 0

Zastoj u primeni sporazuma - Zastoj u primeni sporazuma

Ako Priština ne usvoji zakon o amnestiji nije moguća implementacija briselskog sporazuma, kaže ministar pravde Nikola Selaković. On je, gostujući na RTS, poručio da bez amnestije nije moguća integracija radnika pravosuđa i policijskih službenika u kosovske institucije. Problem koji je    opširnije »

Čitanja: 1353 | Komentara: 0

Kacin: Datum? Ja to nisam čuo - Kacin: Datum? Ja to nisam čuo

Izvestilac EP za zapadni Balkan Jelko Kacin izjavio da će Srbija “sama, koracima koje preduzme izabrati datum za početak pregovora sa EU. "Ja bih rekao da je Srbija dobila zeleno svetlo, iako ovde svi govore da je dobila datum. Ja    opširnije »

Čitanja: 1381 | Komentara: 0

Srbi, Hrvati, EU

01. 07. 2013.
Srbi, Hrvati, EU - Srbi, Hrvati, EU

Ulazak Hrvatske u EU podržava 72,4 odsto građana Srbije, među kojima najviše stanovnici Vojvodine, a najmanje stanovnici Beograda, pokazuju istraživanja. Nešto više od 50 odsto srpskih građana smatra da će Hrvatska kao nova članica EU ubrzati pristupanje Srbije, rezultati su    opširnije »

Čitanja: 1428 | Komentara: 0

Otvaramo pregovore sa Srbijom - Otvaramo pregovore sa Srbijom

Evropski lideri odlučili da otvore pristupne pregovore sa Srbijom najkasnije u januaru.Šefovi država zemalja EU političkom odlukom to potvrđuju do kraja godine. "Prva pristupna konferencija za Srbijom biće održana najkasnije u januaru", rekao je predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej.    opširnije »

Čitanja: 1410 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda