Evropa

Evropski savet odlučuje o Srbiji - Evropski savet odlučuje o Srbiji

Evropski savet, koji čine lideri zemalja članica EU, odlučivaće danas u Briselu o datumu početka pregovora sa Srbijom. Nacrt zaključaka koji su jednoglasno usvojili šefovi diplomatija EU u utorak i koji danas treba da potvrde šefovi država ili vlada pred    opširnije »

Čitanja: 1318 | Komentara: 0

Čeka se da i Brisel kaže januar - Čeka se da i Brisel kaže januar

Brisel -- Šefovi država i vlada članica EU sutra će u Briselu doneti konačnu odluku o datumu početka pristupnih pregovora sa Srbijom. Bundestag rekao ne pre januara. Reporter B92 iz Brisela Ljubica Gojgić javlja da posle odluke Bundestaga sutra u    opširnije »

Čitanja: 1341 | Komentara: 0

Datum najkasnije u januaru - Datum najkasnije u januaru

Brisel - Ketrin Ešton poručila da će Evropskom savetu preporučiti otvaranje pregovora sa Srbijom najkasnije u januaru. Ivica Dačić kaže: Očekujemo bezuslovnu odluku. Visoka predstavnica EU je u zajedničkom obraćanju novinarima s premijerom Srbije rekla da je jako srećna što    opširnije »

Čitanja: 1377 | Komentara: 0

Srbija na još jednoj proveri - Srbija na još jednoj proveri

Pre početka pregovora o članstvu Srbije, o celom procesu još jednom će se izjasniti Savet ministara i šefovi država i vlada članica EU. Osim preporuke da pregovori sa Srbijom počnu do kraja januara 2014. godine, u zaključcima Saveta ministara u    opširnije »

Čitanja: 1324 | Komentara: 0

O datumu u januaru

25. 06. 2013.
O datumu u januaru - O datumu u januaru

Beograd/Bon/Berlin - Visoki funkcioner CDU Andreas Šokenhof izjavio je da će većina u Bundestagu priznati napredak Srbije ali da je za datum potrebno ispuniti još neke uslove. Šefovi diplomatija zemalja članica EU na sastanku u Luksemburgu nisu doneli odluka o    opširnije »

Čitanja: 1411 | Komentara: 0

Nećete čuti datum, već okvir - Nećete čuti datum, već okvir

Luksemburg - Ministar spoljnih poslova Švedske Karl Bilt poručio da se nada da će Srbija dobiti "zeleno svetlo", ali naveo i da se danas "neće čuti datum, već okvirni rok"."Nadam se da ćemo biti u stanju da damo 'zeleno svetlo'    opširnije »

Čitanja: 1402 | Komentara: 0

Ministri EU danas o Srbiji - Ministri EU danas o Srbiji

Ministri će EU će danas zvanično razgovarati o Srbiji, a predviđeno je da već do podne usvoje zaključke koji bi trebalo da budu usvojeni i na briselskom samitu. Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton ocenila je    opširnije »

Čitanja: 1338 | Komentara: 0

Pregovori najkasnije u decembru? - Pregovori najkasnije u decembru

Savet ministara EU preporučuje da pregovori sa Srbijom počnu najkasnije u decembru i poziva Evropsku komisiju da bez odlaganja izradi pregovarački okvir za njih, navodi se u nacrtu zaključaka za sutrašnji sastanak Saveta ministara u koji je RTS imao uvid.    opširnije »

Čitanja: 1303 | Komentara: 0

Lobiranje: Srbija dobija datum - Lobiranje: Srbija dobija datum

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade, dobio je čvrsta uveravanja iz kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel da će Srbija u junu dobiti datum za početak pregovora sa EU, saznaje „Blic“ iz diplomatskih izvora u Beogradu. Vučić je u svakodnevnoj vezi sa    opširnije »

Čitanja: 1664 | Komentara: 0

Premijer Dačić ocenio je da briselski sporazum Srbiju vodi bliže boljoj budućnosti i da je bezbednost države, građana i Srba na KiM stavljena u prvi plan. Dačić je rekao da je postignut sporazum koji Srbiju vodi bliže boljoj budućnosti, ali    opširnije »

Čitanja: 1365 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 41 - 50

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda