[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='18.221.141.44' AND browser='Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('18.221.141.44','1713557918','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','')

Evropa

Dačić: Evropa nije cilj, nego put - Dačić: Evropa nije cilj, nego put

U autorskom tekstu za dnevni list Danas premijer Srbije Ivica Dačić kaže da Evropa nije cilj, nego put, i da mi Evropu u Srbiji ne smemo da proćerdamo. Premijer Dačić rekao je da Evropa u Srbiji ne sme da se    opširnije »

Čitanja: 2137 | Komentara: 0

Eštonova danas šalje pismo EU - Eštonova danas šalje pismo EU

Ketrin Ešton saopštila da je tokom jučerašnjeg sastanka s Dačićem i Tačijem postignut konkretan napredak i saglasnost o brojnim pitanjima. Danas šalje pismo EU. Neka od tih pitanja, prema saopštenju visoke predstavnice EU, su i pitanja pravosuđa, policije i lokalnih    opširnije »

Čitanja: 2092 | Komentara: 0

Broje se dani do datuma - Broje se dani do datuma Srbiji

Izvestilac Evropskog parlamenta za zapadni Balkan Jelko Kacin kazao da se broje dani do trenutka kada će Srbija dobiti zeleno svetlo da počne pregovore sa EU. "Vrlo brzo Crna Gora neće biti jedina država koja pregovara sa EU. Mislim da    opširnije »

Čitanja: 2061 | Komentara: 0

Litvanija ratifikovala SSP - Litvanija konačno ratifikovala SSP

Viljnus - Litvanski parlament ratifikovao je danas Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom, rečeno je Tanjugu u toj instituciji. "Pre nekoliko minuta Litvanski parlament je ratifikova Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju izmedju Srbije i EU," rekao je Tanjugu Rimantos    opširnije »

Čitanja: 2093 | Komentara: 0

BG i PR razmenili oficire za vezu - BG i PR razmenili oficire za vezu

Beograd i Priština razmenili u podne oficire za vezu, kada je Dejan Pavićević stupio na dužnost u Kancelariju EU u Prištini, a Ljuljzim Peci u Beogradu. On je ponovio da to nije ambasadorska funkcija jer Srbija ne priznaje Kosovo. Pavićević    opširnije »

Čitanja: 2036 | Komentara: 0

Dajte nam datum, a ne aplauz - Dajte nam datum, a ne aplauz

Dačić očekuje pozitivnu odluku Brisela o dobijanju datuma pregovora sa EU jer bi, kako kaže, svaki drugi rezultat negativno uticao na reformski proces. Premijer Srbije Ivica Dačić, koji učestvuje na Evropskom forumu Vahau u samostanu Getvajga, kazao je da je    opširnije »

Čitanja: 2045 | Komentara: 0

Primena briselskog sporazuma - Primena briselskog sporazuma

NJUJORK – Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je danas u Njujorku da je Srbija odlučna da primeni brisleski sporazum. „Srbija ima velika očekivanja od novih susreta timova za izradu plana implementacije Sporazuma. Za Srbiju veoma je važno da se dogovori    opširnije »

Čitanja: 2220 | Komentara: 0

Island prekinuo pregovore sa EU - Island prekinuo pregovore sa EU

Islandski ministar spoljnih poslova Gunar Bragi Svenson preneo je Evropskoj komisiji da Island prekida pregovore o pristupanju EU, piše EU Observer. "Ovo je način na koji demokratija deluje. Glavna svrha ovog putovanja je bila da kažem Komisiji kako je nova    opširnije »

Čitanja: 2285 | Komentara: 0

Evrozoni više ne teba MMF - Evrozoni više ne teba MMF

Šef Evropskog stabilizacionog mehanizma (ESM), Klaus Regling, izjavio je da bi evrozona u budućnosti trebalo da deluje bez pomoći Međunarodnog monetarnog fonda. Tokom protekle tri godine, Evropska komisija, Evropska centralna banka i MMF zajedno su radili na upravljanju paketima pomoći    opširnije »

Čitanja: 2085 | Komentara: 0

Obama kreće u rat?

14. 06. 2013.
Obama kreće u rat? - Obama kreće u rat?

Američki predsednik Barak Obama odlučio je da uputi direktnu vojnu pomoć pobunjenicima u Siriji, saopštila je Bela kuća, a preneo Rojters. Odmah reagovali Rusi. Obama je, kako navode agencije, odlučio da "promeni list" kada je Njujork tajms objavio dokument koji    opširnije »

Čitanja: 2396 | Komentara: 0

23456789 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 51 - 60

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda