Evropa

Datum 2014 - kad, ako, možda - Datum 2014 - kad, ako, možda

Poslanici vladajućih stranaka u nemačkom parlamentu još nisu utvrdili konačan stav pred zasedanje krajem juna na kom odlučuju o dodeljivanju datuma Srbiji. Saglasni su, kako piše Beta, o tome da ključna poruka koju žele da upute jeste da Beograd i    opširnije »

Čitanja: 1370 | Komentara: 0

SAD lobira za Srbiju?

12. 06. 2013.
SAD lobira za Srbiju? - SAD lobira za Srbiju?

U napetu diplomatsku igru živaca oko dodele datuma Srbiji za početak pregovora sa Evropskom unijom iznenada se uključile i Sjedinjene Američke Države. Kako saznaju "Novosti“ u Stejt departmentu, sudbinu evropskih integracija naše zemlje može da prelomi ishod bitke između dve    opširnije »

Čitanja: 1415 | Komentara: 0

"Ne" blokira sporazum

11. 06. 2013.

Ukoliko ne dobijemo datum za početak pregovora sa EU u junu, to može da izazove blokadu realizacije briselskog sporazuma, smatraju u SPS-u i DS-u. "Ukoliko ne dođe do tog datuma u svakom slučaju će to da izazove određene konfuzije i    opširnije »

Čitanja: 1557 | Komentara: 0

Sve opcije o datumu

09. 06. 2013.
Sve opcije o datumu - Sve opcije o datumu

Kako se bliži odluka Saveta EU o datumu početka pristupnih pregovora sa Srbijom, tako se pojačavaju i procene i nagađanja kakva bi ta odluka mogla da bude. Nepunih 20 dana pred odluku Saveta EU o tome hoće li Srbija dobiti    opširnije »

Čitanja: 1478 | Komentara: 0

Gašenje institucija BG na jesen - Gašenje institucija BG na jesen

Zamenica kosovskog premijera Edita Tahiri kaže da će tokom septembra biti ugašene srpske institucije na severu Kosova u oblasti bezbednosti i sudstva. Kako je saopšteno iz kosovske vlade, Tahiri je nakon trodnevnih susreta u Briselu o primeni sporazuma Beograda i    opširnije »

Čitanja: 1328 | Komentara: 0

Zeleno svetlo, ne datum - Zeleno svetlo, ne datum

Vensan Dežer izjavio je da Evropski savet 28. juna neće odlučivati o datumu za početak pristupnih pregovora već o zelenom svetlu za otvaranje pregovora. Dežer je novinarima u Beogradu rekao da ne treba spekulisati šta će se desiti 28. juna.    opširnije »

Čitanja: 1479 | Komentara: 0

Davenport novi ambasador - Davenport novi ambasador

Britanski diplomata Majkl Davenport biće novi šef diplomatske misije Evropske unije u Srbiji, saopštila je danas visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton. Davenport je trenutno na funkciji britanskog ambasadora u Beogradu, a pre toga je obavljao    opširnije »

Čitanja: 1417 | Komentara: 0

Konačna odluka

06. 06. 2013.
Konačna odluka - Konačna odluka

BERLIN - Konačna odluka Bundestaga o datumu za početak pristupnih pregovora Srbije i EU zavisiće od izveštaja evropskog komesara za proširenje Štefana Filea i rezultata posete Beogradu nemačkog parlamentarca Andreasa Šokenhofa, rečeno je danas Tanjugu u Bundestagu. "U ovom trenutku    opširnije »

Čitanja: 1437 | Komentara: 0

Pregovori ne pre 2014?

06. 06. 2013.
Pregovori ne pre 2014? - Pregovori ne pre 2014?

Bundestag će 27. juna odlučiti da pregovori Srbije i EU mogu da počnu najranije 2014, ako Beograd ispuni sve obaveze za normalizaciju odnosa s KiM, saznaje DPA. Pozivajući se na izvore iz nemačkog parlamenta, nemačka kancelarka Angela Merkel zastupaće takav    opširnije »

Čitanja: 1348 | Komentara: 0

Nemačka: Nema dvojnog državljanstva - Nemačka: Nema dvojnog državljanstva

Koaliciona vlada nemačke kancelarke Angele Merkel blokirala je predlog za odobravanje dvojnog državljanstva za stotine hiljada imigranata. Levičarska opozicija je optužila koalicionu vladu da se drži zastarelih shvatanja i da ima antiturski stav koji je na ivici rasizma, prenela je    opširnije »

Čitanja: 1465 | Komentara: 0

345678910 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 61 - 70

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda