Evropa

Poplave opustošile Centralnu Evropu - Poplave opustošile Centralnu Evropu

Poplave u Centralnoj Evrope odnele 16 života.Nivo Dunava i Elbe najviši je u poslednjih 400 godina. Najteže u Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj. Među žrtvama je osam žitelja Češke Republike, pet u Nemačkoj, dvoje u Austriji i jedan u    opširnije »

Čitanja: 1467 | Komentara: 0

Datum tek u oktobru

05. 06. 2013.
Datum tek u oktobru - Datum tek u oktobru

Lideri država naložiće Evropskom savetu u junu samo izradu platforme za Srbiju. Nemačka spremna da uvede klauzulu: odlaganje pregovora, ako se ne primeni briselski sporazum. LIDERI država EU krajem juna naložiće Evropskoj komisiji da izradi platformu o pristupanju Srbije, a    opširnije »

Čitanja: 1413 | Komentara: 0

London - Premijer Ivica Dačić kaže za britanski Telegraf da Srbija više nema vremena za čekanje i da nacionalne interese može zaštiti samo ako bude poštovana u svetu. "Današnji BDP Srbije predstavlja 65 odsto njenog BDP-a iz 1989. Koliko dugo    opširnije »

Čitanja: 1348 | Komentara: 0

Ukidanje rominga u EU?

31. 05. 2013.
Ukidanje rominga u EU? - Ukidanje rominga u EU

Brisel - Potpredsednica EK Neli Krus pozvala je Evropski parlament da primora operatore mobilne telefonije da prestanu da napalaćuju roming u okviru članica Unije. Obraćajući se poslanicima u Evropskom parlamentu, Krus je rekla da bi sa tom praksom trebalo prekinuti    opširnije »

Čitanja: 1544 | Komentara: 0

Ko uživa, a ko pati u Evropi - Ko uživa, a ko pati u Evropi

Bern - Prema podacima švajcarskog Federalnog zavoda za statistiku, životni standard u toj zemlji među najvišim je u Evropi, a ispred su samo Luksemburg i Norveška. Među evropskim državama postoje velike razlike u kvalitetu života, a u novim članicama Evropske    opširnije »

Čitanja: 1500 | Komentara: 0

Sve o pristupanju EU

14. 05. 2013.
Sve o pristupanju EU - sve o pristupanju EU

Formiran tim “Evropa – Srbija“ koji će informisati građane o tome šta će se sve menjati u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji. Tim se sastoji od 19 stručnjaka koji se bave pitanjima integracije u Evropsku uniju, a informisaće građane o    opširnije »

Čitanja: 1480 | Komentara: 0

Datum donosi i novac

12. 05. 2013.
Datum donosi i novac - Datum donosi i novac

Dobijanjem datuma za početak pregovora o članstvu u EU Srbiji će biti dostupni fondovi vredni više stotina miliona evra za realizaciju velikih projekata. Kako je rekla dekan Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) Ana Trbović, najviše koristi će imati    opširnije »

Čitanja: 1431 | Komentara: 0

Datum ako primeni sporazum - datum ako primeni sporazum

Usvajanje jasnog i pouzdanog plana primene sporazuma Beograda i Prištine i početak njegove primene na terenu, ali i postizanje sporazuma o telekomunikacijama i energetici, uz pomake u reformama sudstva i borbi protiv korupcije, ojačaće šanse Srbije da u junu dobije    opširnije »

Čitanja: 1392 | Komentara: 0

Danas je Dan Evrope

08. 05. 2013.
Danas je Dan Evrope - Danas je Dan Evrope

Nizom manifestacija u Srbiji će danas biti obeležen 9. maj, Dan Evrope. Dan Evrope - 9. maj nizom manifestacija biće danas obeležen u Srbiji u organizaciji Delegacije Evropske unije, ambasada članica EU i Vlade Srbije. Manifestacije povodom proslava Dana Evrope    opširnije »

Čitanja: 1485 | Komentara: 0

Primena Sporazuma krajem leta - Primena Sporazuma krajem leta

Primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (S S P) trebalo bi da počne do kraja leta, do kada bi Litvanija trebalo da ga ratifikuje, rekao je u sredu šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer (Vincent Degert).    opširnije »

Čitanja: 1357 | Komentara: 0

4567891011 Ukupno pronadjeno: 286  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda