Servisi

Vreo dan

13. 08. 2014.
Vreo dan -

U celoj Srbiji na snazi je narandžasti meteo alarm zbog veoma visokih temperatura koje se očekuju tokom dana. Lekari građanima savetuju da ne izlaze napolje u najtoplijem delu dana, da se lagano oblače i piju mnogo tečnosti. Najtopliji gradovi u    opširnije »

Čitanja: 1114 | Komentara: 0

Ceka se i do tri sata

26. 07. 2014.
Ceka se i do tri sata -

Zbog gužve na graničnim prelazima vozači motornih vozila koji u zemlju ulaze iz pravca Hrvatske, Mađarske i Crne Gore u proseku će morati da sačekaju od 30 minuta do tri sata. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije,    opširnije »

Čitanja: 1171 | Komentara: 0

Skup put do indeksa

05. 07. 2014.
Skup put do indeksa -

Budućim brucošima samo za upis na fakultet potrebno više od 10.000 dinara. Svaki fakultet ima svoj cenovnik i svoje obrazloženje. Prijava za upis na fakultete i strukovne visoke škole traje još danas. Pre plaćanja školarine i iznajmljivanja stana, roditelji budućih    opširnije »

Čitanja: 1222 | Komentara: 0

Najezda komaraca posle poplava -

Opet se zaprašuju isti delovi grada jer dosadašnji tretmani nisu mnogo pomogli. – Ekipe će morati da zalaze maltene u svako dvorište i od komaraca oslobađaju kuću po kuću Bombardovanje iz aviona kako bi se proredile linije protivnika, za čim    opširnije »

Čitanja: 1213 | Komentara: 0

Voda u BG ispravna

17. 05. 2014.
Voda u BG ispravna -

Voda u Beogradu je ispravna, na svaki sat nam stiže izvaštaj o tome, kaže gradski menadžer Goran Vesić i dodaje da Beograđani treba da prištede struju. Vesić je, gostujući u Vestima TV B92, rekao da Beograd ima kapacitetet da primi    opširnije »

Čitanja: 1159 | Komentara: 0

I sutra kiša, kiša, kiša, kiša -

U Srbiji će sutra biti oblačno, hladno i vetrovito vreme sa kišom i pljuskovima, uz veliku količinu padavina - od 20 do 50 litara po kvadratnom metru za 24 sata, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U višim planinama očekuje se    opširnije »

Čitanja: 1323 | Komentara: 0

Lasta od sutra u štrajku -

Radnici "Laste" od sutra će stupiti u štrajk, pošto su propali i današnji pregovori štrajkačkog odbora sa čelnicima tog saobraćajnog preduzeća, saznaje "Blic". "Nažalost, nismo uspeli da postignemo dogovor sa čelnicima preduzeća", rekao je za "Blic"Predrag Tomić, predsednik štrajkačkog odbora.    opširnije »

Čitanja: 1164 | Komentara: 0

Brza hrana na sopstveni rizik -

Hrana koja se prodaje na uličnim kioscima i u pekarama nije dovoljno bezbedna, što dokazuje i više masovnih slučajeva trovanja poslednjih meseci. Trinaestoro beogradskih osnovaca završilo je pre nekoliko dana u bolnici zbog trovanja u školskoj pekari. Mesec dana ranije    opširnije »

Čitanja: 1218 | Komentara: 0

Beogradski maraton - rezim saobracaja -

Zbog održavanja 27. Beogradskog maratona,u nedelju, 27. aprila, režim saobraćaja biće izmenjen na sledećim deonicama: • od ponoći do 19 časova obustavlja se motorni saobraćaj u Kolarčevoj, na Terazijama, uKralja Milana, kao i na delu Trga Nikole Pašića prema Terazijama;•    opširnije »

Čitanja: 1308 | Komentara: 0

Kiša posle podne

22. 04. 2014.
Kiša posle podne -

U Srbiji će danas, posle mestimično kišovitog jutra, u većini krajeva tokom dana biti pretežno sunčano, s ređom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom posle podne, saopštio je Hidrometeorološki zavod. Samo će na severu i istoku biti promenljivo oblačno i mestimično    opširnije »

Čitanja: 1129 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 701  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda