Servisi

Ocekuje nas 15 ledenih dana - predstoji hladan talas u decembru

U decembru ove i januaru i februaru naredne godine u Beogradu će biti 15 ledenih dana sa temperaturom ispod nula stepeni, prognozira RHMZ. U ostalim delovima Srbije, u tom periodu broj ledenih dana kretaće se od 14 do 30, navodi    opširnije »

Čitanja: 1302 | Komentara: 0

Besplatnim pozivom do turističke informacije - Besplatnim pozivom do turističke informacije

Beograđani i gosti grada će od sada moći besplatno da dobiju turističke informacije pozivom na broj 0800-110-011, zahvaljujući saradnji Turističke organizacije Beograd i Beokom servisa, službe za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima. Besplatnim pozivom sa fiksnih mreža na ovaj    opširnije »

Čitanja: 1658 | Komentara: 0

Vozači oprez - počinje škola - Vozači oprez - počinje škola

U ponedeljak 2. septembra počinje nova školska godina. Kao i svake godine u ovom periodu potrebno je da vozači povedu posebnu pažnju u zonama u kojima se nalaze škole i da prilagode brzinu kretanja svojih vozila. Letnji period u kome    opširnije »

Čitanja: 2551 | Komentara: 0

Bubanj potok: Kilometarska kolona - Bubanj potok: Kilometarska kolona

Na naplatnoj rampi Bubanj potok na ulazu u Beograd stvorena je velika gužva automobila koji čekaju na prolaz i do sat vremena. Kolona koja se proteže i do pet kilometara, stvorena je usled veće frekvencije putnika koji se vraćaju sa    opširnije »

Čitanja: 1798 | Komentara: 0

Turci na granici - kolona 50 km - Turci na granici - kolona 50 km

Zbog velike navale putnika iz Turske koji se vraćaju sa odmora ka zemljama Zapadne Evrope, formirana kolona vozila duga 50 kilometara s bugarske strane prelaza. Kako je Tanjugu rečeno na graničnom prelazu Gradina, prema informacijama koje su srpski carinici dobili    opširnije »

Čitanja: 1417 | Komentara: 0

U ponedeljak startuje zimski red vožnje - U ponedeljak startuje zimski red vožnje

Na gradskim ulicama dodatnih 375 autobusa, tramvaja i trolejbusa. Ukupno 1.295 vozila, vozača i kontrolora svakog dana. Kreće još stroža kontrola naplate karata. LETO još uvek važi za živu termometra, ali zato od ponedeljka na snagu stupa zimski red vožnje    opširnije »

Čitanja: 1463 | Komentara: 0

Vagon iskliznuo iz šina - Vagon iskliznuo iz šina

BEOGRAD - Jedan vagon međunarodnog voza na relaciji Bar - Beograd je jutros nešto pre 8 časova iskliznuo iz šina u stanici Rakovica, ali nije bilo povređenih putnika, saopštile su Železnice Srbije. Železnički saobraćaj je u normalizovan, navodi se u    opširnije »

Čitanja: 1487 | Komentara: 0

Studentima otežan put do budžeta - Studentima otežan put do budžeta

Izmene Zakona o visokom obrazovanju predviđaju da studenti daju više ispita kako bi studirali o trošku budžeta, a da broj ispitnih rokova pri tom bude smanjen. Zakon o visokom obrazovanju predvideo je da će se od ove školske godine promeniti    opširnije »

Čitanja: 1222 | Komentara: 0

Više od 50 škola pred zatvaranjem - Više od 50 škola pred zatvaranjem

Više od 3.000 đaka pred sam početak školske godine ne zna da li će ići u srednju školu u koju su se upisali jer se u oko 130 škola gase najmanje dva odeljenja. Takođe, više od 50 srednjih stručnih škola    opširnije »

Čitanja: 1205 | Komentara: 0

Zabrana prodaje alkohola - kako to rade drugi - Zabrana prodaje alkohola - kako to rade drugi

Prestonica čeških pivopija Plzen, kao i gradovi širom Češke, na kraju svake školske godine svedok je istih scena - policija pojačava patrole oko škola, u parkovima, zalazi u pivnice i kafiće omiljene medju mladima da pokupi decu koja su rešila    opširnije »

Čitanja: 1382 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 701  Prikazano: 41 - 50

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda