Servisi

BEZ VODE ZA VIKEND ZEMUN I SURČIN -

Zbog neodložnih planiranih radova na vodovodnoj mreži kod crpne stanice Bežanija u subotu, 8. decembra, od 18 časova, do nedelje, 9. decembra, u 10 časova, bez vode će ostati potrošači iz Batajnice, Jakova, Boljevaca, Progara, Bečmena, Gornjeg Zemuna, Dobanovaca, Ugrinovaca    opširnije »

Čitanja: 2640 | Komentara: 0

SAVSKI MOST NIJE BEZBEDAN ZA PESAKE -

Gradska uprava uputila je apel Beograđanima da zbog bezbednosti ne prelaze pešice Stari savski most, koji se trenutno rekonstruiše. Osim što prelazak nije bezbedan, jer je na delu mosta skinuta i ograda, ovakvo ponašanje pešaka usporava i radove jer velike    opširnije »

Čitanja: 1847 | Komentara: 0

TOPLANE OSTALE BEZ GASA -

Zbog havarije na razvodnom gasovodu u Beogradu, za koji je nadležno preduzeće „Srbijagas”, toplanama „Cerak”, „Mirijevo”, „Medaković”, „Konjarnik”, „Dunav” i „Voždovac” prekinuta je isporuka prirodnog gasa. Da korisnici koji se toplotnom energijom snabdevaju iz ovih toplana ne bi duži period    opširnije »

Čitanja: 2262 | Komentara: 0

TREĆINA NIŠLIJA BEZ VODE ZA PIĆE -

Trećina stanovništva Niša je bez vode za piće, zbog zamućenja četiri izvora u Ljuberađi, Mokri, Divljani i Krupcu, saopštili su predstavnici niškog Vodovoda. Svi stanovnici na desnoj obali Nišave imaju tehničku vodu koja nije za piće i pripremu hrane, rekli    opširnije »

Čitanja: 1868 | Komentara: 0

POPLAVE NA JUGU SRBIJE

26. 11. 2007.
POPLAVE NA JUGU SRBIJE -

Javno preduzeće 'Putevi Srbije' saopštilo je da je zbog izlivanja reke Vlasine došlo do prekida saobraćaja kao i otežanog kretanja vozila na više putnih pravaca na jugu Srbije. Zbog obilnih padavina do zastoja saobraćaja došlo je na području opština Babušnica,    opširnije »

Čitanja: 2650 | Komentara: 0

TERAZIJSKI TUNEL SUTRA ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ -

Terazijski tunel biće zatvoren za saobraćaj 27. i 28. novembra od ponoći do pet sati ujutro, saopštila je Direkcija za puteve. Tunel će se zatvoriti zbog ispitivanja kolovozne konstrukcije. Posao je poveren Institutu za puteve.  Izvor: [www.beograd.org.yu]    opširnije »

Čitanja: 3023 | Komentara: 0

IZMENA REŽIMA JAVNOG PREVOZA TOKOM VIKENDA -

Zbog asfaltiranja ulice Dragoslava Srejovića, u delu od Ulice generala Aračića do Marijane Gregoran, koje će početi sutra u 8 časova i trajati do 25. novembra, do završetka radova biće izmenjen režim saobraćaja na linijama 27 i 27E i 27L,    opširnije »

Čitanja: 4733 | Komentara: 0

TOKOM VIKENDA ČIŠĆENJE 'GAZELE' -

Javno preduzeće 'Srbija putevi' najavilo je da će radove na čišćenju mosta 'Gazela' izvoditi u noći između 24. i 25. novembra od 23 do 5 sati. Radovi će biti obezbeđeni na odgovarajući način saobraćajnom opremom i signalizacijom, navedeno je u    opširnije »

Čitanja: 1783 | Komentara: 0

AVIONI PREUSMERENI NA NIŠKI AERODROM -

Zbog guste magle na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu avio saobraćaj je tokom dana preusmeren na aerodrom "Konstantin veliki" u Nišu, potvrđeno je agenciji Beta na niškom aerodromu. Do 18.30 sati na niški aerodrom sletelo je ukupno 16 aviona. Avion    opširnije »

Čitanja: 1934 | Komentara: 0

SNEG U SRBIJI OTEŽAO SAOBRAĆAJ -

Putari širom Srbije uspevaju za sada da očiste sneg na svim većim magistralnim putevima. Otežano kretanje je samo ka planinskim predelima. Zbog oštećenja dalekovoda usled vlažnog snega u pojedinim delovima Srbije nema električne energije. U EPS-u su potvrdili da nastoje    opširnije »

Čitanja: 3013 | Komentara: 0

666768697071 Ukupno pronadjeno: 701  Prikazano: 691 - 700

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda