Servisi

Prestanak prodaje D2 i BMB 95 goriva - Prestanak prodaje D2 i BMB 95 goriva

Benzinske stanice u Srbiji od danas će moći da prodaju samo preostale zalihe dizela D-2 i benzina BMB 95, goriva koja nisu u skladu sa evro 5 standardom kvaliteta. Na više od 80 odsto benzinskih stanica te vrste goriva su    opširnije »

Čitanja: 1374 | Komentara: 0

U Er Srbiji let neće biti jeftiniji - U Er Srbiji let neće biti jeftiniji

Kupovina novih aviona, zapošljavanje pilota i njihova obuka, prve su stvari koje će se uraditi posle potpisivanja sporazuma Jat ervejza i Etihad ervejza. Kako je RTS-u najavio član Upravnog odbora JAT-a Milan Vujačić biće kupljeno 10 novih aviona i zaposleno    opširnije »

Čitanja: 1323 | Komentara: 0

U avgustu repriza male mature - U avgustu repriza male mature

Oko 1.500 đaka koji zbog bolesti ili iz drugih razloga nisu polagali malu maturu u junu, drugu šansu imaće 26. i 27. avgusta, iako rezultati ne važe pri upisu. Njihov završni ispit potpuno je u senci afere "mala matura", zbog    opširnije »

Čitanja: 1282 | Komentara: 0

Oluja u regionu, troje povređeno - Oluja u regionu, troje povređeno

Jako nevreme uz vetar od 100 kilometara na čas pogodilo je danas Sloveniju i Hrvatsku gde su tri osobe lakše povređene, javili su slovenački i hrvatski mediji. Oluja sa grmljavinom i jakom kišom i snažnim vetrom tokom popodnevnih sati zahvatila    opširnije »

Čitanja: 1375 | Komentara: 0

Vrelo u Srbiji i regionu - Vrelo u Srbiji i regionu

U Srbiji najviša dnevna temperatura od 35 do 38 stepeni. U Beogradu oko 13 sati izmereno 35 stepeni. Prema najavama meteorologa danas se očekuje toplo i pretežno vedro vreme, a tokom dana malo toplije u odnosu na juče, uz temperature    opširnije »

Čitanja: 1382 | Komentara: 0

Tara: Gori 20 hektara četinara - Tara: Gori 20 hektara četinara

Požar na brdu Panjak iznad Mokre Gore proširio se na oko 20 hektara četinarske šume, potvrđeno je jutros Tanjugu u vatrogasnoj jedinici u Mokroj Gori. Gašenje otežava i jak vetar promenjivog pravca koji širi požar. Prema poslednjim inforamcijama, ugroženog stanovništva    opširnije »

Čitanja: 1417 | Komentara: 0

Gužva na Horgošu i Batrovcima - Gužva na Horgošu i Batrovcima

Putnička vozila na graničnim prelazima se oko podneva zadržavaju između 30 i 60 minuta osim na Horgošu gde se prilikom ulaska u zemlju čeka oko 3,5 sati. Nešto veće gužve su i na Batrovcima, i za ulazak i za izlazak    opširnije »

Čitanja: 1369 | Komentara: 0

JP Ada poziva na oprez

26. 07. 2013.
JP Ada poziva na oprez - JP Ada poziva na oprez

JP "Ada Ciganlija" apelovalo je na građane da se zbog visokih dnevnih temperatura i očekivane veće posete Savskom kupalištu, ponašaju odgovorno. Kupanje je dozvoljeno samo u obeleženim zonama, za vreme rada kupališta od 10 do 19 sati i nije dozvoljeno    opširnije »

Čitanja: 1541 | Komentara: 0

Vatrena stihija na Tari - Vatrena stihija na Tari

Posle udara groma sinoć se zapalila šuma na Tari, na brdu Panjak, iznad Mokre Gore. Gori oko 10 hektara šume. Vatrogasci se bore s vatrom, na lošem terenu. "Veliki je problem što je to vrlo nepristupačan teren. Ekipe su na    opširnije »

Čitanja: 1516 | Komentara: 0

Tropski talas do kraja avgusta - Tropski talas do kraja avgusta

Tropski talas koji će danas stići u Srbiju trajaće do kraja avgusta uz kraće prekide, piše Blic. U Beogradu se danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje da će najviša temperatura vazduha iznositi do 33 stepena, a veoma toplo vreme    opširnije »

Čitanja: 1390 | Komentara: 0

4567891011 Ukupno pronadjeno: 701  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda