[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638132224','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Kultura

Uži izbor za nagradu Meša Selimović

20. 08. 2013.
Uži izbor za nagradu Meša Selimović - Uži izbor za nagradu Meša Selimović

Romani Svetislava Basare “Dugovečnost”, Daše Drndić “Belladonna”, Josipa Mlakića “Planet Friedman”, Andreja Nikolaidisa “Odlaganje. Parezija” i Milorada Popovića “Karnera”, ušli su u uži izbor za nagradu “Meša Selimović” za najbolji roman objavljen u 2012. godini na govornom prostoru Bosne i    opširnije »

Čitanja: 1349 | Komentara: 0

Jednolični filmovi na TV programu

20. 08. 2013.
Jednolični filmovi na TV programu - Jednolični filmovi na TV programu

Kakva je ponuda filmskog programa najgledanijih domaćih TV kuća? TV kritičarka Branka Otašević: Jednoličan izbor, vlada ogromno zasićenje akcionim žanrom. KAKAV je filmski repertoar televizijskih kuća? Da li su mali ekrani, koji su umnogome zamenili nestale bioskope, pravi odraz preseka    opširnije »

Čitanja: 1564 | Komentara: 0

Pola veka od objavljivanja romana Školice

20. 08. 2013.
Pola veka od objavljivanja romana Školice - Pola veka od objavljivanja romana Školice

Svet obeležava pola veka od objavljivanja kultnog romana argentinskog pisca Hulija Kortasara. Knjiga kroz koju se prolazi na tri načina bila je atomska bomba na literarnoj sceni. INOVATIVNA, originalna, ambiciozna, hrabra i pomalo riskantna zamisao argentinskog pisca Hulija Kortasara, kada    opširnije »

Čitanja: 1490 | Komentara: 0

Šest domaćih kandidata za Oskara

20. 08. 2013.
Šest domaćih kandidata za Oskara - Šest domaćih kandidata za Oskara

Šest srpskih filmova ispunjava uslove za nacionalnog kandidata za nagradu Američke filmske akademije, u kategoriji najbolji dugometražni igrani film na stranom jeziku, a odluka će biti doneta 31. avgusta, saopštila je Akademija filmske umetnosti i nauke. Na osnovu pristiglih prijava,    opširnije »

Čitanja: 1435 | Komentara: 0

Inferno Dena Brauna stigao u Srbiju

19. 08. 2013.
Inferno Dena Brauna stigao u Srbiju - Inferno Dena Brauna stigao u Srbiju

Za one koji nisu od četvrtka prošli pored knjižara "Vulkan" u Srbiji i videli da se u izlozima, pored engleskog, pojavio i srpski prevod novog globalnog hita "Inferfno" Dena Brauna, izdavačka kuća "Solaris" je danas održala konferenciju za novinare u    opširnije »

Čitanja: 1408 | Komentara: 0

Brajan De Plama: Pogrešno sam shvaćen

19. 08. 2013.
Brajan De Plama: Pogrešno sam shvaćen - Brajan De Plama: Pogrešno sam shvaćen

Predstavio je Skorsezea Robertu De Niru, osmislio početak "Ratova zvezda", zastrašivao generacije svojom "Keri", a sada se Brajan de Palma vratio seksi trilerom gde "njegove" žene uvek izgledaju fantastično. "Jednostavno volim da snimam lepe žene što je elegantnije moguće", rekao    opširnije »

Čitanja: 1501 | Komentara: 0

Završen Nišvil

18. 08. 2013.
Završen Nišvil - Završen Nišvil

Nastupom Rona Kartera, jednog od najboljih kontrabasista svih vremena, priveden je kraju festival "Nišvil". Karter je svirao sa svojim sastavom “Golden striker trium” a slavnom džez muzičaru pre početka nastupa uručena je nagrada “Konstantin” za poseban doprinos džezu. - Ron    opširnije »

Čitanja: 1421 | Komentara: 0

Završen Festival filmskog scenarija

18. 08. 2013.
Završen Festival filmskog scenarija - Završen Festival filmskog scenarija

Dodelom tri nagrade za najbolji scenario i dve specijalne, na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji u subotu uveče zatvoren je 37. Festival filmskog scenarija. Scenaristima Srđanu Koljeviću i Melini Pota Koljević, čiji je scenario za film "Krugovi" proglašen za najbolji    opširnije »

Čitanja: 1454 | Komentara: 0

Srpski film ipak ima budućnost

18. 08. 2013.
Srpski film ipak ima budućnost - Srpski film ipak ima budućnost

Selektor 48. festivala glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" i filmski kritičar Dejan Dabić rekao je danas da će od 26. do 31. avgusta na Letnjoj pozornici u Niškoj tvrdjavi biti prikazano 12 filmova u zvaničnoj takmičarskoj konkurenciji od kojih je osam    opširnije »

Čitanja: 1481 | Komentara: 0

Edicija ex-YU romana

17. 08. 2013.
Edicija ex-YU romana - Edicija ex-YU romana

Nagrađivani hrvatski pisac Rade Jarak svoj novi roman "Yu puzzle" odlučio jeda objavi u izdanju srpskog izdavača Lagune, pre nego se pojavi i u Hrvatskoj. Sa njegovom knjigom u Laguni je pokrenuta i nova edicija koja nosi naziv Plavo-belo-crveno, a    opširnije »

Čitanja: 1447 | Komentara: 0

4567891011 Ukupno pronadjeno: 1017  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda