Zabava

OSAM PIVSKIH ZAPOVESTI

15. 01. 2008.
OSAM PIVSKIH ZAPOVESTI -

Ne zaslužuje svaka kafana da je nazovu kafanom, ni pivnica pivnicom, a do toga kako prepoznati onu pravu, naučnim metodama došla je slavna češka pivara Prazdroj iz grada Plzenj. Za kafane, pivnice i restorane koji žele da toče slavno plzenjsko    opširnije »

Čitanja: 1320 | Komentara: 0

VEŽBANJE ZA DUG ŽIVOT -

Istraživanja pokazala da redovno vežbanje može da doprinese snižavanju krvnog pritiska, smanjenju holesterola, čak i usporavanju razvoja određenih neuroloških oboljenja Rali, januara - Rezultati najnovijih istraživanja nude svojevrsno ohrabrenje ljudima koji imaju prekomernu težinu, posebno onima koji imaju više od    opširnije »

Čitanja: 1240 | Komentara: 0

PUŠAČIMA SE CRNO PIŠE -

Ministarstvo zdravlja će u ovoj godini pokrenuti inicijativu za izmenu Zakona o zabrani pušenja u zatvorenim prostorijama kojima će se poštriti borba protiv duvanskog dima, ali će se poptuna zabrana pušenja na javnim mestima uvoditi postepeno, izjavio je u utorak    opširnije »

Čitanja: 1243 | Komentara: 0

ŠTA JE DOBRO DA SE URADI NA BOŽIĆ -

Božić je jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Slavi se u čast rođenja Isusa Hrista i simbolizuje svetlost, radost rađanja i obnavljanja života. Na Nikejskom saboru, 336. godine, Hrišćanska crkva je prihvatila da se Božić slavi 25. decembra. Posle raskola, Pravoslavna    opširnije »

Čitanja: 3403 | Komentara: 0

NOVA GODINA U SVETSKIM METROPOLAMA -

Svetleća kugla, vredna milion dolara, na Tajms skveru proslavila je sinoć 100. rođendan, spustivši se u masu od gotovo milion okupljenih Njujorčana i stranaca. Kristalna kugla napravljena je od 9500 štedljivih sijalica, sklopljenih tako da dragulj sija jednako blistavo bez    opširnije »

Čitanja: 1384 | Komentara: 0

DOČEK NOVE 2008. GODINE NA GRADSKIM TRGOVIMA -

U ponoć između ponedeljka i utorka, svet ulazi u 2008. godinu, koju kalendar vodi i kao prestupnu jer ima 366 dana, dan više nego obična godina na čijem smo kraju. U Srbiji će, osim u domaćinstvima i kafanama, Nova godina    opširnije »

Čitanja: 3726 | Komentara: 0

U CRNOM SVAKO TELO BOLJE IZGLEDA -

Kovrdže ili "ispeglani" pramenovi, baletanke ili štikle, crveni karmin ili naglašene oči... Da bismo vam prekratili ove "slatke muke", razgovarali smo sa stilistkinjom Majom Atanasijević, koja je za MONDO, iako "nije fan novih godina jer se obično ispostavi da smo    opširnije »

Čitanja: 3168 | Komentara: 0

THE POGUES NAJSLUŠANIJI ZA BOŽIĆ -

Pesma "Fairytale of New York", irske grupe The Pogues, najpopularnija je božićna pesma na britanskim radio stanicama poslednjih pet godina. Drugo mesto zauzela je pesma "All I Want for Christmas", Maraje Keri, a treća je "Last Christmas" grupe Wham. Najpopularniju    opširnije »

Čitanja: 1981 | Komentara: 0

ÐAVOLJA VAROŠ PRVA NA LISTI -

Ðavolja varoš zauzela prvo mesto na listi za izbor sedam svetskih čuda, saopštila Turistička organizacija opštine Kuršumlija. Kako je rekao direktor Turističke organizacije opštine Kuršumlija Radovan Tanasković, prirodni spomenik Ðavolja varoš zauzela je prvo mesto u svetu po broju glasova    opširnije »

Čitanja: 1386 | Komentara: 0

LENI KRAVIC USKORO U BEOGRADU -

Leni je do sada snimio sedam studijskih albuma, a procenjuje se da je prodato više od dvadeset miliona nosača zvuka sa njegovom muzikom. Tokom karijere osvajao je brojne muzičke nagrade, a „Gremijevo“ priznanje za najboljeg muškog izvođača dobio je četiri    opširnije »

Čitanja: 1426 | Komentara: 0

61626364656667 Ukupno pronadjeno: 668  Prikazano: 641 - 650

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda