Banke

DRŽAVA ĆE DA ZAŠTITI ŠTEDNJU I DINAR -

Strah od prenošenja svetske finansijske krize u Srbiju je bezrazložan, jer država kontroliše vrednost nacionalne monete, banke u Srbiji su likvidne pa su samim tim i štedni ulozi sigurni. Takođe, sve više banaka se odlučuje da ne poskupi kredite. Jedina    opširnije »

Čitanja: 2315 | Komentara: 0

GRAÐANIMA PRETE SKUPLJI KREDITI -

Posledice opšte finansijske krize. Stambeni krediti u Srbiji zbog finansijske krize koja drma svet neće biti obustavljeni, ali je vrlo verovatno da će i stambeni i svi ostali zajmovi koji imaju varijabilnu kamatnu stopu biti skuplji. Bankari nemaju nameru da    opširnije »

Čitanja: 2818 | Komentara: 0

SAVETI: KAKO DA IZABERETE BANKU -

Skoro svaka banka ima svoju glavnu uslugu koja je povoljnija nego u ostalim bankama, pa je zato najbolje odabrati šta je vaš prioritet... U Srbiji, kao u retko kojoj zemlji u okruženju, posluje čak 35 banaka. Budući da je ponuda    opširnije »

Čitanja: 2973 | Komentara: 0

MORGAN STANLEY SLEDEĆA ŽRTVA -

Snažne oscilacije u ceni njezinih dionica i tekuća previranja naveli su čelnike investicijske banke na razmišljanje o spajanju s nekom drugom bankom. Dužnosnici Morgan Stanleya trenutno ne raspravljaju o mogućnosti spajanja ali su svjesni da bi daljnje nagle promjene u    opširnije »

Čitanja: 1971 | Komentara: 0

KREDITI U DINARIMA ILI EVRIMA -

ako se dinar promoviše kao domaća valuta, građani kojima je neophodan kredit, zaduživanje u našoj valuti plaćaju znatno više. Bankari međutim kažu da je veća kamata na dinarske kredite rezultat monetarne politike Narodne banke, ali i da je veća i    opširnije »

Čitanja: 2707 | Komentara: 0

NBS: Preporuke za nekorektne banke -

Narodna banka usvojila je četiri preporuke, a većina je vezana za rad banka u domenu varijabilnih kamata i valutnih klauzula. Viceguvernerka NBS Mira Erić-Jović kazala je da su uslovi uzimanja finansijskih usluga često nejasni i to ilustrovala citatima ugovora u    opširnije »

Čitanja: 2627 | Komentara: 0

KREDITI SA FIKSNOM KAMATOM -

Folksbanka u Srbiji počela je da odobrava dinarske kredite građanima sa fiksnom kamatnom stopom od 12,95 odsto godišnje. Ta ponuda Folksbanke odnosi se na auto, potrošačke i gotovinske kredite u dinarima. U objašnjenju banke se navodi da su se uslovi    opširnije »

Čitanja: 2146 | Komentara: 0

NAJVEĆE PROVIZIJE U SRPSKIM BANKAMA -

Pri kupovini deviza u bankama u Srbiji se plaća znatno veća provizija nego u Hrvatskoj, Makedoniji, BiH i drugim zemljama u okruženju. Na prodaji evra stanovnicima ovih država iste banke koje posluju i u Srbiji zarađuju od 0,2 do najviše    opširnije »

Čitanja: 2981 | Komentara: 0

DEVIZNE REZERVE 9,98 MLRD. EVRA -

Beograd -- Ukupne devizne rezerve Srbije na kraju avgusta iznosile su 9,98 milijardi evra, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS). Devizne rezerve NBS povećane su u avgustu za 235,2 miliona evra i na kraju tog meseca iznosile su 9,5 milijardi    opširnije »

Čitanja: 1912 | Komentara: 0

BANKE OD KLIJENATA TRAŽE DA OBEZBEDE SVE VRSTE KREDITA -

Ukoliko kredit podižu fizička lica, banke za sve vrste pozajmica od klijenata traže različite vrste obezbeđenja kredita. Bankari najčešće traže menice, depozit, hipoteke, žirante, solidarne dužnike, polise osiguranja. Vrsta obezbeđenja zavisi od visine iznosa kredita, namene pozajmice, kao i godina    opširnije »

Čitanja: 3388 | Komentara: 0

678910111213 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 91 - 100

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda