Banke

BRŽI KREDITI U PRVOM PLANU -

Bogata jesenja ponuda banaka. Konkurencija u bankarskom sektoru polako daje rezultate. U borbi za nove klijente    opširnije »

Čitanja: 4576 | Komentara: 0

IZABERITE NAJJEFTINIJI KREDIT -

Vreme odmora polako prolazi, nova školska godina dolazi, a s njom i novi troškovi, koje većina građana može da premosti samo uz podizanje kredita. Stručnjaci savetuju buduće bankarske dužnike da dobro uporede cene bankarskih usluga, ali i da dobro odaberu    opširnije »

Čitanja: 4736 | Komentara: 0

METALS BANKA, PRVA SRPSKA BANKA NA A LISTINGU -

Akcije Metals banke (MTBN) iz Novog Sada od danas su na A listingu Beogradske berze. Novosadska banka prva je među srpskim bankama koja se odvažila da izađe na „prajm market" srpske berze kao tek četvrta na listi najboljih srpskih kompanija.    opširnije »

Čitanja: 2811 | Komentara: 0

GRAÐANI SRBIJE VIŠE NOVCA ŠALJU U SVET -

Posle ublažavanja restriktivnih propisa NBS građani srbije više novca šalju u svet. Potez Narodne banke Srbije da u poslednjih nekoliko godina ublaži do tada veoma restriktivne propise za transfer novca u inostranstvo doveo je i do znatnog povećanja obima transfera    opširnije »

Čitanja: 3444 | Komentara: 0

MOSKOVSKA BANKA RADI OD OKTOBRA -

- Moskovska banka Beograd u oktobru će početi da radi sa klijentima i to će biti prva banka u Srbiji čiji je osnivački kapital iz Rusije, najavio je predsednik Izvršnog odbora te banke Vladimir Zečar. Moskovska banka, treća po veličini    opširnije »

Čitanja: 3663 | Komentara: 0

DINAR PREJAK ZBOG PLAĆANJA STARIH RAČUNA -

Van Srbije dinar je bezvredan, a i u Srbiji čak 96 odsto građana štedi u devizama, uprkos povoljnijim kamatama za čuvanje u dinarima Guverner Radovan Jelašić često ističe da se kurs dinara formira na tržištu, a da Narodna banka Srbije    opširnije »

Čitanja: 2357 | Komentara: 0

ZAŠTITA OD KURSNIH OSCILACIJA -

Terminskom kupovinom evra firme, koje posluju sa inostranstvom, smanjuju rizik od promene deviznog kursa. Protekle nedelje vrednost dinara je bila najviša još od 2004. godine. Rekordno niska vrednost evra je odgovarala građanima koji vraćaju kredite bankama, ali i onima koji    opširnije »

Čitanja: 4320 | Komentara: 0

UGOVOR AGROBANKE I MONEYGRAM -

"Agrobanka" saopštila je danas da je potpisala ugovor o uvođenju svetski poznate kompanije u oblasti transfera novca "Manigram" (Moneygram) u svoju razgranatu mrežu ekspozitura. "Manigram pejment sistem" (MoneyGram Payment System) je američka kompanija koja se bavi transferima novca i prisutna    opširnije »

Čitanja: 4769 | Komentara: 0

VIZA U PLUSU, MASTER KARD U MINUSU -

Kompanija za izdavanje kreditnih kartica "Viza" ostvarila je u trećem kvartalu tekuće poslovne godine povećanje profita od 40 odsto. Viza je zabeležila povećanje profita uprkos usporavanju američke ekonomije, zahvaljujući rastu međunarodnih transakcija, a njen najveći konkurent "Master kard" završio je    opširnije »

Čitanja: 2254 | Komentara: 0

SRPSKA BANKA NAPOKON U ZAGREBU -

Poslovna banka koja bi trebalo da finansira potrebe srpskih povratnika u Hrvatsku otvoriće vrata sredinom sledeće godine. Do leta sledeće godine u Hrvatskoj bi trebalo da počne sa radom nova poslovna banka - Srpska banka, čiji će osnivači biti neke    opširnije »

Čitanja: 2694 | Komentara: 0

7891011121314 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 101 - 110

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda