Banke

DEVIZNE REZERVE 10.2 MILIJARDE EVRA -

Ukupne devizne rezerve Srbije na kraju novembra bile su 10,2 milijarde evra, odnosno 15,1 milijardi dolara, saopštila je danas Narodna banka Srbije. Devizne rezerve NBS povećane su u novembru za 154,9 miliona evra i dostigle 9,8 milijardi evra, odnosno 14,5    opširnije »

Čitanja: 1630 | Komentara: 0

VLADIMIR ČUPIĆ PROGLAŠEN ZA BANKARA GODINE -

Predsednik Izvršnog odbora 'Hipo Alpe Adria banke' Vladimir Čupić proglašen je za bankara godine u izboru 'Ekonomist medija grupe' [EMG]. Nagrada je uručena na svečanosti u hotelu 'Hajat' kojoj je prisustvovalo više od 200 zvanica, među kojima su bili i    opširnije »

Čitanja: 2390 | Komentara: 0

DINAR NASTAVIO DA JAČA U ODNOSU NA EVRO -

Dinar je danas nastavio da jača prema evru za 2,2 odsto, tako da se zvanični srednji kurs približio vrednosti od 80 dinara za evro. Prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, jedan evro danas vredi 80,49 dinara. U odnosu na    opširnije »

Čitanja: 1640 | Komentara: 0

POČEO PRIJEM ZAHTEVA ZA POLJOPRIVREDNE KREDITE -

U 12 banaka u Srbiji počeo je prijem zahteva za četvrtu tranšu kratkoročnih poljoprivrednih kredita, u ukupnom iznosu od 500 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede. Reč je o kratkoročnim kreditima sa rokom otplate od godinu dana, godišnjom kamatom od    opširnije »

Čitanja: 1877 | Komentara: 0

DINAR OBARAJU ŠPEKULANTI -

Pad vrednosti dinara prema evru, koji beležimo uzastopno već nekoliko dana, povezan je sa očekivanjima ishoda rešenja oko Kosova, smatraju bankarski stručnjaci. Ali, ne treba zanemariti ni špekulacije. Pod pokrićem Kosova, približavanjem 10. decembra kao dana D, aktivirali su se    opširnije »

Čitanja: 1873 | Komentara: 0

KOMERCIJALNA BANKA - EKSTRA KREDITI -

Komercijalna banka, u saradnji sa Garancijkim fondom i Sava osiguranjem, omogućila je pravnim licima, klasifikovanim kao mala i srednja, kredite za kupovinu obrtnih sredstava i investiciona ulaganja po najpovoljnijim uslovima na tržištu, uz mogućnost grejs perioda čak do 24 meseca,    opširnije »

Čitanja: 1991 | Komentara: 0

INTEZA I PANONSKA KAO JEDNA BANKA -

Skupštine akcionara Banke Inteza u Srbiji i Panonske banke usvojiće 17. decembra ugovor o završetku integracije.Kako se navodi u zajedničkom saopštenju, upravni odbori te dve banke su na odvojenim sednicama usvojili nacrt Ugovora o spajanju i sazvali sednice skupština akcionara    opširnije »

Čitanja: 2102 | Komentara: 0

1213141516 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 151 - 157

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda