Banke

NEĆE BITI ZNAČAJNIJEG SMANJENJA KAMATNIH STOPA -

U ovoj godini može se očekivati blagi rast kredita, ali ne i značajnije smanjenje kamatnih stopa na kredite, ocenio je Odbor za bankarstvo i osiguranje Privredne komore Srbije (PKS). - Ograničenje za veći rast kredita nije u likvidnosti bankarskog sektora,    opširnije »

Čitanja: 1768 | Komentara: 0

NOVA VRSTA KREDITA U ERSTE BANCI -

Erste Banka, u saradnji sa "Viner štetiše" osiguranjem, ponudila je jedinstven proizvod na tržištu - gotovinski kredit na bazi zaloga polise mešovitog životnog osiguranja. Kako se navodi u saopštenju te banke, budući da se polisa životnog osiguranja može upotrebiti i    opširnije »

Čitanja: 2104 | Komentara: 0

HIPO BANKA NAPUŠTA POLOVINU TRŽIŠTA -

Austrijska Hipo Alpe-Adrija grupa povući će se sa polovine tržišta do 2014. i nastaviti da posluje u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji i Austriji. Kako piše bečki nedeljnik Format pozivajući se na uvid u plan oporavka banke, autrijska bankarska grupacija, koju    opširnije »

Čitanja: 2076 | Komentara: 0

ČETIRI BANKE NUDE LAKI KEŠ -

Subvencionisane namenske i nenamenske zajmove moguće dobiti u Komercijalnoj, Intezi, Privrednoj banci Beograd i Eurobanci EFG Mirjanu R. (32) iz Novog Sada od diplome Više poslovne škole deli pet ispita i 100.000 dinara. Toliko joj je potrebno da plati školarinu    opširnije »

Čitanja: 2312 | Komentara: 0

NOVI PREDSEDNIK IO PIREUS BANKE -

Za novog predsednika Izvršnog odbora Pireus banke u Srbiji imenovan je Neoklis Neokleus (Neoclis Neocleous). Kako se navodi u saopštenju te banke, do zvaničnog stupanja Neokleusa na dužnost predsednika Izvršnog odbora Piraeus banke u Srbiji tu funkciju obavljaće Konstantinos Vajotis    opširnije »

Čitanja: 2006 | Komentara: 0

EVROPSKI MONETARNI FOND? -

Nemački ministar finansija Volfgang Šojble predložio stvaranje evropskog ekvivalenta MMF-u i poručio da bi sa tom institucijom EU bila u boljem položaju u rešavanju problema poput grčke krize. Evrozoni je potrebna institucija s iskustvom i sličnih moći kao što to    opširnije »

Čitanja: 1689 | Komentara: 0

BANKE ZAHVATA NOVI TALAS KRIZE -

Srbiju je lagano počeo da pogađa i treći talas krize, koji prvenstveno udara na banke. Svako osmo zaduženo preduzeće nije u mogućnosti da redovno otplaćuje kredit, a kako procenjuju bankari, i to ovoga puta prilično glasno, novi udar loših plasmana    opširnije »

Čitanja: 1940 | Komentara: 0

UNIKREDIT U 2010. OCEKUJE VRHUNAC NEOTPLAĆENIH KREDITA -

Italijanska banka "Unikredit" (UniCredit) očekuje da će obim neotplaćenih kredita u srednjoj i istočnoj Evropi dostići vrhunac u ovoj godini, a da potom sledi normalizacija, izjavio je danas zamenik generalnog direktora te banke Serđo Ermoti (Sergio Ermotti) Ta najveća italijanska    opširnije »

Čitanja: 1833 | Komentara: 0

AUSTRIJA:DRŽAVA PREUZELA HIPO BANKU -

Država je u celini preuzela banku Hipo Alpe Adria kako bi se izbegao slom šeste po veličini austrijske banke, izjavio je ministar finansija Jozef Proel. Proel kaže da je reč o "najtežoj situaciji u austrijskom bankarstvu u proteklih nekoliko decenija".    opširnije »

Čitanja: 1768 | Komentara: 0

SRBIJI (NE)TREBA RAZVOJNA BANKA? -

Vojvodina je odlučila da, pored Fonda za razvoj i Garantnog fonda, kao i Fonda za kapitalna ulaganja osnuje i Razvojnu banku. Nakon što je Vojvodina platila 3,5 milijardi privatizacionih dinara i formalno postala većinski vlasnik Metals banke sa 61,9 odsto    opširnije »

Čitanja: 2025 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda