Banke

BANKARI ZA NASTAVAK SUBVENCIONISANIH KREDITA -

Sledeća godina može da se posmatra sa dosta optimizma, ali treba biti oprezan jer kriza nije gotova i posledice nisu konačne, upozorava Vladimir Čupić Predstavnici banaka u Srbiji ocenili su da program subvencionisanih kredita treba da bude nastavljen i u    opširnije »

Čitanja: 1742 | Komentara: 1

Dokapitalizacija Komercijalne banke za 120 miliona evra -

Potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da bi 17. decembra trebalo da bude potpisan ugovor o dokapitalizaciji Komercijalne banke ŠKMBNĆ za 120 miliona evra Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, on je rekao da je Nacrtom    opširnije »

Čitanja: 1819 | Komentara: 0

Unikredit banka odobrava kredite iz linije EIB -

Unikredit banka se, potpisivanjem Ugovora s Narodnom bankom Srbije (NBS), uključila u proces odobravanja kredita iz linije Evropske investicione banke (EIB), u ukupnom iznosu od 250 miliona evra Krediti će biti odobravani za investicije i ulaganja u trajna obrtna sredstva,    opširnije »

Čitanja: 2282 | Komentara: 0

KAMATE NA KREDITE (NE) PADAJU -

oš jednom su građani Srbije poverovali da će se sa smanjenjem referentne kamatne stope, koja je sada deset odsto, smanjiti i kamate na dinarske kredite i još jednom su se razočarali kada su shvatili da od toga nema ništa S    opširnije »

Čitanja: 1831 | Komentara: 0

STRANCI HOĆE DA ULOŽE 120 MILIONA EVRA -

Do kraja ove godine, struktura vlasništva banaka gde država ima većinskog ili manjinskog udela biće izmenjena. Jedna od najznačajnijih stranih investicija mogla bi da bude dokapitalizacija „Komercijalne banke“ od 120 miliona evra. Najveće deo u vlasništvu Republika Srbija ima u    opširnije »

Čitanja: 1952 | Komentara: 0

DINAR (NI)JE U OPASNOSTI -

Kurs dinara u odnosu na evro pao je u poslednjih pet dana za više od jedan dinar, dostigavši juče 94,21 dinar, dok je današnji kurs već 94,42 dinara za evro. Stručnjaci ističu da ovakva promena nije bila neočekivana, s obzirom    opširnije »

Čitanja: 1785 | Komentara: 0

PETI DAN DEČJE ŠTEDNJE U PROKREDIT BANCI -

Prokredit banka petu godinu zaredom organizuje Dan dečje štednje u svim ekspoziturama u Srbiji, ovoga puta pod sloganom "Štedimo energiju i planetu, štedimo novac!", s ciljem da najmlađi sugrađani steknu prva znanja o štednji i ove godine posebno o zaštiti    opširnije »

Čitanja: 1886 | Komentara: 0

JAVNI DUG RASTE 3,15 MIL. € DNEVNO -

Srbija u proteklih godinu dana povećava javni dug za 3,15 miliona evra dnevno, kaže ekonomista Miroslav Zdravković. Iako je javnost zabrinuta zbog veličine kredita iz inostranstava, mnogo realniji problem, kaže on, postoji kod unutrašnjeg duga. Zdravković objašnjava da je spoljni    opširnije »

Čitanja: 1745 | Komentara: 0

NAJVEĆA KONKURENCIJA U PONUDI ZA ŠTEDNJU -

Banke u Srbiji su prelikvidne i u narednom periodu nastojaće građanima da odobre više potrošačkih i keš kredita, pošto su oni odgovorniji u vraćanju pozajmica, rekao je juče Marko Tutunović, menadžer za Srbiju kompanije „SAS Adriatic Region”. Predstavljajući rezultate zajedničkog    opširnije »

Čitanja: 1873 | Komentara: 0

POVEĆANO KAŠNJENJE U OTPLATI KREDITA -

Kašnjenje u otplati kredita kod preduzetnika i kod stanovništva tokom avgusta povećano je za skoro 100 odsto u odnosu na početak godine. Dok su kreditno zaduženi građani Srbije na početku godine sa otplatom kasnili 1,5 odsto, već krajem avgusta učešće    opširnije »

Čitanja: 2133 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda