Banke

KAMATA NA OGRANIČEN ROK -

Poslednjih dana, našoj redakciji su se javljale štediše neprijatno iznenađene činjenicom da je kamata na deviznu štednju oročenu na tri meseca nakon tog perioda promenjena. Da nije u pitanju nikakva teorija zavere objasnili su nam bankari rekavši da se kamatna    opširnije »

Čitanja: 2036 | Komentara: 0

KEŠ KREDITI NA SEDAM GODINA -

Alfa banka (Alpha) saopštila je da je, u skladu s preporukom Narodne banke Srbije (NBS), uvela keš kredite sa produženim rokom otplate do najviše 84 meseca (sedam godina). - Krediti se odobravaju na iznose do milion dinara, uz kamatnu stopu    opširnije »

Čitanja: 3701 | Komentara: 0

DOBIT AGROBANKE 855 MILIONA DINARA -

Agrobanka je u prvoj polovini godine ostvarila dobit od 855,9 miliona dinara, što je za 66 odsto više u odnosu na ostvarenu dobit u celoj prošloj godini. Kako je saopštila ta banka, ukupni plasmani banke 30. juna ove godine bili    opširnije »

Čitanja: 1932 | Komentara: 0

I NA JESEN DINAR STABILAN -

Da li ćemo za određenu sumu evra moći da dobijemo isti iznos dinara i na jesen, pitanje je koje brine većinu građana čija debljina novčanika isključivo zavisi od mesečnog priliva na tekući račun. Poslednjih nedelja domaća valuta na kursnim listama    opširnije »

Čitanja: 1974 | Komentara: 0

SNIŽENA REFERENTNA KAMATNA STOPA -

Monetarni odbor Narodne banke Srbije snizio je danas referentnu kamatnu stopu za jedan procentni poen, na 12 odsto godišnje. Prethodno snižavanje referentne kamate bilo je pre mesec dana, 8. juna, sa 14 na 13 odsto. Kako se navodi u saopštenju    opširnije »

Čitanja: 1949 | Komentara: 0

ALFA BANKA SMANJILA SVOJE MARŽE -

Predstavnici Alfa banke saopštili su da su spustili svoju bankarsku maržu, kako bi kredite učinili još pristupačnijim klijentima - privredi i stanovništvu. - Smanjili smo marže, najmanja je iznosila 1,4 odsto, a sada iznosi 0,8 odsto - rekao je na    opširnije »

Čitanja: 3618 | Komentara: 0

BANKE NAJAVLJUJU KEŠ KREDITE I NA DESET GODINA OTPLATE -

Gotovinski kredit, umesto na dve, građani će ubuduće moći da dobiju i na 10 godina otplate. Banke uveliko pripremaju ponudu, a pojedine su već i ponudile popularne keš zajmove, i to na pet godina otplate. Međutim, iako najavljuju možda povoljnije    opširnije »

Čitanja: 3508 | Komentara: 0

DOKLE ĆE KAMATE BITI NAJVIŠE U SRBIJI -

Isti kredit kod iste banke skuplji je u Srbiji nego u Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Bankari se brane većim rizikom za poslovanje u Srbiji i strožom politikom centralne banke, što podržavaju i stručnjaci. Građanima to ne znači puno,    opširnije »

Čitanja: 2452 | Komentara: 0

TEŠKO DA ĆE KAMATNE STOPE PADATI -

Banke će razmotriti mogućnost da smanje marže koje su retroaktivno povećane, ali ne treba očekivati da će sve to učiniti. Ukoliko su banke radile nešto što nije predviđeno ugovorom, to će morati da promene. Međutim, ako je ta mogućnost predviđena    opširnije »

Čitanja: 2011 | Komentara: 0

BANKE MORAJU DA VRATE KAMATE -

Retroaktivno povećanje kamatnih stopa, koje nisu predviđene kreditnim ugovorom, suprotno je dobroj, fer i transparentnoj bankarskoj praksi. Savet građanima je zato da se udruže, obrate Centru za zaštitu korisnika Narodne banke, a mi ćemo dati pravno tumačenje i podržati ih    opširnije »

Čitanja: 2094 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda