Banke

FINDOMESTIK AUTO-KREDIT -

Findomestik banka, lider u kreditiranju stanovništva na prodajnom mestu, za sve posetioce Beogradskog salona automobila (od 27. marta do 5. aprila) pripremila je specijalne uslove kredita za kupovinu novog vozila. Findomestik auto-kredit jedini je kredit za koji se zahtev podnosi    opširnije »

Čitanja: 3912 | Komentara: 0

NOVE USLUGE ŠTEDNJE U MARFIN BANCI -

U skladu s opredeljenjem da izgradi partnerski odnos s klijentima, naglašavajući sigurnost i kvalitet usluge kao osnove svoje poslovne politike, Marfin banka u ponudu je uvrstila dva nova, savremena proizvoda za štednju stanovništva. U promotivnom periodu do 30. aprila 2009.    opširnije »

Čitanja: 2310 | Komentara: 0

SPECIJALNI AUTO KREDITI KOMERCIJALNE BANKE -

Od 27. marta do 5. aprila, u vreme trajanja Salona automobila na Beogradskom sajmu, Komercijalna banka će svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su njeni klijenti ili ne, odobravati kredite za kupovinu motornih vozila po specijalnim -    opširnije »

Čitanja: 4989 | Komentara: 0

REFERENTNA KAMATA NBS OSTAJE 16,5 ODSTO -

Monetarni odbor Narodne banke Srbije (NBS) odlučio je da zadrži referentnu kamatnu stopu na 16,5 odsto. Monetarni odbor NBS je 22. januara ove godine snizio referentnu kamatnu stopu za 1,25 procentnih poena, na 16,5 odsto, što je bilo prvo sniženje    opširnije »

Čitanja: 2028 | Komentara: 0

RAST ZADUŽIVANJA GRAÐANA I PRIVREDE -

Krediti privredi i građanima u februaru 2009. su iznosili 1.328 milijardi dinara, za oko četiri odsto više nego u januaru, podaci su Udruženja banaka Srbije. Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić rekao je da se na osnovu podataka Kreditnog    opširnije »

Čitanja: 2123 | Komentara: 0

OTP BANKA ZATVARA 11 FILIJALA U SRBIJI -

Izvršni odbor OTP banke u Srbiji usvojio je Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova, prema kojem će 11 filijala te banke biti zatvoreno, a Upravni odbor će do kraja meseca usvojiti predlog programa tehnološkog viška. Predsednik Izvršnog odbora OTP banke    opširnije »

Čitanja: 2986 | Komentara: 0

HIPO BANKA POVEĆAVA KAPITAL -

Nakon demantovanja vesti o prodaji ispostave Hipo alpe adrija banke u Srbiji, direktor te banke Vladimir Čupić je najavio povećanje kapitala za 35 miliona evra. "To je najbolji način koji razvejava sve sumnje kakve su namere centrale s jedne strane,    opširnije »

Čitanja: 2385 | Komentara: 0

KREDITA ĆE BITI, PROBLEM JE KURS -

I pored opšte bojazni u Srbiji da banke u vreme krize neće davati kredite, situacija je trenutno obrnuta - krediti se sve manje traže, a tako će se i nastaviti, kaže za Biznis Oliver Regl, predsednik IO Rajfajzen banke u    opširnije »

Čitanja: 2350 | Komentara: 0

GASPROM OSNIVA BANKU U SRBIJI -

Ruski Gasprom je najavio da će u Srbiji osnovati svoju banku, Gasprombanku, izjavio je u Moskvi predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin. Na pitanje da li je reč samo o najavi, ili su već učinjeni neki konkretni koraci, predsednik PKS    opširnije »

Čitanja: 2345 | Komentara: 0

DRUGI TALAS KRIZE I BANKE -

U Srbiju stiže drugi talas krize, koji će biti jači i čiji će se negativni efekti osetiti više nego što je to bilo do sada, kaže ministarka Diana Dragutinović. Drugog dana "Biznis foruma" na Kopaoniku, koji organizuje Savez ekonomista Srbije,    opširnije »

Čitanja: 2063 | Komentara: 0

23456789 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 51 - 60

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda