Banke

MMF SPASAVA DRŽAVU, GRAÐANI BOLJI ŽIVOT MORAJU DA SAČEKAJU -

Aranžman sa MMF-om će povećati devizne rezerve kojim se brani dinar... Novi aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) u vrednosti od dve milijarde dolara pozitivno će uticati na makroekonomsku stabilnost zemlje i dobijanje pozajmica od međunarodnih kreditora, koje su planirane    opširnije »

Čitanja: 2166 | Komentara: 0

SUBVENCIONISANI KREDITI ZA PRIVREDU -

Folksbanka je počela da prima zahteve preduzeća za subvencionisane kredite po programu Vlade Srbije. Krediti za likvidnost odobravaju se na period od 12 meseci, sa godišnjom kamatnom stopom od 5,5 odsto, a investicioni krediti na tri do pet godina, sa    opširnije »

Čitanja: 3121 | Komentara: 0

RAJFAJZEN: BANKA JE VEOMA STABILNA -

Rajfajzen banka u Beogradu je veoma stabilna o čemu najbolje govori vodeće mesto po pokrivenosti bankarske aktive kapitalom od oko pola milijarde evra. U reagovanju na pisanje medija o padu vrednosti akcija Rajfajzen Internešenela na Bečkoj berzi i analize kompanije    opširnije »

Čitanja: 3433 | Komentara: 0

GRČKA UPOZORILA SVOJE BANKE DA NE ŠALJU NOVAC NA BALKAN -

Grčka je upozorila svoje banke da sredstva iz vladinog paketa pomoći, vrednog 28 milijardi evra, ne šalju u filijale na Balkanu, strahujući od finansijske krize u tim zemljama, koje su se poslednjih godina mnogo zadužile u stranim valutama, piše "Fajnenšel    opširnije »

Čitanja: 3102 | Komentara: 0

VOJVOÐANSKA BANKA ISPLATILA FALSIFIKOVANE EVRE -

Čitalac novosadskog "Dnevnika" Ð.Ð. tvrdi da su mu u Vojvođanskoj banci isplaćene tri falsifikovane novčanice u apoenima od 100 evra. Novčanice je oduzela policija i dok se ne završi istraga o poreklu falsifikovanog novca, Ð.Ð. neće biti obeštećen. Ð.Ð. je    opširnije »

Čitanja: 3220 | Komentara: 0

PREZADUŽENIMA MANJA POZAJMICA -

Građani kojima ovih dana ističe dozvoljena pozajmica, a njihova kreditne obaveze prevazilaze 30 odsto od mesečne zarade, odnosno 50 odsto ako otplaćuju kredit za stan, moraće da računaju na smanjenje iznosa popularne pozajmice. Naime, banke izričito zahtevaju da se građani    opširnije »

Čitanja: 2455 | Komentara: 0

KAMATE DA SE SMRZNEŠ

20. 01. 2009.
KAMATE DA SE SMRZNEŠ -

Iako banke ne nude posebne zimske kredite, za skijanje se mogu koristiti potrošački krediti - na dinarske kredite bankari uzimaju od 17.64 do 30.08 odsto, a na devizne od 12.73 do 20.73 odsto. Za razliku od "kredita za letovanje", zimski    opširnije »

Čitanja: 2174 | Komentara: 0

TROŠKOVI U BANCI ZA KOJE MNOGI NE ZNAJU DA POSTOJE -

Naknade za održavanje tekućeg računa od 80 do 700 dinara... U asortimanu usluga koje banke nude (i naplaćuju) veliki je broj troškova za koje korisnici i ne znaju da ih plaćaju. To su minimalni troškovi, ali su kontinuirani, pa na    opširnije »

Čitanja: 2562 | Komentara: 0

KASNI NOVAC IZ BUDŽETA ZA SUBVENCIJU STAMBENIH KREDITA -

Pomoć države čak sedam puta manja nego u 2008. godini... Stara boljka sa odobravanjem subvencionisanih stambenih kredita ponavlja se i u 2009. Od početka godine u većini banaka nije odobren nijedan pod povlašćenim uslovima stambeni kredit, jer država još nije    opširnije »

Čitanja: 4080 | Komentara: 0

U 2009 BIĆE TEŽE DOĆI DO KREDITA -

Beograd - U Srbiji je krajem godine opala tražnja za kreditima, a banke najavljuju i pooštravanje mera obezbeđenja za odobravanje kredita u novoj, 2009. godini. Svaki građanin ove zemlje u proseku duguje oko 500 evra Klijenti banaka u Srbiji redovne    opširnije »

Čitanja: 2375 | Komentara: 0

345678910 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 61 - 70

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda