Banke

PLAN NBS INFLACIJA MANJA OD 10 ODSTO -

Narodna banka Srbije počinje da primenjuje režim ciljane inflacije koji se koristi EU. Do kraja godine inflacija bi trebalo da bude manja od 10 odsto, a osnovni instrument biće referentna kamatna stopa. Narodna banka Srbije (NBS) najavila je da će    opširnije »

Čitanja: 2424 | Komentara: 0

PROBLEMI SA LIKVIDNOŠĆU TREZORA -

Trezor Srbije trenutno ima problema sa likvidnošću i u ovom momentu korisnici budžeta čekaju na isplatu oko 25 milijardi dinara, rekao je Božidar Ðelić. To je nešto što Vlada trenutno rešava, i biće rešeno do kraja godine, rekao je danas    opširnije »

Čitanja: 2163 | Komentara: 0

DOGODINE MOGUĆE ZAMRZAVANJE PLATA I POVEĆANJE PDV-A -

Guverner NBS Jelašić kaže da će u 2009. inflacija biti oko osam odsto, ali i da će, ako „podbace” prihodi u prvom kvartalu, biti neophodna revizija budžeta... Inflacija u Srbiji će do kraja godine najverovatnije biti oko osam odsto, izjavio    opširnije »

Čitanja: 2495 | Komentara: 0

JELAŠIĆ: KREDITI SKUPI I U 2009 -

Kamatne stope na bankarske proizvode i usluge direktno su uslovljene cenom izvora finansiranja... Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da će krediti u Srbiji naredne godine ostati na „skupljem nivou”. On je to objasnio povećanim maržama iz inostranstva,    opširnije »

Čitanja: 2367 | Komentara: 0

DUGALIĆ: DOMAĆE BANKE NISU U KRIZI -

Bankarski sistem Srbije za sada ne oseća posledice globalne finansijske krize, izjavio je generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić. "Prema podacima Kreditnog biroa Udruženja banaka Srbije nije smanjeno kreditiranje privrede i građana u poređenju sa ranijim periodom", rekao je    opširnije »

Čitanja: 2337 | Komentara: 0

LIZING POD LIMITOM

26. 11. 2008.
LIZING POD LIMITOM -

Mnoge lizing kuće neće da finansiraju komercijalna vozila vrednija od 15.000 evra. Poslovanje lizing kompanija u Srbiji za sada nije ugroženo, dok se auto-kuće i uvoznici novih automobila žale da je opala prodaja automobila na lizing, jer mnoge lizing kuće    opširnije »

Čitanja: 4684 | Komentara: 0

NARODNA BANKA CILJA DVOCIFRENU INFLACIJU -

I pored promene ciljanja na ukupnu umesto bazne inflacije, ona teško da će sledeće godine biti jednocifrena, a dinar će i dalje klizati. U državnom dogovoru sa Međunarodnim monetarnim fondom, Narodna banka Srbije će od sledeće godine ciljati ukupnu, a    opširnije »

Čitanja: 2497 | Komentara: 0

EFG: ZA SEDAM DANA 100 MILIONA EVRA -

Evrobanka EFG u Srbiji saopštila je da je u Nedelji štednje prikupila štedne uloge i oročene depozite u iznosu većem od 100 miliona evra. Evrobanka EFG navodi da je sa oročenim i štednim depozitima položenim u periodu od 31. oktobra    opširnije »

Čitanja: 2110 | Komentara: 0

KAMATE NA ŠTEDNJU PREVENTIVNO VISOKE -

Kamate koje nude poslovne banke ne znače da imaju problem sa likvidnošću. Visoke kamatne stope koje su nudile banke u Srbiji tokom Nedelje štednje, a koje su se u zavisnosti od roka oročenja kretale od 5,75 do 9,75 odsto, nisu    opširnije »

Čitanja: 3269 | Komentara: 0

SOGE: VEĆE KAMATE NA KREDITE -

Sosijete ženeral banka u Srbiji razmatra povećanje kamata na kredite, kreditne kartice i minus po tekućem računu, kažu u toj banci. Predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke Antoan Tusen je kazao da će banka u narednim nedeljama možda blago povećati    opširnije »

Čitanja: 2364 | Komentara: 0

4567891011 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 71 - 80

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda