Banke

NBS: REFERENTNA KAMATA 17,75 ODSTO -

Monetarni odbor NBS odlučio je danas da od 3. novembra poveća referentnu kamatnu stopu za dva procentna poena, na 17,75 odsto, saopštila je centralna banka. Narodna banka Srbije nije obrazložila razloge za podizanje referentne kamate centralne banke, a u saopštenju    opširnije »

Čitanja: 2174 | Komentara: 0

GRČKE BANKE ZAVRĆU SLAVINU? -

Guverner Centralne banke Grčke preporučio je bankama da uspore kreditiranje u inostranstvu, dok grčke banke u Srbiji nemaju nikakve zvanične informacije. Guverner Centralne banke Grčke Jorgos Prvopulos preporučio je, prema navodima grčkih medija, domaćim bankama da prilagode kreditnu politiku u    opširnije »

Čitanja: 3103 | Komentara: 0

DRŽAVNE BANKE ČEKAJU PRODAJU -

Ilić: Privatizacija preostalih državnih paketa u domaćim bankama neće se forsirati s obzirom da je situacija na finansijskom tržištu nepovoljna za taj proces. "Sa druge strane nastojaćemo da u stalnom sagledavanju situacije u ovim bankama vidimo u kojoj meri država    opširnije »

Čitanja: 2067 | Komentara: 0

ŠTEDNJA DEVIZA JE SIGURAN FIKS -

Ukidanje poreza na štednju, ali i podizanje kamata na depozite, od štednje su definitivno napravili najisplativiji i najsigurniji način investiranja. Ipak, mera ukidanja poreza na štednju važi samo do kraja 2009. godine. RAČUNICA - Svetska ekonomska kriza direktno je inicirala    opširnije »

Čitanja: 3170 | Komentara: 0

NEPRAVILOSTI U RADU METALS BANKE -

Narodna banka Srbije saopštila je da je utvrdila nepravilnosti u poslovanju Metals banke, zbog čega je poslednjih dana došlo do usporavanja platnog prometa. Kako se ističe u saopstenju NBS, nakon otkrivanja nepravilnosti u poslovanju Metals banke preduzete su "preventivne, korektivne    opširnije »

Čitanja: 1961 | Komentara: 0

NBS UKINULA OBAVEZNU REZERVU -

NBS odlučila je da ukine obaveznu rezervu koja se u centralnu banku polaže za pozajmice iz inostranstva i to retroaktivno od 1. oktobra, kaže Radovan Jelašić. Do sada je na kredite banaka iz inostranstva obračunavana devizna rezerva od 45 odsto,    opširnije »

Čitanja: 2065 | Komentara: 0

CENA KVADRATA STANA U ZAČARANOM KRUGU KRIZE -

Cene stanova su na klackalici: razlog za moguće poskupljenje je mali broj stanova na tržištu, ali, s druge strane, uticaj svetske ekonomske krize odraziće se kroz povećanje kamata na stambene kredite. To će uzrokovati manju potražnju na tržištu i moguće    opširnije »

Čitanja: 4689 | Komentara: 0

SIGURNOST I BEZ GARANCIJA DRŽAVE -

Građani treba da znaju da je od 5,7 milijardi evra devizne štednje oko 2,3 milijarde na ime obavezne rezerve deponovano kod Narodne banke Srbije. Tako rigorozni propisi ne postoje nigde u svetu. I taj novac, ukoliko zatreba, uvek može biti    opširnije »

Čitanja: 3372 | Komentara: 1

INTERVENCIJA OJAČALA DINAR -

Beograd - Za 1 evro danas je potrebno manje od 80 dinara zahvaljujući jučerašnjoj intervenciji NBS koja je prodala 30 miliona evra kako bi ojačala domaću valutu. Neki ekonomisti smatraju da zaustavljanje slabljenja dinara zavisi od razvoja svetske krize. Guverner    opširnije »

Čitanja: 2172 | Komentara: 0

BANKE NEĆE PROFITIRATI NA GRAÐANIMA ZBOG KRIZE -

Povećanje kamate zavisiće od kretanja euribora ili libora - baznih kamata na valutu u kojoj je pozajmica indeksirana... Guverner Narodne banke Radovan Jelašić izjavio je da je 28 od 35 banaka u Srbiji najavilo da ne planira povećanje marži na    opširnije »

Čitanja: 2183 | Komentara: 0

56789101112 Ukupno pronadjeno: 157  Prikazano: 81 - 90

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda