Osiguranje

NEMA FER-PLEJA NA TRŽIŠTU OSIGURANJA -

Osiguravajuće kompanije u Srbiji moraju da se menjaju, da prihvataju novu realnost, a to je veća i zdravija konkurencija dolaskom međunarodnih kuća. Tržište osiguranja mora da se otvori, a sa konkurencijom neminovno desiće se i pojeftinjenje i kvalitetnija ponuda osiguravajućih    opširnije »

Čitanja: 3156 | Komentara: 0

ONLAJN OSIGURANJE SVE BLIŽE SRBIMA -

Čak 85 odsto zainteresovanih za kupovinu polisa osiguranja putem interneta u Srbiji su fizička lica, dok firme slabije koriste tu mogućnost Građani Srbije sve više otkrivaju čari kupovine iz fotelje i kada su u pitanju ozbiljnije stvari od kuhinjskih spravica,    opširnije »

Čitanja: 3368 | Komentara: 0

AUSTRIJSKE KUĆE LIDERI ŽIVOTNOG OSIGURANJA -

Vodeću poziciju u životnom osiguranju ovde imaju Austrijanci. Najveći konkurent „Grave osiguranja" je „Viner štediše", koji je broj jedan, a mi smo odmah za njim U Srbiji samo 2,5 odsto stanovnika koristi životno osiguranje, a prosečna premija po glavi stanovnika,    opširnije »

Čitanja: 9786 | Komentara: 1

GRAVE: PREMIJA 21 MIL. EVRA U 2008. -

Osiguravajuće društvo Grave u Srbiji planira da u oblasti životnog osiguranja uveća premiju do kraja 2008. na 21 milion evra. Prema rečima predsednika Upravnog odbora Grave osiguranja u Srbiji Kristofa Cetla, ukupne premije trenutno iznose 16,2 miliona evra i čine    opširnije »

Čitanja: 3692 | Komentara: 0

UNIKA POVEĆALA PREMIJU -

Kompanija Unika osiguranje (Uniqa) povećala je u 2007. godini premiju osiguranja za više od 50 odsto, na 20,4 miliona evra, što je najveći rast na srpskom tržištu. Generalni direktor te kompanije Zoran Višnjić je kazao da je Unika osiguranje na    opširnije »

Čitanja: 4314 | Komentara: 0

ALIJANC PREGOVARA O ULASKU U SRBIJU -

Osiguravajuća kompanija Alijanc (Allianz) pregovara sa vladom Srbije o preuzimanju jednog od osiguravajućih društava i ulasku na srpsko tržište. Mogući cilj - Dunav? "U toku su pregovori sa vladom Srbije o preuzimanju jednog od osiguravajućih društava", rekao je potpredsednik Alijanca    opširnije »

Čitanja: 2604 | Komentara: 0

DUNAV OSIGURANJE OSTVARILO PREMIJU 8,1 MILIJARDI -

Generalni direktor Dunav osiguranja Mirko Petrović izjavio je da je za prvih šest meseci ove godine ta kompanija ostvarila bruto premiju od 8,1 milijardi dinara, što je jednako premiji tokom cele 2003. godine. U uslovima velikog pritiska strane konkurencije i    opširnije »

Čitanja: 3366 | Komentara: 0

GRAVE OTVORIO OBJEKAT OD 30 mil. € -

Objekat se nalazi na Novom Beogradu površine je 15.600 kvadrata i jedna je od najvećih investicija Grave grupe", rekao je na konferenciji za novinare direktor "Grave nekretnina" Kristof Cetl. Prema njegovim rečima, zgrada je sagrađena za dve i po godine,    opširnije »

Čitanja: 2362 | Komentara: 0

OD PRODAJE DDOR NAJVIŠE NOVCA DRŽAVI SRBIJI -

Prodaja DDOR italijanskoj „Fondiariji“ trebalo bi da bude realizovana u narednih mesec dana. Kupoprodajni ugovor, a koji podrazumeva da „Fondiarija“ plati 219,95 miliona evra za ponuđeni paket od 83,3 odsto akcija DDOR, trebalo bi da bude potpisan u petak. Sledi    opširnije »

Čitanja: 2036 | Komentara: 0

ODLUKA O PONUDI FONDIARIJE U PONEDELJAK -

Predsednik tenderske komisije za prodaju osiguravajuće kuće DDOR iz Novog Sada Slobodan Ilić saopštio je danas da će u ponedeljak, 26. novembra biti odlučeno da li se prihvata ponuda jedinog ponuđača, italijanske kompanije Fondiarija (Fondiaria Sai). "Ukoliko odluka tenderske komisije    opširnije »

Čitanja: 2002 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 21  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda