Investicioni fondovi

INVESTICIONI FOND KOMERCIJALNE BANKE POČINJE RAD -

Tokom javnog poziva koji je trajao od 29. aprila do 23. maja prodate su 134.062 jedinice po ceni od 1.000 dinara i prikupljeno je 134,06 miliona dinara, rekao je direktor Fonda Danilo Vuksanović. Prema njegovim rečima, na zatvaranju javnog poziva,    opširnije »

Čitanja: 3028 | Komentara: 0

FONDOVI IZGUBILI MILIJARDU DINARA -

Tržište investicionih fondova u Srbiji i dalje boluje od dečje bolesti neiskusnih investitora, koji na svaku naznaku krize reaguju izvlačenjem novca. Zbog toga je, kao i zbog opšteg pada Beogradske berze, kapital sedam fondova od početka godine do danas smanjen    opširnije »

Čitanja: 2759 | Komentara: 0

MENADŽERI DEBELO PLAĆENI -

Plate portfolio menadžera investicionih fondova mnogo su veće nego u regionu. Društva za upravljanje 2007. završila sa gubitkom Portfolio menadžeri u investicionim fondovima u Srbiji su čarobnjaci, ako ne po tome što bi trebalo da prave profite na plitkom i    opširnije »

Čitanja: 4353 | Komentara: 0

PAD VREDNOSTI JEDINICA SVIH FONDOVA -

Svih osam otvorenih investicionih fondova zabeležilo je pad vrednosti investicione jedinice na dnevnom nivou, a najveći pad zabeležio je fond Fokus premijum. Vrednost jedinice Delta plusa, jedinog balansiranog fonda, smanjena je u ponedeljak, 14. aprila, za 1,38 odsto, na 1.143,56    opširnije »

Čitanja: 2884 | Komentara: 0

ŠTA TO BEŠE INVESTICIONI FOND? -

U Srbiji samo polovina građana zna šta su to investicioni fondovi, u Hrvatskoj nešto više. Svaki drugi punoletni Srbin zna da u njegovoj zemlji postoje investicioni fondovi ali na pitanje šta je to i čime se te institucije bave ne    opširnije »

Čitanja: 3115 | Komentara: 0

PAD JEDINICA SVIH FONDOVA -

Investicione jedinice svih šest fondova su pale na dnevnom nivou, najviše fonda Fokus premijum, a najmanje Fime proaktiv. Vrednost jedinice Delta plusa, jedinog balansiranog fonda, smanjena je u ponedeljak, 28. januara, za 0,35 odsto, na 1.331,66 dinara, a imovina fonda    opširnije »

Čitanja: 2005 | Komentara: 0

HEDŽ (HEDGE) FONDOVI

20. 01. 2008.
HEDŽ (HEDGE) FONDOVI -

Početkom 2007. godine srpsko finansijsko tržište postalo je bogatije za prve investicione fondove. Iako je prošla nepuna godina od tada, investicioni fondovi u Srbiji postali su veoma popularni, kako među privatnim, tako i institucionalnim investitorima. Pojava fondova umnogome je doprinela    opširnije »

Čitanja: 4954 | Komentara: 0

BUDUĆNOST FONDOVA u HRVATSKOJ -

Kako se povećava imovina koju upravljaju otvoreni investicioni fondovi s javnom ponudom to je interes za taj oblik delovanja na tržištu kapitala sve veći, širi se i paleta fondova koje društva za upravljanje nude kao mogućnost svojim ulagačima. Pored klasičnih    opširnije »

Čitanja: 2209 | Komentara: 0

INVESTICIONI FONDOVI NASTAVILI PAD -

Beograd -- Investicionih jedinica svih fondova nastavile su pad, najviše fonda Delta plus, a najmanje Fime proaktiv. Vrednost investicione jednice balansiranog fonda Delta plus smanjena je za 6,95 dinara, odnosno 0,52 odsto, na 1.327,24 dinara. Ukupna imovina fonda smanjena je    opširnije »

Čitanja: 2274 | Komentara: 0

SAMO RAIFFEISEN IMAO RAST -

Beograd -- Rast vrednosti investicione jedinice ubeležio je samo fond Rajfajzen akcije, dok su jedinice ostalih fondova pale. rednost investicione jedinice fonda Rajfajzen akcije porasla je u ponedeljak, 3. decembra, za 1,46 dinara, odnosno 0,15 odsto, na 996,25 dinara, a    opširnije »

Čitanja: 2169 | Komentara: 0

1234 Ukupno pronadjeno: 33  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda