Penzioni fondovi

PENZIONI SISTEM MORA DA SE MENJA -

Predlog reforme penzionog sistema neće biti završen do februara iako predstavnici MMF-a to očekuju od nas, kaže Rasim Ljajić Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da nije moguće do marta definisati sva otvorena pitanja reforme penzionog sistema    opširnije »

Čitanja: 1979 | Komentara: 0

MATKOVIĆEVA:NE UVODITI DRUGI STUB PENZIJSKOG OSIGURANJA -

U Srbiji ne bi trebalo uvoditi drugi stub penzijskog osiguranja, odnosno obavezno privatno osiguranje, ocenila je direktor studija socijalne politike u Centru za liberalno-demokratske studije Gordana Matković Ona je u intervjuu za mesečnik Ekonometar, koji izlazi sutra, kazala da su    opširnije »

Čitanja: 2460 | Komentara: 0

STAROSNA GRANICA ZA PENZIONISANJE POMERA SE ZA ŠEST MESECI -

Starosna granica za odlazak u penziju pomera se za šest meseci od 1. januara 2010. godine. Muškarci će tako odlaziti u penziju sa najmanje 64 i po godina života i 17 godina radnog staža, a žene sa 59 i po    opširnije »

Čitanja: 2144 | Komentara: 0

PLAN REFORME PENZIJSKOG SISTEMA -

Predlozi nacrta reforme penzijskog sistema i reorganizacije Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) biće pripremljeni do kraja godine, najavio potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić. Prednacrt reforme penzijskog sistema i reorganizacije PIO fonda biće završen do kraja ove godine, a Zakon    opširnije »

Čitanja: 2802 | Komentara: 0

BEZ ODUZIMANJA PRAVA NA PENZIJE -

Najavljeno preispitavenje uslova za beneficirani radni staž neće uticati na one koji su već stekli to pravo, kažu u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje. U Srbiji postoji oko 146 hiljada penzionera sa beneficiranim radnim stažom, a pooštravanje uslova za    opširnije »

Čitanja: 2193 | Komentara: 0

PENZIJE ZAMRZNUTE, DODATNE REFORME? -

Sudeći prema rezultatima prve nedelje pregovora sa Misijom MMF, 2010. će za Srbiju biti godina oštre štednje. To se vidi iz dogovorenih okvira troškova države u sledećoj godini. Budžetski minus biće veći, a potrošnja će se, kao i 2009, pokriti    opširnije »

Čitanja: 1859 | Komentara: 0

PENZIJE SU VEĆ NISKE, NEMA REZOVA -

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić rekao je, tokom pregovora sa misijom MMF-a, da su penzije u Srbiji niske i da u toj oblasti nema mesta za rezove. Krkobabić je predstavnicima MMF-a predočio detaljnu sliku o sveobuhvatnoj reformi penzionog sistema koja    opširnije »

Čitanja: 2410 | Komentara: 0

KROZ TRI SITA DO PENZIJE -

I žene u penziju tek sa 65 godina, kao i u Evropskoj uniji. – Preispitiće se kriterijumi za odobravanje starosne, invalidske, i porodične penzije, ali i njihova visina Najave čelnika Vlade Srbije da će do kraja oktobra MMF-u biti predstavljena    opširnije »

Čitanja: 4543 | Komentara: 0

DRŽAVNI ZAPISI SPAS ZA FONDOVE -

Na kraju drugog kvartala u trezorske zapise je investirano 34,8 odsto sredstava, dvostruko više u odnosu na prethodno tromesečje. Za dobrovoljne penzijske fondove, u drugom kvartalu ove godine nije bilo krize, sudeći prema podacima Narodne banke Srbije. Neto imovina fondova    opširnije »

Čitanja: 2485 | Komentara: 0

FOND PIO DELIO NOVAC GRAÐANA -

Budžetska inspekcija naložila je da se sredstva nezakonito dodeljivana iz PIO fonda vrate. PIO fond pokrenuo spor za poništenje rešenja, piše Danas. List navodi da je budžetska inspekcija još u februaru ove godine ustanovila da su sredstva iz PIO fonda    opširnije »

Čitanja: 3129 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda