Penzioni fondovi

U PENZIJU U SEDAMDESETOJ -

Zaposleni, kojih je sve manje, uskoro neće moći da izdržavaju penzionere koji su u Evropi i Americi sve dugovečniji Dobro zdravlje i dug život stanovništva u bogatom delu sveta su, suprotno opštem uverenju, veliki društveni problem koji odmah treba rešavati.    opširnije »

Čitanja: 2202 | Komentara: 0

DRŽAVA USKORO BEZ NOVCA ZA PENZIJE -

Naredni rebalans budžeta mogao bi se slomiti na najstarijoj populaciji s obzirom na to da se na penzije svake godine izdvoji najviše državnog novca. Penzije su lane povećane, ali u njih niko nije smeo da dirne zbog političkog dogovora. Kako    opširnije »

Čitanja: 1949 | Komentara: 0

DUG PIO FONDU 150 MILIJARDI DINARA -

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić kaže da po osnovu neplaćenih doprinosa dug Fondu za penziono-invalidsko osiguranje iznosi 150 milijardi dinara. "Kada smo dužnike otpisom kamate pokušali da stimulišemo da izmire svoje obaveze, dug je bio upola manji", rekao je Krkobabić    opširnije »

Čitanja: 2041 | Komentara: 0

GUBITAK PENZIJSKIH FONDOVA U 2008. -

U 2008. godini društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima su iskazala neto gubitak od 254 miliona dinara. Na tržištu dobrovoljnih penzijskih fondova poslovalo je devet društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima. Dva društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima iskazala su    opširnije »

Čitanja: 2354 | Komentara: 0

RAST PREMIJE DELTA ÐENERALI OSIGURANJA -

Sa više od 450.000 osiguranika, oko 267.000 ugovorenih individualnih i grupnih polisa i 97.000 asistentskih kartica u 2008. godini, "Delta đenerali osiguranje" (Delta Generali) je zabeležilo rast premije za sedam odsto i potvrdilo dugogodišnju poziciju lidera na tržištu putnog zdravstvenog    opširnije »

Čitanja: 3209 | Komentara: 0

SOGE: DVA NOVA PENZIJSKA FONDA -

U Srbiji su počela da rade dva nova dobrovoljna penzijska fonda, čiji je osnivač Sosijete ženeral banka u Srbiji. Fond Sosijete ženeral štednja namenjen je konzervativnim ulagačima, koji očekuju sigurnost uloga i nešto niži prinos, dok će fond Sosijete ženeral    opširnije »

Čitanja: 2878 | Komentara: 0

REFORMISATI PENZIJSKI SISTEM -

Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Radovan Jelašić kaže da očekuje da Vlada Srbije, kao što je dogovoreno sa MMF-om sprovede reformu penzijskog sistema. Jelašić je rekao da usaglašavanjem interesa penzionera, poslodavaca i poreskih obveznika treba da se stvori stabilan i    opširnije »

Čitanja: 2677 | Komentara: 0

DRŽAVA OJADILA PENZIONI FOND -

Oko 16 milijardi dinara duguju samostalne delatnosti, 24 poljoprivrednici, a privatna i državna preduzeća oko 34 milijarde dinara Fondu PIO Sve dok poslodavce koji izbegavaju plaćanje doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje svojim zaposlenima država dobro ne udari po džepu    opširnije »

Čitanja: 3376 | Komentara: 0

NEODRŽIV PLAN O POVEĆANJU PENZIJA -

Najavljeno povećanje penzija na 70 odsto prosečne srpske plate u 2009. godini nije fiskalno održivo, ocenila je Džejn Armitidž, direktorka Svetske banke za jugoistočnu Evropu. Direktorka Svetske banke za jugoistočnu Evropu Džejn Armitidž ocenila je juče da nije održivo najavljeno    opširnije »

Čitanja: 2351 | Komentara: 0

PENZIJE U CELOSTI TEK DOGODINE -

Penzioneri u Srbiji će penzije u celosti početi da dobijaju tek od naredne godine, kažu u Fondu za penzijsko-invalidskog osiguranje (PIO). Zamenik predsednika Upravnog odbora Fonda za penzijsko-invalidskog osiguranje (PIO) Ðura Perić je rekao da isplata penzija u celosti neće    opširnije »

Čitanja: 2465 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 21 - 30

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda