Penzioni fondovi

IMA PARA ZA POVEĆANJE PENZIJA -

Budžet Srbije imao je u u proteklih nekoliko meseci veće prihode, zahvaljujući čemu će biti dovoljno novca za povećanje penzija. To je izjavio premijer Srbije Mirko Cvetković, koji nije precizirao koliko su veći prihodi ostvareni. Cvetković je rekao da je    opširnije »

Čitanja: 2972 | Komentara: 0

PENZIJSKA DRUŠTVA ZADOVOLJNA I MINUSIMA -

U uslovima konstantnog pada berze i nedostatka kvalitetnih hartija, u 2008. godini u plusu je samo investiciona jedinica jednog od devet fondova. Penzijska društva u Srbiji uglavnom su zadovoljna tekućim poslovanjem u 2008. godini, iako za tako nešto, ako je    opširnije »

Čitanja: 3344 | Komentara: 0

DOBAR KVARTAL ZA PENZIJSKE FONDOVE -

Broj onih koji uplaćuju dobrovoljne penzije na kraju drugog kvartala iznosio je 147.677, dok je njihov ukupan doprinos povećan na 566,12 miliona dinara U drugom kvartalu ove godine dobrovoljni penzijski fondovi u Srbiji zabeležili su porast uplata, pa sada u    opširnije »

Čitanja: 2618 | Komentara: 0

VEĆE PENZIJE U SEPTEMBRU -

Premijer Mirko Cvetković je rekao da je u pripremi uredba kojom će se obezbediti vanredno povećanje penzija od septembra. Srpski premijer Mirko Cvetković izjavio je da će mere koje Vlada Srbije namerava da sprovodi u naredne četiri godine obezbediti bolji    opširnije »

Čitanja: 2447 | Komentara: 0

ULAGANJE ZA BUDUĆNOST

21. 07. 2008.
ULAGANJE ZA BUDUĆNOST -

Najbolja kombinacija je – životno osiguranje i dobrovoljni penzioni fond, kaže Kristof Cetl, predsednik Upravnog odbora Grave osiguranja Dok se za životno osiguranje po stanovniku u Austriji godišnje izdvaja 900 evra, Hrvatskoj 60, a u Rumuniji 13, u Srbiji je    opširnije »

Čitanja: 3609 | Komentara: 0

SOSIJETE OSNIVA PENZIJSKI FOND -

Sosijete dženeral banka u Srbiji najavila je da će u ovoj godini osnovati penzijski fond i osiguravajuće društvo. Zahtevi za osnivanje dobrovoljnog penzijskog fonda i osiguravajućeg društva su predati Narodnoj banci Srbije i očekuje se da će centralna banka u    opširnije »

Čitanja: 2669 | Komentara: 0

IZMENE ZAKONA O PENZIONOM OSIGURANJU -

Ministarstvo rada i socijalne politike priprema Nacrt izmena Zakona o penzionom i socijalnom osiguranju, koji bi Skupština Srbije po hitnoj proceduri trebalo da usvoji do 1. aprila, najavila je danas državni sekretar u tom ministarstvu Snežana Lakićević Stojačić. "Do 1.    opširnije »

Čitanja: 8079 | Komentara: 1

RAST PREMIJA OSIGURANJA U 2008 -

Ukupna premija osiguranja u 2008. godini u Srbiji porašće za oko 20 odsto, procenjuje Nebojša Divljan. Industrija osiguranja trenutno čini dva procenta bruto domaćeg proizvoda Industrija osiguranja trenutno čini dva procenta bruto domaćeg proizvoda Generalni direktor Delta Ðenerali osiguranja kaže    opširnije »

Čitanja: 2461 | Komentara: 0

VIŠE STAROSNE GRANICE ZA PENZIJU -

Za građane koji nemaju puni radni staž od 1. januara počeće postepeno povećanje starosne granice za penzionisanje. "Od prvog dana naredne godine, muškarci će u penziju ići sa 63 i po , a žene sa 58 i po godina života    opširnije »

Čitanja: 2334 | Komentara: 0

U JANUARU ZNAČAJNE POVIŠICE PENZIJA -

Penzioneri u Srbiji u januaru iduće godine mogu da očekuju značajne povišice penzija i isplatu starog duga, najavio je ministar finansija Mirko Cvetković. Penzije će za oko 12 do 13 odsto biti povećane po osnovu zakonske obaveze da prosečna penzija    opširnije »

Čitanja: 2157 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 42  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda