Proširenje EU

ULAZAK U EVROZONU, KOME TO JOŠ TREBA? -

Iako je evro u ovoj godini oslabio za čak 17 odsto prema dolaru, to nije sprečilo ministre finansija evrozone da predlože novu, 17. državu članicu – Estoniju. Ipak, ulazak ove države nosi za sobom i određeni rizik.U sred krize, čiji    opširnije »

Čitanja: 1979 | Komentara: 0

HRVATSKA IZLAZI IZ BALKANSKE FAZE -

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je večeras na Brionima da Hrvatska živi poslednje trenutke "balkanske faze", odnosno faze postkonflikata, i založio se za ulazak u EU svih zemalja regiona. Kako prenose hrvatski mediji, na prijemu za ambasadore akreditovane u Hrvatskoj,    opširnije »

Čitanja: 1952 | Komentara: 0

CRNA GORA BI MOGLA DA POČNE PREGOVORE SA EU 2011. -

Crna Gora bi realno mogla da očekuje da 2011. godine počne pristupne pregovore o članstvu u Evropskoj uniji, ocenio je izvestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru Čarls Tanok.U danas objavljenom intervjuu za sajt "Juraktiv" ("EurActiv"), britanski poslanik je naveo da    opširnije »

Čitanja: 2116 | Komentara: 0

CRNA GORA BLIŽA EU

01. 05. 2010.
CRNA GORA BLIŽA EU -

Crna Gora od danas ima status pridruženog člana Evropske unije, pošto je stupio na snagu Sporazum EU i Crne Gore o stabilizaciji i pridruživanju. Nakon što je stupio na snagu Sporazum Evropske unije i Crne Gore o stabilizaciji i pridruživanju,    opširnije »

Čitanja: 2001 | Komentara: 0

ODGOVORI NA DODATNA PITANJA EK -

Zvanična Podgorica je Evropskoj komisiji dostavila odgovore na dodatna pitanja Upitnika EK o stanju pripremljenosti Crne Gore za uključenje u Evropsku uniju. Crnogorski ambasador pri EU Aleksandar Pejović je 673 odgovora na dodana pitanja predao Direktoru Direkcije EK za zapadni    opširnije »

Čitanja: 1952 | Komentara: 0

SVE ČLANICE EU RATIFIKOVALE SSP SA CRNOM GOROM -

Sve zemlje Evropske unije ratifikovale su Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Crne Gore i Unije, saopštilo je crnogorsko Ministarstvo inostranih poslova. Služba za sporazume Saveta EU, kako je saopšteno, danas je primila notifikacije Belgije i Grčke o završenoj proceduri    opširnije »

Čitanja: 1810 | Komentara: 0

ÐUKANOVIĆ PREDAO ODGOVORE EK -

Premijer Crne Gore Milo Ðukanović je u Briselu komesaru za proširenje EU Oliju Renu predao odgovore na Upitnik Evropske komisije. Odgovori na Upitnik EK su na 4.433 strane, u 12 knjiga. Vlada Crne Gore je odgovore na Upitnik označila kao    opširnije »

Čitanja: 2038 | Komentara: 0

Crna Gora primljena u Akcioni plan za članstvo u NATO -

Ministri inostranih poslova Severnoatlanskog saveza doneli su danas u Briselu odluku o prijemu Crne Gore u Akcioni plan za članstvo (MAP) u NATO, javili su podgorički mediji pozivajući se na lokalnu novinsku agenciju MINA. Navodi se da je Bosna i    opširnije »

Čitanja: 2259 | Komentara: 0

O ČLANSTVU CRNE GORE I BIH U NATO-U -

Šefovi diplomatija NATO-a danas odlučuju o molbama Crne Gore i BiH da dobiju akcione planove za članstvo u Atlantskom savezu. Prethodno će se odmeriti svi razlozi "za" i "protiv" za svaku od te dve zemlje pojedinačno. Generalni sekretar NATO-a Anders    opširnije »

Čitanja: 2080 | Komentara: 0

KLAUS POTPISAO LISABONSKI SPORAZUM -

Češki predsednik Vaclav Klaus potpisao je danas Lisabonski sporazum, čime na snagu stupa plan EU za reviziju svojih institucija i sticanje veće uloge na svetskoj sceni. "Potpisao sam Lisabonski sporazum danas u 15 časova", rekao je Klaus. On je poslednji    opširnije »

Čitanja: 2057 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 50  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda