Proširenje EU

KRIZA OMETA KANDIDATURU CRNE GORE -

Češko predsedništvo EU upozorilo je da ekonomska kriza usporava ulazak novih članica u Uniju, što se odnosi i na prijem kandidature Crne Gore. To je izjavio Karel Švarcenberg, šef diplomatije Češke, predsedavajuće EU, koji je naveo da u ponedeljak na    opširnije »

Čitanja: 2572 | Komentara: 0

SLOVENIJA: REFERENDUM U IZGLEDU -

Predsednik slovenačkog parlamenta Pavel Gantar danas popodne je raspisao 35-dnevni rok za sakupljanje potpisa potrebnih za referendum o ulasku Hrvatske u NATO. Rok počinje da teče od sutra i traje do 26. marta, do kada inicijator naknadnog zakonodavnog referenduma o    opširnije »

Čitanja: 2127 | Komentara: 0

ISLAND ČLAN EU DO 2011? -

EU namerava da, po ubrzanom postupku, do 2011. godine primi u svoje redove Island, objavio je danas na naslovnoj strani londonski dnevnik "Gardijan". EU namerava da, po ubrzanom postupku, do 2011. godine primi u svoje redove Island, objavio je danas    opširnije »

Čitanja: 2170 | Komentara: 0

BIH TRAŽI STATUS KANDIDATA ZA EU -

BiH očekuje da u drugoj polovini ove godine dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. Bosna i Hercegovina očekuje da u drugoj polovini ove godine dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i da budu ukinute vize EU    opširnije »

Čitanja: 4213 | Komentara: 0

CG SUTRA APLICIRA ZA ČLANSTVO U EU -

Crnogorski premijer Milo Ðukanović predaće sutra aplikaciju za članstvo Crne Gore u EU predsedniku Francuske Nikoli Sarkoziju, najavili su podgorički mediji. Šef crnogorske diplomatije Milan Roćen izjavio je juče da će zahtev za aplikaciju, pored Ðukanovića potpisati predsednik Crne Gore    opširnije »

Čitanja: 3268 | Komentara: 0

UKRAJINA JOŠ DALEKO OD ČLANSTVA -

Evropska komesarka za spoljne poslove Benita Ferero-Vladner ocenila je da za sada nema govora o ulasku Ukrajine u Evropsku uniju. Benita Ferero-Valdner je posle razgovora sa šefom poljske diplomatije Radoslavom Šikorskim kazala da će EU postepeno, u nekoliko faza nastojati    opširnije »

Čitanja: 2154 | Komentara: 0

CRNA GORA ŽELI STATUS KANDIDATA EU -

Crna Gora se još nije odrekla plana da zahtev za status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) podnese do kraja godine. Crna Gora se još nije odrekla plana da zahtev za status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU)    opširnije »

Čitanja: 2094 | Komentara: 0

CRNA GORA NAJBRŽE U EU -

Šef podgoričke kancelarije Evropske komisije Leopold Maurer ocenio da Crna Gora u evro-integraciji prednjači u odnosu na susede, što će puno značiti za njen dalji evropski put. "To znači da su šanse Crne Gore na putu prema Evropskoj uniji jako    opširnije »

Čitanja: 2504 | Komentara: 0

EU NE PRAŠTA KORUPCIJU -

Zbog zloupotrebe evropskih fondova i korupcije, Bugarska je ostala bez evropske finansijske pomoći. Bugarski slučaj Srbiji kao lekcija. Problem korupcije je dalekosežan i veoma opasan, naročito ako je reč o političkoj korupciji, smatra Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi imamo    opširnije »

Čitanja: 2503 | Komentara: 0

BIH, HRVATSKA I CRNA GORA ČLANICE UNIJE ZA MEDITERAN -

Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Crna Gora primljeni su u Mediteransku uniju, objavio je francuski ministar spoljnih poslova Bernard Kušner. "Ostvaruje se konačno jedan san - san o Mediteranskoj uniji", rekao je Kušner. U Velikoj palati u Parizu, stvorena je    opširnije »

Čitanja: 2609 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 50  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda