Proširenje EU

SARKOZI PROTIV PRIJEMA TURSKE U EU -

Nikola Sarkozi, u poseti Beču, ponovio svoje protivljenje oko ulaska Turske u EU. Predsednik Francuske Nikola Sarkozi, koji danas dolazi u jednodnevnu zvaničnu posetu Beču, u sklopu svoje "turneje po glavnim gradovima" uoči preuzimanja predsedavanja EU, izneo je dalje protivljenje    opširnije »

Čitanja: 2395 | Komentara: 0

SPORAZUM S BIH MOŽDA 16. JUNA -

Evropska unija namerava da 16. juna u Briselu potpiše sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s Bosnom i Hercegovinom. Evropska unija ima nameru da 16. juna u Briselu potpiše sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s Bosnom i Hercegovinom, u očekivanju da    opširnije »

Čitanja: 2440 | Komentara: 0

CRNA GORA KA EVROPSKOJ UNIJI -

Crna Gora počela proceduru podnošenja zahteva za Evropsku uniju. Potpredsednica crnogorske vlade za evropske integracije Gordana Ðurović saopštila je danas da je Crna Gora počela proceduru za podnošenje zahteva za punopravno članstvo u Evropskoj uniji (EU), ali nije precizirala kada    opširnije »

Čitanja: 3797 | Komentara: 0

CRNA GORA APLICIRA ZA ČLANSTVO U EU -

Stručnjak Instituta EU za bezbednosne studije iz Pariza Džudi Bat ocenila je juče da Crna Gora realno može aplicirati za status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji tokom predsedavanja Slovenije koje ističe 1. jula. - U Briselu sam stekla utisak    opširnije »

Čitanja: 2701 | Komentara: 0

REN: CRNA GORA - EU

01. 04. 2008.
REN: CRNA GORA - EU -

Poseta Briselu crnogorskog premijera, Mile Ðukanovića, bila je prilika da se ukaže na značaj Crne Gore u regionalnom aspektu, kao i na potrebu da, sada kada je potpisan Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Briselom, zvanična Podgorica što pre na    opširnije »

Čitanja: 2647 | Komentara: 0

CRNA GORA JE NA DOBROM PUTU -

Evropski komesar za proširenje Oli Ren ocenio je danas da je Crna Gora na dobrom putu za pripreme kandidature za članstvo u Evropskoj uniji (EU). Ren je danas u Ljubljani, gde prisustvuje sastanku ministara zemalja članica Evropske unije, kako su    opširnije »

Čitanja: 2893 | Komentara: 0

AUSTRIJA: SSP ZA CG I ALBANIJU -

Austrijska vlada danas odlučila da parlamentu preda na usvajanje Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Crne Gore i Albanije EU. "Ovim sporazumima se postavljaju još dva važna dela u slagalici približavanja Albanije i Crne Gore EU", podvukla je tim povodom ministar    opširnije »

Čitanja: 2562 | Komentara: 0

DATUM ZA APLIKACIJU ZA EU -

"Crna Gora nije odredila datum za aplikaciju za Evropsku uniju", izjavila crnogorska ambasadorka u Briselu. Crnogorska ambasadorka u Briselu Slavica Milačić izjavila je da Crna Gora u ovom trenutku ne raspolaže "potencijalnim datumom" za aplikaciju za članstvo u EU. Milačić    opširnije »

Čitanja: 2347 | Komentara: 0

BIH U APRILU SSP SA EU

22. 03. 2008.
BIH U APRILU SSP SA EU -

Oli Ren veruje da bi Bosna i Hercegovina u aprilu mogla potpisati sporazum s Evropskom unijom. Komesar EU za proširenje Oli Ren izjavio je da veruje u evropsku perspektivu Bosne i Hercegovine, te da bi ta država mogla potpisati Sporazum    opširnije »

Čitanja: 2419 | Komentara: 0

STRATEGIJA PROŠIRENJA  EU -

U Briselu se nadaju da bi do kraja iduće godine sve zemlje Zapadnog Balkana mogle da potpišu početne sporazume koji bi im prokrčili put za eventualni ulazak u “klub bogatih” Pažljivo vođen proces proširivanja Evropske unije nastavljen je tokom 2007,    opširnije »

Čitanja: 2058 | Komentara: 0

12345 Ukupno pronadjeno: 50  Prikazano: 41 - 50

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda