[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='18.190.219.65' AND browser='Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('18.190.219.65','1713495702','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','')

Fudbal

UBEDLJIVI VEČITI, GOSTI BLISTALI -

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana ostvarili su ubedljive pobedu na startu Superlige, a trijumfe u gostima zabeležili su još Mladi Radnik, OFK i Javor. Mladi Radnik iz Požarevca je u debiju na superligaškoj sceni dobio na Karaburmi drugog debitanta BSK    opširnije »

Čitanja: 1944 | Komentara: 0

FUDBALERI SRBIJE SAVLADALI IZRAEL SA 1:0 -

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je danas u prijateljskoj utakmici u Novom Sadu 1:0 ekipu Izraela. Jedini gol postigao je Ljubomir Fejsa u 82. minutu. Gledaoci koji su uživo ili putem prenosa pratili ovaj duel, neće imati puno razloga da ga    opširnije »

Čitanja: 3313 | Komentara: 0

AUSTRIJA ELIMINISALA VOJVODINU -

Fudbaleri Vojvodine su u triler meču sa Austrijom u Beču poraženi sa 4:2, 1:1 u Beogradu, čime su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Vojvodinu je delilo samo devet minuta od velikog podviga s obzirom na to da su dva    opširnije »

Čitanja: 2142 | Komentara: 0

ČASTAN OPROŠTAJ SEVOJNA OD EVROPE -

Sevojno se danas oprostilo od evropskih takmičenja nakon što je u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope bilo 2:0 za Lil, prvi meč takođe 2:0 za Francuze. Igrače Sevojna nije impresioniralo gostovanje poznatom francuskom klubu, pa su od    opširnije »

Čitanja: 2074 | Komentara: 0

PORAZ LOŠE ZVEZDE U TBILISIJU -

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od gruzijskog Dinama u Tbilisiju 2:0, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Zvezda je na stadionu ’Boris Paičadze’ pred oko šest hiljada gledalaca pružila veoma lošu partiju i zasluženo je poražena. Golove    opširnije »

Čitanja: 2126 | Komentara: 0

PARTIZAN DALEKO OD LIGE ŠAMPIONA -

Fudbaleri Partizana će morati da jure rezultat u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona posle slabe igre, dve velike greške odbrane i poraza od APOEL-a rezultatom 2:0 na vrelom Kipru. Crno-beli nisu imali ni prostora ni snage da se    opširnije »

Čitanja: 2019 | Komentara: 0

VELIKI USPEH SEVOJNA

24. 07. 2009.
VELIKI USPEH SEVOJNA -

Fudbaleri Sevojna plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Evropa ligu pošto su u Kaunasu remizirali 1:1. Prvi meč pre sedam dana na stadionu Partizana u Beogradu završen je bez golova 0:0. Finalista "Lav kupa Srbije" poveo je golom    opširnije »

Čitanja: 2022 | Komentara: 0

LE: KREĆU ZVEZDA I SEVOJNO -

Fudbaleri Crvene zvezde i Sevojna počinju u četvrtak takmičarsku sezonu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ekipa Sevojna, prošlogodišnji finalista Kupa Srbije od 18 časova na stadionu Partizana dočakuje litvanski Kaunas. Dva sata kasnije u slovenačkom Velenju Crvena zvezda    opširnije »

Čitanja: 2035 | Komentara: 0

LŠ: PARTIZAN U DRUGOM KOLU SA RILOM -

Fudbaleri Partizana sastaće se sa velškim Rilom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona. Prvi meč će se odigrati u Velsu 14. ili 15. jula, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu. Derbijem drugog kola mogao bi se smatrati    opširnije »

Čitanja: 2087 | Komentara: 0

EP U21: ŠVEDSKA - SRBIJA -

Mlada reprezentacija Srbije u utorak od 20,45 igra poslednju utakmicu u Grupi A na EP u Švedskoj. Našim fudbalerima neophodna je pobeda u duelu sa domaćom selekcijom kako bi obezbedili plasman u polufinale šampionata. Selekcija Srbije je u prva dva    opširnije »

Čitanja: 2201 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 143  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda