[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='54.227.97.219' AND browser='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)'


[sql_error] : Table './bgsvet11_bgs_new/bgs_register' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('54.227.97.219','1638133816','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','')

Ekstremni sportovi

NAŠI ALPINISTI NA VRHU SEVERNE AMERIKE -

Članovi Planinarskog društva "Sandžak" iz Novog Pazara Basar Čarovac i Mirsad Jandrić osvojili su najviši vrh severne Amerike Mek Kinli, visok 6.193 metra, rekao je u utorak Tanjugu savetnik za medije novopazarskog Sportskog saveza Fehim Karišik. Sa Čarovcem i Jandrićem    opširnije »

Čitanja: 3589 | Komentara: 0

POČEO NAUTIČKI SPEKTAKL U BUDVI -

Motonautuički spektakl počeo je u petak u Budvi promotivnom jedriličarskom regatom, a u nedelju će biti održan velika trka svetskog šampionata glisera - Powerboat Claš 184 Hypo Group Montenegrin Grand Prix. Na ovom šampionatu učestvuje 11 ekipa iz Velike Britanije,    opširnije »

Čitanja: 2246 | Komentara: 0

VAZDUHOPLOVSTVO BEOGRAD DOMAĆIN U SEPTEMBRU 2008 -

Beograd domaćin najvećeg sportskog događaja ikada Glavni grad Srbije će biti domaćin 'Red Bull Air Race' u septembru 2008. godine Po dosadašnjim najavama Beograd ima dobre šanse da 13. i 14. Septembra dobije organizaciju RBAR Exhibition Show. Na potezu od    opširnije »

Čitanja: 2511 | Komentara: 0

SPORTSKO VAZDUHOPLOVSTVO -

Bonhomne pobedio Mangolda u San Dijegu Žestoko nadmetanje britanskog pilota Paula Bonhommea i američkog pilota Mikea Mangolda postalo je glavni događaj u San Dijegu Bonhomme je proglasio svoju drugu pobedu u sezoni 2008. Red Bull Air Race World Series. Bilo    opširnije »

Čitanja: 2219 | Komentara: 0

STUBAI LETAČKI SAJAM 18.-20.01.2008. -

Sajam letačke opreme i predstavljanje noviteta za tekuću godinu u Stubaitalu održava se od 1988. i ovogodišnji je ujedno i jubilarni. Stubaital se naziva cela dolina od Schonberga na početku doline preko Fulpmesa od kud vozi žičara za skijalište i    opširnije »

Čitanja: 1724 | Komentara: 0

PARAGLAJDERSKE DISCIPLINE -

Paraglajderske discipline su : cilj, akrobacije i cross-country. Akrobacije Takmičenje u paraglajderskim akrobacijama je postalo popularan spektakl za takmičare i publiku. Mnoga internacionalna takmičenja su održana i trenutno je proces formiranja generalnih pravila za ovu uzbudljivi sport. Prvi pravi Svjetski    opširnije »

Čitanja: 1602 | Komentara: 0

PARAGLAJDERICA PREŽIVELA OLUJU NA 9 000 METARA -

U pripremama za svetsko prvenstvo u paraglajdingu prošle godine, nemačku sportiskinju uhvatila je oluja i u svega deset minuta podigla ju na više od 9 hiljada metara gde se onesvestila. Kada se spustila na zemlju telo joj je bilo potpuno prekriveno    opširnije »

Čitanja: 1661 | Komentara: 0

AKTIVNO LETENJE

25. 01. 2008.
AKTIVNO LETENJE -

Paraglajderi su jako čudni leteći objekti, toliko čudni i nepredvidivi, da uobičajeni zakoni i pravila aerodinamike i mehanike leta koja primenjujemo u avijaciji neuspevaju objasniti sve što se dešava sa krilom paraglajdera. Ovaj leteći objekat ima centar težišta u tačci    opširnije »

Čitanja: 2926 | Komentara: 0

PARAGLAJDING

25. 01. 2008.
PARAGLAJDING -

Među ekstremnim sportovima paragliding ima sve više pristalica. Naime, radi se o slobodnom letenju, odnosno padobranskom jedrenju (paraglajding). Padobransko jedrenje je slobodno letenje uz pomoć jednostavne letelice u obliku padobrana. To je sport koji spada u kategoriju aero sportova. Nastao    opširnije »

Čitanja: 2665 | Komentara: 0

ŠTA JE TO PAINTBALL -

Taktička sportska igra iz žanra ekstremnih, koja predstavlja IMITACIJU kratkih vatrenih kontakata, na ograničenom prostoru. Za takvu vrstu imitacije koristi se specijalni pneumatski "marker", iz kojeg se puca lopticama punim boje. Paintball je izvanredno jednostavna igra u svojoj osnovnoj formi.    opširnije »

Čitanja: 3103 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 22  Prikazano: 11 - 20

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda