[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: SELECT * FROM `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` WHERE ip='3.145.201.71' AND browser='claudebot'


[sql_error] : Table 'bgsvet11_bgs_new.bgs_register' doesn't exist
- query: INSERT INTO `bgsvet11_bgs_new`.`bgs_register` (`ip`,`date`,`browser`,`referer`) VALUES ('3.145.201.71','1713238180','claudebot','')

Formula 1

FIA OSTAJE PRI OGRANIČENJU BUDŽETA -

Svetska automobilska federacija objavila je da će ostati pri planovima da uvede budžetsko ograničenje u F1, da bi se izbegla "finansijska trka u naoružanju". FIA je najavila da promene planova neće biti iako su ključni timovi najavili bojkot ako se    opširnije »

Čitanja: 2137 | Komentara: 0

BATON NEZAUSTAVLJIV I U TURSKOJ -

Britanac Dženson Baton nastavio je dominaciju u šampionatu Formule 1 šestom pobedom u sezoni na sedmoj trci, Velikoj nagradi Turske. Vozač ekipe Bron GP je do trijumfa na stazi "Istanbul park" došao u vremenu od 1:26:24.848 sata, ispred dvojice vozača    opširnije »

Čitanja: 2098 | Komentara: 0

BATON: ŽAO MI JE ŠTO SAM TRKE UČINIO DOSADNIM -

Ako je suditi po prvom slobodnom treningu, Velika nagrada Turske koja se vozi u Istanbulu mogla bi biti jedna od najuzbudljivijih ove sezone. Pored činjenice da su, pomalo zaboravljeni, Niko Rozberg i Luis Hamilton ostvarili najbolja vremena, okretanje na stazi    opširnije »

Čitanja: 2001 | Komentara: 0

BATON NA POL POZICIJI U MONAKU -

Britanac Dženson Baton, vodeći u generalnom plasmanu šampionata Formule 1, startovaće sa pol pozicije na šestoj trci sezone, Velikoj nagradi Monaka. Vozač ekipe Bron GP je do četvrte pol pozicije ove sezone došao krugom od 1:14.902 na ulicama Monte Karla,    opširnije »

Čitanja: 2328 | Komentara: 0

BARIKELO I ROZBERG NAJBRŽI U MONAKU -

Vozači ekipe Bron GP i Vilijamsa Rubens Barikelo i Niko Rozberg ostvarili su najbolja vremena na prvim treninzima pred trku za Veliku nagradu Monaka. Barikelo je bio najbrži tokom prvog treninga voženog ulicama Monte Karla u vremenu od 1:17.189 minuta    opširnije »

Čitanja: 2122 | Komentara: 0

FERARI PRETI IZLASKOM IZ FORMULE 1 -

Ekipa Ferarija saopštila je danas da se sledeće sezone neće takmičiti u Formuli 1 ukoliko vodeći ljudi Međunarodne automobilske federacije (FIA) ne ponište novu odluku o budžetima timova. Ferari, koji u takmičenju u Formuli 1 učestvuje svih 60 godina, saopštio    opširnije »

Čitanja: 2289 | Komentara: 0

BATON OSVOJIO VELIKU NAGRADU ŠPANIJE -

Dženson Baton iz Broun tima osvojio je Veliku nagradu Španije u formuli 1. Na stazi Katalunja Britanac je postigao četvrtu pobedu u sezoni. Na startu pete trke u šampionatu Rubens Barikelo pretekao je osvajača pol pozicije Džensona Batona, baš kao    opširnije »

Čitanja: 2224 | Komentara: 0

BATON NA POL POZICIJI U ŠPANIJI -

Vozač ekipe Bron GP i vodeći u generalnom plasmanu šampionata Formule 1 Dženson Baton startovaće sa pol pozicije na petoj trci sezone, Velikoj nagradi Španije. Britanac je do treće pol pozicije ove sezone došao krugom od 1:20.527 minuta na stazi    opširnije »

Čitanja: 2144 | Komentara: 0

BATON NASTAVIO DOMINACIJU -

Britanac Dženson Baton došao je do treće pobede ove sezone na trci za Veliku nagradu Bahreina, koja je vožena na stazi "Sakir". Vozač ekipe Bron GP je na četvrtoj trci sezone trijumfovao u vremenu od 1:31:48.182 sata, ispred Sebastijana Fetela    opširnije »

Čitanja: 2239 | Komentara: 0

TRIJUMF FETELA U KIŠOVITOJ KINI -

Nemac Sebastijan Fetel pobednik je treće trke sezone šampionata Formule 1, Velike nagrade Kine, koja je vožena u u kišovitom Šangaju. Fetel je do drugog trijumfa u karijeri došao u vremenu od 1:57:43.485 sata, ispred klupskog kolege iz Red Bula    opširnije »

Čitanja: 2175 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 87  Prikazano: 31 - 40

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda