Kragujevac

Predstavljen FIAT 500L Living - Predstavljen FIAT 500L Living

Kompanija FIAT automobili Srbija (FAS) predstavila je u četvrtak u fabrici u Kragujevcu najnoviji model, produženi FIAT 500L Living sa pet i sedam sedišta, kao i FIAT 500L Trekking. Početna cena FIAT-a 500L Living sa pet sedišta i dizel motorom    opširnije »

Čitanja: 1241 | Komentara: 0

Moderni šumadijski bluzeri - Moderni šumadijski bluzeri

Mlada kragujevačka blues rock trojka u usponu, The Cockblockers, promovisaće svoj debitantski album “Give me all I want”, u subotu 13. jula, od 22 sata, u Klubu Akademije 28. Okupljeni 2011. godine oko ideje da izvode obrade najvećih svetskih blues    opširnije »

Čitanja: 1252 | Komentara: 0

Fotorama

01. 07. 2013.
Fotorama - Fotorama

U Kragujevcu je od 27. do 30. juna održan treći po redu fotografski festival „Fotorama“, u organizaciji foto-kluba „Apolo“… Ovogodišnji bogat program omogućio je svim zainteresovanim posetiocima da iz prve ruke čuju Stiva Mekarija, fotografa časopisa National Geographic, koji je    opširnije »

Čitanja: 2389 | Komentara: 0

Smak sutra na Arsenal festu - Smak sutra na Arsenal festu

Legendarni sastav Smak nastupiće sutra (četvrtak 27. jun 22:00) kao glavna zvezda trećeg Arsenal festa, a gitarista Radomir Mihailović Točak svirački povratak posle 15 godina u matični grad Kragujevac opisuje kao “veliki izazov“. “Nikad do sad nismo imali priliku da    opširnije »

Čitanja: 1196 | Komentara: 0

U subotu deveti

U organizaciji kragujevačkog Udruženja ljubitelja "fiće", u subotu, 22. juna, u Velikom parku u Kragujevcu biće održana deveta manifestacija posvećena automobilu Zastava 750. Okupljanje ljubitelja popularnog "fiće" zakazano je za 10 časova, dok će manifestacija svečano biti otvorena sat kasnije.    opširnije »

Čitanja: 1337 | Komentara: 0

"Arsenal fest 3", koji će se održati od 27. do 29. juna u Kragujevcu, ove godine imaće čak četiri bine. Uz glavni program na Main Stage-u i Garden Stage-u, Arsenal će prvi put biti proširen za još dve bine -    opširnije »

Čitanja: 1237 | Komentara: 0

Smak u Kragujevcu

06. 06. 2013.
Smak u Kragujevcu - Smak u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Legendarna grupa "Smak" posle više od 15 godina nastupiće u Kragujevcu i to kao glavna zvezda rok festivala "Arsenal fest", izjavio je danas portparol kragujevačkog Domla omladine Vladimir Paunović. On je Tanjugu rekao da je rok festival prošle    opširnije »

Čitanja: 1247 | Komentara: 0

Atletika za najmlađe

01. 06. 2013.
Atletika za najmlađe - Atletika za najmlađe

U Skupštini grada danas je potpisan Ugovor o realizaciji «Dečjeg atletskog programa» između Atletskog saveza Srbije, Grada Kragujevca i Atletskog kluba «Radnički». Projekat «Dečije atletike», Atletski savez Srbije uspešno realizuje pod pokroviteljstvom Međunarodne asocijacije atletske federacije (IAAF) uz podršku Ministarstva    opširnije »

Čitanja: 1228 | Komentara: 0

Porodica nema alternativu - Porodica nema alternativu

Porodica nije samo prost zbir članova. Ona je jedna posebna, jedinstvena zajednica, u kojoj svi članovi utiču jedni na druge, i u kojoj je uspeh jednog člana uspeh cele porodice, a problem jednog člana, problem cele porodice. A porodica je,    opširnije »

Čitanja: 1439 | Komentara: 0

Zlatna iskra u Kragujevcu - Zlatna iskra u Kragujevcu

Međunarodni lutkarski festival "Zlatna iskra", na sceni Pozorišta za decu u Kragujevcu, otvorila je predstava bugarskog lutkarskog pozorišta "Milerova predivna kći". Danas nastupa novosadsko Pozorište mladih sa predstavom "Bajka o vitezu bez konja". Na sceni Pozorišta za decu, izvođenjem predstave    opširnije »

Čitanja: 1223 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 25  Prikazano: 11 - 20

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda