Kragujevac

Leman: Obožavam srpski mentalitet - Leman Obožavam srpski mentalitet

Alfred Leman, gradonačelnik Ingolštata, počasni građanin Kragujevca, veruje da bi Srbija mogla vrlo brzo postati članica Evropske unije jer joj je tu i mesto. U intervjuu za "Vesti" on hvali srpsku dijasporu ocenjujući je vrednom i uvek spremnom za    opširnije »

Čitanja: 1255 | Komentara: 0

Prvi maj i Vaskrs u Ilinoj vodi - Prvi maj i Vaskrs u Ilinoj vodi

Udruženje građana „Eko-park Ilina voda” odlučilo da oba praznika proslavi u parku koji su žitelji naselja sami napravili. – Za zakup prostora dva džaka kukuruza Udruženje građana „Eko-park Ilina voda“ odlučilo je da ove godine proslavi oba velika praznika koji    opširnije »

Čitanja: 1175 | Komentara: 0

Dinar za preventivu, deset za štetu - Dinar za preventivu, deset za štetu

Kragujevac formira jedinice civilne zaštite koje će brojati od 500 do 800 ljudi U sistemu odbrane i zaštite stanovništva od elementarnih nepogoda u Kragujevcu će do kraja godine biti formirane jedinice civilne zaštite opšte namene koje će brojati od 500    opširnije »

Čitanja: 1284 | Komentara: 0

Popravka javnog osvetljenja - ulicna svetiljka, javna rasveta, osvetljenje

Ekipe „Elektrošumadije“ ubrzano zamenjuju sijalice na uličnoj rasveti. Prioritet su školska dvorišta i prilazi, kao i centralne gradske ulice. S obzirom je broj ekipa koje rade na ovom poslu ograničen i iz „Elektrošumadije“ i iz gradske uprave, apeluju na strpljenje,    opširnije »

Čitanja: 1344 | Komentara: 0

Zaljubljen u Kragujevčanku - Hrvatski pevač zaljubljen u Kragujevčanku

Splićanin Igor Cukrov, muzičar koji je predstavljao Hrvatsku na izboru za pesmu Evrovizije, dočekao je Srpsku novu godinu u centru Šumadije - Kragujevcu. On je sa svojom devojkom Katarinom Kržanović, inače Kragujevčankom, došao u ovaj grad da zajedno proslave praznik.    opširnije »

Čitanja: 1456 | Komentara: 0

123 Ukupno pronadjeno: 25  Prikazano: 21 - 25

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda