Beograd

Trening kapoeire na Adi - Trening kapoeire na Adi

Na Adi Ciganliji, kod rukometnih terena, u nedelju, 21. jula od 13.00 do 15.00, biće održan otvoreni trening kapoeire. Svi zainteresovani sugrađani, bez obzira na fizičku spremnost i godine, moći će da nauče osnovne pokrete ove neobične plesno-borilačke veštine uz    opširnije »

Čitanja: 879 | Komentara: 0

Belgrade River Summer Splash - Belgrade River Summer Splash

Na brodu Lađa, u subotu 27. jula od 22.00, biće održan prvi festival Belgrade River Summer Splash. Cena ulaznice je 300 dinara, a karte mogu da se kupe u prodavnici Felix i u klubu Vrtoglavica. Na ovoj reggae manifestaciji učestvovaće    opširnije »

Čitanja: 887 | Komentara: 0

Beogradski dog friendly restorani - Beogradski dog friendly restorani

Većina restorana u centru Beograda su takoreći dog friendly. Ipak, pojedini ugostiteljski objekti ne dozvoljavaju vlasnicima da u njihove bašte uvode svoje kućne ljubimce, iako je to od kraja 2011. godine dozvoljeno u svim javnim objektima. Ipak, vlasnicima ovo ne    opširnije »

Čitanja: 1034 | Komentara: 0

Opsesivne aktivnosti

18. 07. 2013.
Opsesivne aktivnosti - Opsesivne aktivnosti

Izložba “Opsesija”, koju je priredio Nemanja Knežević, istražuje bavljenje fotografijom kao opsesivnom aktivnošću, ali i kao procesom spoznaje sveta i sebe samih, a biće otvorena 19. jula u Galeriji Artget Kulturnog centra Beograda. Uz Nemanju Kneževića, na izložbi učestvuju i    opširnije »

Čitanja: 1015 | Komentara: 0

Leto i jesen u Domu omladine - Leto i jesen u Domu omladine

Nove letnje akcije, omladinsko pozorište, bogat koncertni, izložbeni i galerijski program, besplatne radionice, snižene cene, kao i najava značajnih jubileja obeležiće rad Doma omladine Beograda u narednom periodu. Vršilac dužnosti direktora te ustanove kulture Marko Stojanović najavio je da će    opširnije »

Čitanja: 923 | Komentara: 0

Antico fest u Delta City-ju - Antico fest u Delta City-ju

Ukoliko ste kolekcionar i volite umetničke komade starog nakita i nameštaja ili samo želite da pogledate ponudu više od 30 odabranih izlagača umetnina, posetite četvrti Antico fest, koji će biti održan od 19. do 21. jula, u atrijumu šoping-mola Delta    opširnije »

Čitanja: 1439 | Komentara: 0

Festival Palić i u Beogradu - Festival Palić i u Beogradu

U ovogodišnjem Festivalu evropskog filma Palić imaće priliku da uživaju i Beograđani jer će u bioskopu „Fontana“ biti predstavljen interesantan izbor filmova sa ovogodišnjeg Festivala. Zahvaljujući Bioskopu „Fontana“ i Produkcijskoj kući „Art & Popcorn“, deset filmova iz tri programa biće    opširnije »

Čitanja: 1028 | Komentara: 0

Cvetni grb na ulazima u Beograd - Cvetni grb na ulazima u Beograd

Radnici “Zelenila” postavili su prvi od dva cvetna grba, koji će svoje mesto naći na ulazima u grad sa auto-puta. Ovim floralnim motivima svim gostima Beograda biće ukazana dobrodošlica, a Beograđani će dobiti još jedan ukras po ugledu na velike    opširnije »

Čitanja: 2400 | Komentara: 0

Budo park

15. 07. 2013.
Budo park - Budo park

Na Adi Ciganliji od početka leta radi Budo park, radnim danima od 16.00 do 20.00 i vikendom od 11.00 do 22.00, ukoliko je lepo vreme. U Budo parku, na ulazu na Adu, razvija se motivacija i interesovanja mladih za upoznavanje    opširnije »

Čitanja: 1048 | Komentara: 0

Raspust uz beogradske bendove - Raspust uz beogradske bendove

Koncerti na zidiću Doma omladine u Beogradu privlače publiku svakog petka. Mladi bendovi će se kroz letnji program na platou Milana Mladenovića predstavljati namernoj i slučajnoj publici svake nedelje do kraja letnjeg raspusta. Ovaj vikend počeo je u rege ritmu    opširnije »

Čitanja: 943 | Komentara: 0

678910111213 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 91 - 100

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda