Beograd

Premijera filma Džobs u DOB-u - Premijera filma Džobs u DOB-u

Ekskluzivna premijera, s nestrpljenjem očekivanog filma “DŽOBS” (Jobs), biće održana u bioskopu Doma omladine Beograda, u sredu 11. septembra u 20 časova. Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog Stiva Džobsa, osnivača    opširnije »

Čitanja: 1027 | Komentara: 0

Tajne kaligrafije

30. 08. 2013.
Tajne kaligrafije - Tajne kaligrafije

Umetnica Silvana Ručnov družiće se 31. avgusta sa posetiocima galerije Singidunum u Beogradu, upoznajući ih sa tajnama kaligrafije. Zainteresovani će imatu priliku i da se oprobaju u kaligrafiji, koristeći alatke za pisanje. Silvana Ručnov će ispisivati imena zainteresovanih, koji će    opširnije »

Čitanja: 1302 | Komentara: 0

4. Beogradski latino maraton - 4. Beogradski latino maraton

U subotu, 31. avgusta od 19.00 do 2.00 na platou savskog pristaništa (Karađorđeva bb), biće održan 4. Beogradski latino maraton pod sloganom “Igrajmo u ritmu beogradskih reka”. Beogradski latino maraton je manifestacija koja četvrtu godinu okuplja Beograđane, goste grada, predstavnike    opširnije »

Čitanja: 1163 | Komentara: 0

6. Porodični sajam

30. 08. 2013.
6. Porodični sajam - 6. Porodični sajam

Ispred Ušće SC, 7. i 8. septembra od 10.00 do 20.00, biće održan 6. Porodični sajam. Za mališane, tate i mame – ulaz je besplatan. Za dva dana sajma, na 1.500 m² predstaviće se više desetina izlagača sa omiljenim dečjim    opširnije »

Čitanja: 1381 | Komentara: 0

Retke knjige Crnjanskog u galeriji RTS - Retke knjige Crnjanskog u galeriji RTS

Povodom 120 godina od rođenja jednog od najznačajnijih srpskih književnika svih vremena, u Galeriji-Holu Radio-televizije Srbije u ponedeljak 9. septembra biće otvorena izložba prvih i retkih knjiga Miloša Crnjanskog "Između Serbije i Sumatre". Osim 29 originalnih knjiga Miloša Crnjanskog u    opširnije »

Čitanja: 1085 | Komentara: 0

Moda za kuću

30. 08. 2013.
Moda za kuću - Moda za kuću

U oktobru pripremamo još jednu izložbu nameštaja i upotrebnih predmeta za kuću. U obzir dolazi sve što je lepo, korisno, praktično, moderno, klasično, rustično, neophodno i udobno. Još jedan u nizu programa gde predstavljamo domaću kreativnost. Pozivamo sve zainteresovane umetnike,    opširnije »

Čitanja: 1269 | Komentara: 0

Premijera filmova 8. Interakcije - Premijera filmova 8. Interakcije

Filmovi nastali na 8. Međunarodnom studentskom filmskom kampu “Interakcija”, održanog na temu “Res non verba!” (Dela, ne reči!), biće premijerno prikazani 29. avgusta u Kulturnom centru Požega, a 30. avgusta u Dvorani Kulturnog centra Beograda. Osma “Interakcija” okupila je od    opširnije »

Čitanja: 1033 | Komentara: 0

Izložba Pjer Križanić: hroničar jednog vremena - Izložba Pjer Križanić: hroničar jednog vremena

Svečano otvaranje izložbe Pjer Križanić: hroničar jednog vremena biće održano u petak, 30. avgusta (19.00) u Galeriji Doma omladine Beograda, a izložba će biti otvorena do 15. septembra. Posle dobrog prijema kod novosadske i čačanske publike i Beograđani će moći    opširnije »

Čitanja: 1028 | Komentara: 0

Milica Antonijević: Aqua permanens - Milica Antonijević: Aqua permanens

Od 2. (20.00) do 14. septembra u Galeriji Grafičkog kolektiva biće otvorena izložba Aqua permanens čija je autorka Milica Antonijević. Umetnica je aktivni učesnik savremene likovne scene, posebno segmenta koji predstavlja grafičku produkciju. Ona redovno učestvuje na matičnim izložbama Grafičkog    opširnije »

Čitanja: 1117 | Komentara: 0

Kinoteka - repertoar za septembar - Kinoteka - repertoar za septembar

Objavljen je repertoar za septembar 2013. Jugoslovenske kinoteke (Kosovska 11). Svečano otvaranje nove bioskopske sezone Jugoslovenske kinoteke biće 2. septembra u 20.00 u novoj zgradi u Uzun Mirkovoj 1. Prvi film koji će biti prikazan je “Povratak srpskih pobednika i    opširnije »

Čitanja: 1917 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 21 - 30

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda