Beograd

Počinje peta sezona u KC Gradu - Počinje peta sezona u KC Gradu

U petak 30. i subotu 31. avgusta Kulturni centar GRAD organizuje veliko vikend otvaranje pete sezone ovog prvog kulturnog centra Savamale. Program počinje otvaranjem samostalne izložbe beogradske strit art umetnice TKV. Ona je jedna od prvih koja je ovaj medij    opširnije »

Čitanja: 1048 | Komentara: 0

Nastavlja se Filmsko leto u Museumu - Nastavlja se Filmsko leto u Museumu

U Art bioskopu Museum, u zgradi Etnografskog muzeja, nastavlja se "Filmsko leto" u okviru kojeg će se tokom iduće nedelje prikazivati letonska komedija "San letnjeg ludila" i holandska melodrama "Ptica ne može da poleti". Prvi film na programu je 26,    opširnije »

Čitanja: 1021 | Komentara: 0

Mašta bašta objavila prvi album - Mašta bašta objavila prvi album

Beogradska rege-rok grupa Mašta bašta ovog leta objavila je svoj istoimeni debitantski album na CD-u pod etiketom promoterske kuće Long Play. Albumu je prethodio prvi singl/spot "Dan". "Zvuk benda se oslanja na jak i izražen ritam praćen pitomom harmonijom obogaćenom    opširnije »

Čitanja: 1198 | Komentara: 0

Stranci vole pionirske marame - Stranci vole pionirske marame

Etnografski, Muzej istorije Jugoslavije i Muzej primenjene umetnosti najpopularniji među strancima koji posećuju Beograd. Leti, kada Beograd vrvi od stranaca, i muzeji u prestonici mogu da budu na dobitku. Broj onih koji se sa prepoznatljivim mapama i vodičima, uz nezaobilaznu    opširnije »

Čitanja: 1018 | Komentara: 0

Čari Brazila na Kalemegdanu - Čari Brazila na Kalemegdanu

Izložba posvećena Brazilu biće otvorena 24. avgusta u 19h na Savskom šetalištu (od Ambasade Francuske do centralnog dela) u beogradskom parku Kalemegdan.Ambasada Brazila u Beogradu, u saradnji sa Javnim preduzećem “Beogradska tvrđava”, predstaviće znamenitosti i lepote svoje zemlje izložbom na    opširnije »

Čitanja: 2005 | Komentara: 0

Septembarska Moda za poneti - Septembarska Moda za poneti

Posle letnje pauze, odmorni i sveži vraćamo se našim omiljenim programima pa tako novu sezonu Mode za poneti započinjemo već početkom septembra. Svi zainteresovani izlagači svoje nove kreacije, kolekcije i inovacije mogu prijaviti na moda@gradbeograd.eu do 24. avgusta. Za potpunu    opširnije »

Čitanja: 1048 | Komentara: 0

Dali, Miro i Tapies u Beogradu - Dali, Miro i Tapies u Beogradu

Grafike tri slavna španska savremena umetnika, Salvadora Dalija, Huana Miroa i Antonija Tapiesa posetioci će moći da vide od 10. septembra u beogradskoj galeriji „Nju moment“ GRAFIKE „tri mačora“ savremena umetnosti, tri slavna španska umetnika Salvadora Dalija, Huana Miroa i    opširnije »

Čitanja: 1226 | Komentara: 0

Encore une fois - Još jednom - Encore une fois - Još jednom

Galerija SULUJ u Beogradu započinje novu sezonu, posle letnje pauze, izložbom multimedijalnog umetnika Dragana Trajkovskog koju čini ambijentalna instalacija koja varira tezu francuske revolucije “Sloboda, bratstvo, jednakost”. Izložbom “Encore une fois - Još jednom” (dekonstrukcija rekonstrukcije jedne destrukcije), koja će    opširnije »

Čitanja: 1099 | Komentara: 0

Voz u Srbiji koji kasni 9 sekundi - Voz u Srbiji koji kasni 9 sekundi

Gradskom železnicom dnevno se, u proseku, preveze čak 34.000 putnika od Batajnice do Pančevačkog mosta. Kašnjenje devet sekundi, pišu Novosti. Potrebna rekonstrukcija koloseka ka Resniku i izgradnja drugog na Pančevcu Najbrži najekonomičniji prevoz za čak 34.000 Beograđana, koji se dnevno    opširnije »

Čitanja: 1002 | Komentara: 0

U potrazi za identitetom - U potrazi za identitetom

Beogradska umetnica Olivera Parlić Karajanković predstavlja od 22. avgusta u Prodajnoj galeriji “Beograd” novu seriju crteža i objekata iz ciklusa “She Lost Control” koji je nastao kao rezultat kontinuiranog istraživanja uzročno-posledičnih veza telesnih manifestacija i emocionalnih stanja kroz koje pojedinac    opširnije »

Čitanja: 1069 | Komentara: 0

12345678 Ukupno pronadjeno: 199  Prikazano: 31 - 40

{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda

John Newman i Milky Chance na Exitu

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj
{title} - {opis}

ROBMATIC - novi švajcarski DJ star u Beogradu!

U petak 21. Jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC ROBMATIC je nova sjajna zvezda